Mottó:


"Minden könyv más, pedig mindegyikben ugyanazok a szavak vannak. Csak más sorrendben. (...) Az írók azt a néhány betűt rakosgatják ide-oda, mégis rengeteg mindent el tudnak mondani! (...) Azt gondolná az ember, hogy egy idő után már nem is tudnak új sorrendet kitalálni."


 Louis Sachar


Rose Woods vagyok.

Ezt a nevet választottam novelláimhoz, verseimhez, regényeimhez, amelyekről ezen a honlapon, vagy az Angyali démonok blogon találhattok információkat.

Történelmi romantikus regényeimet Elisabeth Forest írói néven találhatják meg az érdeklődők. Információkat szintén vagy itt a honlapon, vagy az Elisabeth Forest blogon, esetleg a Facebook oldalamon olvashattok.

Bízom benne, nekem még nagyon sokáig lesz rá módom, hogy mindig új, és új sorrendet találjak a szavaknak, amelyek a fejemben kavarognak, és amelyek leírásra várnak.

********************

A történetek egy részét le is tölthetitek.

Jó szórakozást!Újdonságok:

Egy új elemmel bővült a honlap. Az oldalsávról immár közvetlenül elérhetőek online olvasható írásaim. Idáig is fent voltak mind a honlapon, mind a blogon, de most még egyszerűbb elérni őket. 
Jó szórakozást!Megjelent, és az Underground Kiadó boltjában már kapható legújabb regényem a Greenshire-i szerelmek második része, a Szeret, nem szeret. A könyv a borítóra kattintva vásárolható meg.Lady Charlotte Dewhurst, mióta az eszét tudja, szerelmes Harry Devereux-ba. Ám érzései évek hosszú során keresztül viszonzatlanok maradtak, a férfi hol nevetett rajta, hol egyszerűen semmibe vette. A lány egy idő után úgy dönt, kiveri a fejéből ezt a beteljesületlen szerelmet, és felesleges álmok helyett végre élni kezdi az életét. Családra vágyik, gyermekekre, boldogságra egy igazi, hús-vér férfi oldalán, ahelyett hogy egy ábrándot kergetne tovább. Egy titokzatos idegen személyében hamarosan feltűnik az ideális jelölt.


Lord Harry Devereux, Outridge hatodik grófjának fia és örököse rossz emlékekkel, boldogtalanul tért haza a kontinensről. A múlt kísértő szellemeiről még barátjának és a családjának sem beszél. Nappalai látszólag könnyed szórakozással telnek, ám éjjelente rémálmok kínozzák, melyeket senkivel nem tud megosztani. Egy őrült pillanat viszont mindent megváltoztat. A régi nyugtalanságot újfajta feszültség váltja fel egy olyan csók után, mely nem csak meglepi, de egyúttal összezavarja és elgondolkodtatja a lordot.


A múlt azonban nem csak a férfit nyomasztja, hanem a lányt is, s egy nap mindkettejüket utoléri, méghozzá oly módon, melyre egyikük sem számít.A sorozat első része:


Elkészült legújabb regényem (sorban a tizenharmadik). Hamarosan kapható lesz e-book és nyomtatott formátumban. Ez ismét egy történelmi-romantikus, méghozzá a Greenshire-i szerelmek második része, Charlotte és Harry története. Kedvcsinálóként itt a fülszöveg, és egy videóajánló. A regény pedig nemsokára érkezik.


Lady Charlotte Dewhurst, mióta az eszét tudja, szerelmes Harry Devereux-ba. Ám érzései évek hosszú során keresztül viszonzatlanok maradtak, a férfi hol nevetett rajta, hol egyszerűen semmibe vette. A lány egy idő után úgy dönt, kiveri a fejéből ezt a beteljesületlen szerelmet, és felesleges álmok helyett végre élni kezdi az életét. Családra vágyik, gyermekekre, boldogságra egy igazi, hús-vér férfi oldalán, ahelyett hogy egy ábrándot kergetne tovább. Egy titokzatos idegen személyében hamarosan feltűnik az ideális jelölt.

