Activity

Time

Welcome

  • Welcome, purpose of the workshop, program for the day, expected outcomes

15 min

8:30 - 8:45

Participants flash introductions

  • 30 sec per participant

15 min

8:45 - 9:00

Panel

  • Panelists will give their answer to the following question:

WHY is it relevant for the LAK community to explore student’s activity in blended learning scenarios where they can interact at diverse digital and physical spaces?

  • Panelists: Cynthia D’Angelo, Davinia Hernandez-Leo, Abelardo Pardo and Naif Aljohani

60 min

9:00- 10:00



Break

Informal poster session

30 min

10:00 - 10:30

Firehose paper presentations 

30 min

10:30 - 11:00

Breakout groups

Activity 1 - Use cases definition [template]

What are the most common learning scenarios and their specific challenges that require a Cross-LAK solution?

  • 3 round tables for the following THEMES:

    • 1- LA across Digital Spaces

    • 2- LA across Digital-Physical Spaces (includes mobility and wearables)

    • 3- Heterogeneous Data Integration and Sensemaking

  • Expected outcome: Exemplars briefs with the identification of the challenges posed above.

60 min

11:00 - 12:00







Lunch

60 min

12:00 - 1:00

Activity 2 - Guidelines definition

What guidelines could be given to any practitioner, designer and/or researcher, to implement Cross-LAK solutions?

  • Expected outcome: The  guidelines

90 min

1:00 - 2:30





Break

Continued poster session

30 min

2:30 - 3:00

Activity 3 - Whole group discussion

  • Sharing and putting together ideas

  • Next steps

90 min

3:00 - 4:30