TRANSPORT
En aquest punt buscarem informació sobre diferents mitjans de transport. En primer lloc els dos que farem servir en el nostre viatge: l'autocar i el vaixell. I també conèixerem una mica el món del tranport aèri amb una visita a l'aeroport.

ENLACES

AENA

Aeroport de Barcelona

Barcelona Airport

Autorització sortida

Questionari viatgers

Documento

AUTOCAR

Has de indicar quina será la ruta que seguirem en el viatge a Itàlia: sortida, parades...  

Aquestes són les parades que es faran en el trajecte en autocar:

1. Àrea de servei "Porta catalana" (sopar)

2.  Àrea de servei "Principat de mönaco" (nit)

3. Àrea de servei Pisa (matí)

4. Pisa

5. Florència

6. San Gimignano

7. Siena

8. Roma

9. Civitaveccia

10. Barcelona

Quan hagis acabat has de fer un llistat amb cinc recomanacions útils per viatjar en autocar. Si no has fet mai un viatge llarg en autocar, consulta algunes guies de viatge online per veure quines són les recomanacions que fan ells.

Has der redactar un  text amb als horaris de sortida i arribada, les parades en ruta i que es farà a cada parada i les teves recomanacions per viatjar. Recorda que has de seguir el Format que estem fent servir per tota la guia. Si no ho recordes consulta-ho.

VAIXELL

Fes una breu descripció del ferry en el que viatjarem (Grimaldi) i de la ruta que segueix.

També has de fer una llista de cinc recomanacions per viatjar en vaixell, semblant a la que has fet per l'autocar i seguint les mateixes pautes.

Quan ho tinguis tot fet, envia un document word a cristina.itaca@gmail.com amb les rutes i les recomanacions.

VISITA A L'AEROPORT

El proper data farem una visita a l'aeroport de Barcelona. Ens mostraran com funciona un aeroport per dintre i visitarem llocs als que normalment els usuaris no tenim accés. Tens l'autorització que has de portar signada per aquesta sortida als enllaços.

També aprofitarem per practicar el nostre anglès fent entrevistes a persones que es troben a l'aeroport per que van o tornen d'algun viatge. Els preguntarem sobre els motius del seu viatge, els llocs que han visitat, quants dies han estat, si pensen tornar... Tot això ho teniu al QUESTIONARI VIATGERS. Heu de portar còpies d'aquest questionari per omplir-ho amb les respostes que us vagin donant.

Després farem un gràfic amb els resultats de la nostra consulta.

 

VOLVER A INICIO