Hírek‎ > ‎

Május 5. - Anyáknapi kirándulás; május 6. - Cserkészmise; tábori jelentkezések

Széchenyi István cs.cs., 2018. máj. 2. 5:36

Kedves Cserkészek, kedves szülők!

Ebben a levélben több programra is kitérünk:

  • Május 5. - Cserkészfoglalkozás anyák napi kirándulás formájában
  • Május 6. - Cserkészmise
  • Pünkösdi tábor május 19.-21. - Enns, Ausztria - meghívó és jelentkezési lehetőség
  • Kerületi tábor július 26.- augusztus 03. - Csíkmadaras, Erdély
  • Anyák napi kirándulás május 5. - Grinzing Kahlenberg:
    most szombaton megünnepeljük közösen az anyák napját egy kirándulás keretében. A szülők és a gyerekek külön úton fognak menni, mindenképp legyen a gyerekeknél elegendő víz, sapka a nap ellen, és esőkabát. A gyerekek útvonala kb. 2,5 órát fog tartani, a szülőké 45 percet. A végén lesz egy Heurige, ahol a gyerekeket be lehet várni. Akár babakocsival is leküzdhető ez az útvonal :). Egy közös pikniket szeretnénk tartani, mindenki hozzon magával egy kis falni valót, és egy közös számháborúzást terveztünk szülőkkel együtt. 
Találka: 14 órakor a 38 villamos vagy a 38A Grinzing nevezetű megállójában. A program kb. 19 óráig fog tartani.
  • Cserkészmise május 6.: A mise a Deutschordenskircheben a Singerstraße 7 szám alatt lesz megtartva. Mindenki aki rész vesz legyen cserkész egyenruhában (az oltár mellet fogunk ülni). Akinek nincs inge az jöhet cserkészpólóban is nyakkendővel.

Találka: 10:20kor, a belső udvaron. 

  • Pünkösdi tábor május 19.-21.: a linzi csapat szervezésében ismét lesz pünkösdi tábor. A meghívót csatoltam. Aki szeretne menni, direkt Zsaklinnál, a linzi csapat csapatparancsnokánál kell jelentkezzen (lásd meghívó). Minket is rakjatok be cc-be, hogy lássuk hány főre kell megszervezni az oda és vissza utazást.
  • Kerületi tábor Erdélyben: július 26.-augusztus 03.-ig lesz megtartva a kerületi nagy tábor Csíkmadarason. A meghívót csatoltam, jelentkezni direkt Szőcs Lászlónál kell. Ő a főszervező. A buszok a táborba Budapestről indulnak. Több információt a http://cserkesz.de/programok/taboraink/ honlapján találtok

Minden kérdésetekre a felsorolt programokhoz szombaton szívesen válaszolok én is és Tibi is. Remélem minél többen leszünk szombaton. Hozzuk a legifjabb csapattagunkat is.

Jó Munkát,

Póser-Piroska Ildikó

ĉ
Széchenyi István cs.cs.,
2018. máj. 2. 5:36
Ċ
Széchenyi István cs.cs.,
2018. máj. 2. 5:36
Ċ
Széchenyi István cs.cs.,
2018. máj. 2. 5:36
ĉ
Széchenyi István cs.cs.,
2018. máj. 2. 5:36
Comments