Holtig tanult boldogság - történelmi romantikus novellaGreenshire még mindig az egyik legbájosabb vidék, ahová a nagyvárosi ember csak elvetődhet, ha nyugalomra, pihenésre vágyik. Ezt Mr. Sebastian Midnight is nagyon jól tudja, mikor lányával együtt látogatóba érkeznek az Outridge család birtokára. Apa és lánya sok mindenen mentek keresztül, és a gyógyulást remélik a kis vidéki településtől. Ám valami olyat kapnak, amire nem számítanak.
Emeline a falu tanítónőjeként éli unalmasnak, eseménytelennek gondolt életét, míg Sebastiannel szó szerint egymásba nem botlanak. Újra és újra fellángoló vitáik mindkettejük életét fenekestől felfordítják.

A novella online olvasható az Elisabeth Forest blogon, illetve a Scribd oldalán.
Vagy az oldal alján található linkről letölthető.Véres karácsony - történelmi-romantikus fantasy novella
Betta története

Xander (Kitaszítottak sorozat)

Betta viharként toppant a Kitaszítottak életébe a sorozat Konstantinról szóló kötetében, de garantáltan visszatér a későbbi részekben is. A jövője egyelőre titok a számunkra, ám a múltja, az, hogy hogyan vált vámpírrá, megismerhető ebből a novellából.


A történet csakis a Xander nyomtatott változatában olvasható.
Lelkedbe zárva - fantasy novella
Taylor és Adam története

Taylor újságíró, és azt a feladatot kapja, hogy elvegyülve a fiatalok között, cikket írjon a veszélyekről, amelyek a lányokra
leselkednek kétes szórakozóhelyeken. Első kézből tapasztalja meg ezeket a borzalmakat, mikor elkábítják és az életére törnek. A titokzatos Adam az utolsó pillanatban menti meg. A férfiról azonban csakhamar kiderül, hogy nem az, akinek látszik.

A novella egy ideig letölthető volt, rendszeres olvasóim talán már ismerik is. Most azonban kibővített változatban, új jelentekkel gazdagodva, Xander történetével egy kötetben olvasható (elektronikus és nyomtatott változatban is).


Be My Valentine - novellaVagy az oldal alján letölthető a mellékletek közül.A Kárhozott álma
misztikus novellaletöltés a mellékletek közül (lásd az oldal alján)


online olvasás


Ċ
Anikó Berkesné Zombor,
2015. dec. 12. 6:44
Ċ
Anikó Berkesné Zombor,
2016. júl. 21. 7:50
Ċ
Anikó Berkesné Zombor,
2011. júl. 2. 11:36