Lord Harry Devereux, Outridge hatodik grófjának fia és örököse rossz emlékekkel, boldogtalanul tért haza a kontinensről. A múlt kísértő szellemeiről még barátjának és a családjának sem beszél. Nappalai látszólag könnyed szórakozással telnek, ám éjjelente rémálmok kínozzák, melyeket senkivel nem tud megosztani. Egy őrült pillanat viszont mindent megváltoztat. A régi nyugtalanságot újfajta feszültség váltja fel egy olyan csók után, mely nem csak meglepi, de egyúttal összezavarja és elgondolkodtatja a lordot.

 A múlt azonban nem csak a férfit nyomasztja, hanem a lányt is, s egy nap mindkettejüket utoléri, méghozzá oly módon, melyre egyikük sem számít.

VideóajánlóA történeteimet idáig elektronikus formában forgalmazó Adamobooks Kiadó jóvoltából egyik első, és egyben legnépszerűbb könyvem, valamint egy újabb, kevésbé ismert regényem is megjelent nyomtatott formában.


******


Azoknak az olvasóknak, akik már kezdettől fogva figyelemmel kísérik a munkám, nem ismeretlen az Álomvilág című romantikus regényem, mely most új borítóval, az elektronikus változat után végre nyomtatott kiadásban is megjelent. Kapható a képre kattintva, az Adamobooks oldalán, ahol bele is olvashattok a regénybe.Tessa, átlagos fiatal lány. Ám egyáltalán nem átlagos módon, Afrikában él orvos szüleivel, egészen addig, míg édesanyja meg nem hal. A veszteség után visszaköltöznek apja szülővárosába, Pinewoodba, ahol az anyja hiányától szenvedő lányra új feladatok várnak, miközben újra be kell ülnie az iskolapadba, hogy befejezze elhanyagolt középiskolai tanulmányait.

Tessa élete a kötelességek mellett az álmokról, kitalált történetekről szól, egészen addig, míg meg nem jelenik éltében a szintén orvos Martin, és Damian, a sportoló szépfiú, akinek leghőbb vágya, hogy meghódítsa a lányt. 


És ezek után Tessa már nem akar tovább álmodni, hanem élni akarja az életét. Ez azonban nem is olyan könnyű feladat. Ráadásul anyja félelmetes betegségének jelei is mutatkozni kezdenek rajta.******


A Sorsodnak fonala című fantasy történetem szintén elektronikus formában volt elérhető, egészen mostanáig. Karácsonyra már akár kézzel fogható, nyomtatott változatban is a tiétek lehet :-)

Ez is új borítót kapott, és szintén az Adamobooks oldalán kapható, a képre kattintva. Természetesen ebbe is beleolvashattok a kiadó honlapján.Mit tehet egy férfi, akinek élete a minden áron megőrzött becsület, a szigorúan betartott törvény, és a bűnözők kíméletlen üldözése körül zajlik, ha rájön, a nőt, aki után nyomoz, egyáltalán nem azért tartja érdekesnek, mert egy csalási ügy fő gyanúsítottja. Természetesen csakis azt, hogy mentségeket keres számára, melyek alapján egy csaló is megérdemel egy második esélyt, majd megpróbálja jó útra téríteni.

És mit tehet ugyanez a férfi, mikor a nő minden igyekezetével azon van, hogy meghiúsítsa hősünk kísérleteit. Naná, hogy taktikát változtat, és az észérvek helyett inkább a csábítást választja.

De mit tehet akkor, ha rájön, azok az elvek, melyek alapján addig élt, már semmit nem jelentenek, mikor kedvese bajba kerül, és a világ a feje tetejére áll. Többé már semmi sem az, aminek látszik, és nem hihet abban, amiben addig hitt.

Az ember, aki büszke rá, hogy két lábbal áll a földön, olyan események tanújává válik, melyek meghazudtolják a természet törvényeit, és túlmutatnak azokon egy olyan világ felé, melyről az átlagos halandók azt sem tudják, hogy létezik.

