Hírek‎ > ‎

Álarcos Bál, Feb 17. Szülői értekezlet, és Regös meghívó

Széchenyi István cs.cs., 2018. jan. 24. 10:36
Kedves Cserkészek, kedves szülők

Az idei félévünket a szombaton tartandó álarcos cserkész bállal zárjuk. Amelyik család még nem jelentkezett be, gyorsan tegye meg, mert már nincs sok szabad asztal. Csatolva még egyszer a meghívó a részletekkel.
Gyerekeknek a program 16:30-kor kezdődik játékkal, majd 18:00-tól fellép a Napraforgócskák Gyereknéptánccsoport, majd utána táncot is tanítanak nekünk.

A második félév első foglalkozása Február 17.-én lesz, ahol egy szülői értekezletet is fogunk tartani, hogy átbeszéljük a programokat és bemutatjuk a kerületen belüli táborozási lehetőségeket.
Minden szülőt szeretettel várunk!

Szeretnénk még felhívni mindenki figyelmét, hogy az idén ünnepli a Regös Tábor a 40. évfordulóját, ahova mindenkit szeretettel várnak. A tábori meghívó csatolva, kérünk mindenkit, hogy személyesen a táborparancsnokoknál jelentkezzenek. Sajnos a hely limitált 130 főre, ezért a jelentkezési sorrend számít! Az utazást a csapat szervezi, így nálunk is jelezzétek, ha jelentkeztetek!
Aki még nem ismeri, a Regös Tábor nem szokásos Nyári tábor, itt a cserkészek főleg kézművességet, táncot és néphagyományokat tanulnak, minden estét élő zenével zárnak ahol a napközben tanult táncokat gyakorolhatják és megismerkedhetnek új barátokkal, ezen felül mindenkinek lehetősége nyílik kézműves munkákat készíteni és egy nagy előadáson szerepelni.
Buzgó szülőket is szívesen látnak!

Szombaton a bálon remélem mindenkivel találkozunk, akivel nem, azzal pedig legkésőbb Február 17.-én!

Jó munkát,
Póser-Piroska Ildikó
Ċ
Széchenyi István cs.cs.,
2018. jan. 24. 10:36
Ċ
Széchenyi István cs.cs.,
2018. jan. 24. 10:36
ĉ
Széchenyi István cs.cs.,
2018. jan. 24. 10:36
Comments