ЦЗШ

 ЦЗШ !  Магијом противу отмичара!

http://i.imgur.com/ukb4U.png
Овај симбол има приоритетну намену да врати трофеј првака и назив шампиона Србије ФК Црвена Звезда, ЦЗШ симбол је производ "сигил магије". којом се призива титула Шампиона Црвеној Звезди за 2012 сезону, као и наредних 10 и бесконачно, магију није могуће зауставити, нити други клубовима копирати, јер је уграђена заштита и зло може да погоди сваког ко је против овог најбољег и најјачег симбола и његове силне моћи. Ц.Звезда ће бити, Звезда јесте шампион Србије помоћу овог симбола који је званично пуштен у промет  1. 11 2011 . масовним лепљењем налепница у Београду.
ЦЗШ симбол
је уједно могуће додатно дозирати и подешавати магијски   да значи и ЦЗШС (Црвена Звезда Шампион Србије. ЦЗД ЦЗвездаДерби, ЦЗШЕвропе, ЦЗКуп, СДЦЗ, ЦЗБГ може да се примети у њему и латинично CZS, a гледано од доле ка горе призива се и реч Косово, али то су све мања унапређења система овог савршеног симбола моћи које сам ја иницирао зарад титуле првака превасходно, из највеће дубине галактичког центра првобитне стваралачке космичке силе енергије благосиљен великом моћи пустивши га у етар земље и подсвест људи да им програмирам духовни склоп у правцу успостављања поновне победоносне Звездине природне доминације спортом, симболом који подесћа и на апстрактни грб Делија, својеврсни црвени зец , 
ДхС.
Сви људи навијачи Црвене звезде могу штампањем налепница да преплаве Србију овим симболом јачим и од часног крста и свих других магијскох симбола попут пентаграма и сл, сви су они настали као производ замисли једног појединца, генијално надахнутог ума исконским светлом свевишње креативне мудрости и служе некој намени и циљу, али, овај наш црвени зец... је врхунски симбол и најуспешнији манифест наше колективне звездашке енергије који даје моћ и снагу доноси срећу најважнијој групацији изабраних људи на планети, Звездашима, Делијама, симбол је и својеврсна амајлија и одраз свих наших позитивних мисли и жеља која иду ка Звездином добру и победама и трофејима, а уједно одбија негативне послате мисли ка свим нашим непријатељима и поручује гробарским комплексима да су чкепи највеће, да не признајемо намештени лоповлук фсс-а, који нека знају да овај симбол одраз наше димензије непобедивости и тоталитарне искључиве моћи која свим противницима даје избор или да прихвате нашу вољу или да страдају, магијом или нашом силом. Са овим симболом, који није као неки грб већ мач божији, Звезда ће побеђивати и убедљиво освајати све домаће и евро трофеје у наредним годинама, а отете толетове титуле ће Звезди бити враћене. Симбол не претендује да буде замена грбу клуба или навијача. Снага овог знака је у томе што је рађен искрено из љубави, непрофитабилности , не рекламира се агресивно у јавности већ тихо неприметно делује на колективну свест, посматра вас све скривено из позадине и управља умовима милиона људи, који ће несвесно узрочно последичним деловањем утицати да све што желимо и хоћемо да нам дају црвено-бели. 

Штампајте налепнице и лепите овај знак свуда где стигнете... сви ви који дођете до ове мистериозне странице интернета, мирно и са вером у победу растурајте около овај непобедиви печат, што више људи види и примети овај симбол, то ће колективна свест човечанства призвати титулу лакше и брже нама, који је заслужујемо сигурно,,, јер су отмичари такође својим неким слабашним магијским медијским симболичним дејствима утицали лоше по резултате у годинама пре краја 2011. Али од сада коначна победа је само наша звездашка.
Зато црвено бели талас магичног симбола нека преплави Србију и читав свет, сви у напад.   http://i.imgur.com/ukb4U.png
 

http://i.imgur.com/ukb4U.png  http://i.imgur.com/ukb4U.png 


    http://i.imgur.com/ukb4U.png  http://i.imgur.com/ukb4U.pngcounter statistics
Subpages (2): CZS slike