Egyetlen választása marad: harcol a végsőkig.
Történelmi romantikus novella a Greenshire-i szerelmek sorozat részeként:Greenshire még mindig az egyik legbájosabb vidék, ahová a nagyvárosi ember csak elvetődhet, ha nyugalomra, pihenésre vágyik. Ezt Mr. Sebastian Midnight is nagyon jól tudja, mikor lányával együtt látogatóba érkeznek az Outridge család birtokára. Apa és lánya sok mindenen mentek keresztül, és a gyógyulást remélik a kis vidéki településtől. Ám valami olyat kapnak, amire nem számítanak.
Emeline a falu tanítónőjeként éli unalmasnak, eseménytelennek gondolt életét, míg Sebastiannel szó szerint egymásba nem botlanak. Újra és újra fellángoló vitáik mindkettejük életét fenekestől felfordítják.

A Xander című kisregény után újabb fantasy-romantikus történetem jelent meg nyomtatott formában. A Konstantin lapjain folytatódik a Kitaszítottak története:


„Az angyalok azért teremttettek, hogy a halandók segítségére legyenek. Mindig is léteztek, és mindig is létezni fognak. Közöttünk járnak, számunkra láthatatlanul...”

Konstantin elkövette a legnagyobb hibát, melyet őrangyal véthet: halála óráján megóvta a rábízott emberi lény életét, amiért a létező legszigorúbb büntetésben részesült: Kitaszítottá vált. Hogy bűnét jóvátegye, tovább őrzi a halandókat, ám egy nap találkozik a végzetével...

Kaitleen megismerkedett a halállal és megtudta, hogy annak csodaszép borostyánszeme és gyönyörű hófehér szárnya van. A lányt folyamatosan rémképek gyötrik, a múlt és a jövő szörnyű eseményei egyaránt kínozzák.

Angyal és védence sorsa egybefonódik. A múlt démonai feltámadnak, a jelen pedig megtelik ármánnyal, harccal, bosszúval és szerelemmel.

A Kitaszított angyalok visszatérnek a sorozat első kötetében.


A regény az Underground Kiadó webshopjában kapható.


Kedvcsináló ajánló

Első három fejezet online


Megjelent a Xander című kisregényem nyomtatott formában. Az új változathoz új borító is dukál:

Xander (Kitaszítottak sorozat)

Létezik egy világ, amelyben angyalok harcolnak démonok ellen, boszorkányok szórják varázslataikat, alakváltók és vámpírok mérik össze erejüket. Ezt a világot az átlagos halandók természetfelettinek nevezik. A róla szóló történeteket legendának hiszik, kitalációnak, babonának. A beavatottak viszont tudják, ez a valóság.

Naomi egész eddigi életét azzal töltötte, hogy összegyűjtse ezeket a mítoszokat, és mikor tudása miatt veszélybe kerül az élete, rádöbben, hogy akiket addig a számára lenyűgöző, de minden valóságalapot nélkülöző rémregények és tündérmesék szereplőinek hitt, mind-mind létező személyek. Egyiküknek pedig épp az a feladata, hogy őt megvédje.

Xander jó néhány évszázadot töltött már a földön, a halandók oltalmával, de soha nem találkozott még olyan emberrel, aki ennyire lehetetlenné tette volna a küldetését, ennyire megalapozta volna a bukását. Mert bár a férfi mindent megtesz azért, hogy megbízatásához híven életben tartsa a lányt a rá leselkedő veszélyek ellenére is, Naomi puszta léte elvonja figyelmét a misszióról, ami a kitaszított őrangyal számára immár nem csak kötelezettség, hanem maga a megváltás.


részlet


A kötet tartalmaz két novellát is. A Lelkedbe zárva és a Véres karácsony főszereplői újra és újra visszatérnek majd a Kitaszítottakról szóló sorozatban.Taylor újságíró, és azt a feladatot kapja, hogy elvegyüljön a fiatalok között, cikket írjon a veszélyekről, amelyek a lányokra leselkednek kétes szórakozóhelyeken. Első kézből tapasztalja meg ezeket a borzalmakat, mikor elkábítják és az életére törnek. A titokzatos Adam az utolsó pillanatban menti meg. A férfiról azonban csakhamar kiderül, hogy nem az, akinek látszik.


A novella egy ideig letölthető volt, rendszeres olvasóim talán már ismerik is. Most azonban, kibővített változatban, új jelenetekkel gazdagodva, Xander történetéhez csatolva érhető el újra.Betta viharként toppant a Kitaszítottak életébe a sorozat Konstantinról szóló kötetében, de garantáltan visszatér a későbbi részekben is. A jövője egyelőre titok a számunkra, ám a múltja, az, hogy hogyan vált vámpírrá, megismerhető ebből a novellából.


A történet csakis a Xander nyomtatott változatában olvasható.A kisregény a két novellával kapható az Underground Boltban.


És továbbra is elérhető (bár Betta története nélkül) elektronikus kiadásban.
Megjelent első történelmi-romantikus regényem:
Légy az enyém (Greenshire-i szerelmek I.)
Légy az enyém (Greenshire-i szerelmek sorozat)


Valamikor az 1820-as évek végén…

Lady Amelia Devereux, Outridge hatodik grófjának lánya más, mint a többi, vele egykorú fiatal nő. És nem csak azért, mert ő még nincs férjnél, mint legtöbb barátnője, hanem azért is, mert családja akaratával szembeszegülve, nem is szándékozik hagyni, hogy bekössék a fejét. Soha.

Amelia másra vágyik. Álomvilágban él. Nem családot akar, férjet, aki gondoskodik róla, hanem karriert. Amelia írónő szeretne lenni, és ebben csakis egy emberre számíthat.

Lord Antony Saint-Germain gyerekkora óta bejáratos a Devereux családhoz, és jó néhány éve fülig szerelmes Ameliába, aki azonban mit sem tud a férfi érzéseiről. Csakis a jó barátot látja Tonyban, a bizalmast, aki még saját barátjával és egykori bajtársával, Amelia bátyjával, Harryvel is képes szembeszállni a lány érdekében. Lady Amelia hozzá fordul segítségért. És természetesen Tonynak most is van egy első osztályú ötlete.

 

Rose Woods több paranormális románc után, most először egy történelmi romantikus regénnyel lepi meg az olvasókat, Elisabeth Forest írói néven.

Könyvtrailer 

Első három fejezet.

Nyomtatott változatban kapható az Underground Kiadónál.

A regény elektronikus formája elérhető az Adamobooksnál.


 Romantikus novella: Be My Valentine
Természetesen én is szeretném, ha az írásaim "megmaradnának", de ha rövid időre "életre kelnének" egy-egy olvasás által, már attól is boldog lennék :-) Úgyhogy, KÖNYVES BLOGGEREK, KRITIKÁT SZÍVESEN ÍRÓK, FIGYELEM! Fenti cél érdekében arra gondoltam, felajánlok egy-egy példányt a Légy az enyémből, a Xanderből és a Konstantinból (nyomtatott vagy elektronikus formában). A regényeket az kapja, aki vállalja, hogy egy pár soros (nem kizárólag pozitív) kritikát ír róla saját blogján, Molyon vagy a Goodreads oldalán, esetleg a Facebookon. Cseppet sem titkolt szándékom az, hogy a vélemény által minél többen megismerjék ezeket a történeteimet is :-) Természetesen én is szívesen kitenném az Angyali démonok facebook oldalára az író sorait, ha beleegyezik.

Tisztában vagyok vele, hogy nagy tolongásra nem számíthatok, akár még az is előfordulhat, hogy senki sem kíváncsi a történetekre ;-) De ha többen is jelentkeznek, én szeretném eldönteni, kinek küldöm a könyveket. Úgyhogy kérlek benneteket, indokoljátok meg egy-két szóban, miért is vállalkoznátok erre a feladatra. 


Címem: rosewoods@freemail.hu
Megjelent Kitaszítottak sorozatom első két része:

Xander


Létezik egy világ, amelyben angyalok harcolnak démonok ellen, boszorkányok szórják varázslataikat, alakváltók és vámpírok mérik össze erejüket. Ezt a világot az átlagos halandók természetfelettinek nevezik. A róla szóló történeteket legendának hiszik, kitalációnak, babonának. A beavatottak viszont tudják, ez a valóság.

Naomi egész eddigi életét azzal töltötte, hogy összegyűjtse ezeket a mítoszokat, és mikor tudása miatt veszélybe kerül az élete, rádöbben, hogy akiket addig a számára lenyűgöző, de minden valóságalapot nélkülöző rémregények és tündérmesék szereplőinek hitt, mind-mind létező személyek. Egyiküknek pedig épp az a feladata, hogy őt megvédje.

Xander jó néhány évszázadot töltött már a földön, a halandók oltalmával, de soha nem találkozott még olyan emberrel, aki ennyire lehetetlenné tette volna a küldetését, ennyire megalapozta volna a bukását. Mert bár a férfi mindent megtesz azért, hogy megbízatásához híven életben tartsa a lányt a rá leselkedő veszélyek ellenére is, Naomi puszta léte elvonja figyelmét a misszióról, ami a kitaszított őrangyal számára immár nem csak kötelezettség, hanem maga a megváltás.

Üdvözöllek, Kedves Olvasó, Rose Woods vagyok. Ha olvastad korábbi munkáimat, tudod, kik azok a Kitaszítottak. Ha nem ismered őket, most találkozhatsz velük. A Kísértés démoni angyalai visszatérnek Naomi és Xander történetében. Ez az írás bevezetője annak a sorozatnak, amelyből a továbbiakban egy-egy Kitaszított küzdelmét, kudarcát vagy győzedelmeskedését ismerheted meg.

A kötet tartalmaz még egy ráadás novellát is. A Lelkedbe zárva a blogomon már hozzáférhető volt korábban, de most kibővített változatban, csakis a Xander olvasói számára elérhető.Konstantin


Az angyalok azért teremtettek, hogy a halandók segítségére legyenek. Mindig is léteztek, és mindig is létezni fognak. Közöttünk járnak, számunkra láthatatlanul, végigkísérik életünket, ott vannak születésünknél, halálunknál, létünk minden egyes percében. Vigyáznak ránk, óvják lépteinket, és mikor eljön az idő, átkísérnek a túloldalra.

Konstantin elkövette a legnagyobb hibát, melyet őrangyal véthet: halála óráján megóvta a rábízott emberi lény életét. Ezért pedig a létező legszigorúbb büntetésben részesült: Kitaszítottá vált. Hogy bűnét jóvátegye, tovább őrzi a halandókat, ám egy nap találkozik a végzetével egy gyermek személyében.

Kaitleen megismerkedett a halállal és megtudta, hogy annak csodaszép borostyánszeme és gyönyörű hófehér szárnya van.

A lányt folyamatosan rémképek gyötrik, a múlt és a jövő szörnyű eseményei egyaránt kínozzák. Mivel képtelen szabadulni a látomásoktól, mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyomja őket.

Angyal és védence sorsa egybefonódik. A múlt démonai feltámadnak, a jelen pedig megtelik ármánnyal, harccal, bosszúval és szerelemmel.

A Kitaszított angyalok visszatérnek a sorozat első kötetében.


A novellák között:
 
Be My Valentine

Novella

Rövid szösszenet a szerelemről első látásra.
/romantikus novella/
/misztikus novella/

Öt nagyszerű író együtt megalkotott egy novellás kötetet A Kárhozottak Csókja címmel. A kötet öt novellát tartalmaz egy-egy ősi harcosról, aki bűneiért vezekelve, átokkal sújtva keresi az igaz szerelmet a Földön.

A kötet végén olvastam egy felhívást, hogy ha valaki kedvet érez hozzá, írjon egy hasonló történetet. Megtettem.
A novellám A Kárhozott álma címet viseli.
A novellás kötetet pedig a itt érhetitek el.