Cumpără revista !

 

 

            Cel mai important şi, totodată, cel mai simplu mod de a ajuta „Credinţa noastră” este să cumperi ediţia tipărită. Pe situl revistei sunt disponibile pentru lectură în mod gratuit ediţii electronice, astfel încât oricine are acces la cuvântul de credinţă. Nu am limitat în niciun fel această posibilitate, pentru că scopul revistei este tocmai unul umanitar şi nicidecum unul comercial. Fiecare are libertatea de a trăi experienţa „Credinţa noastră” şi de a decide dacă aceasta l-a impresionat îndeajuns încât să părăsească pasivitatea şi să contribuie activ la continuarea demersurilor de solidaritate şi întrajutorare pe care le întreprinde revista.     

            În momentul în care te-ai hotărât să te alături acestor demersuri, cea mai bună dovadă a solidarităţii va fi cumpărarea ediţiei tipărite a revistei.

            Pentru comenzi, este necesar să mă contactezi la adresa de poştă electronică credinta.noastra@gmail.com . În mesajul tău vei specifica adresa de contact, numărul de exemplare dorite şi, eventual, ediţia pe care intenţionezi să o comanzi (în cazul în care doreşti să primeşti şi ediţii mai vechi).

            Modalitatea de onorare a comenzii este, de preferinţă, expedierea poştală cu plată ramburs. Dacă ai altă opţiune, putem discuta individual.           

            În acest sens, vor fi utilizate următoarele tarife :

1)      Pe raza municipiului Braşov : 2 RON / exemplar – preţul obişnuit al revistei ; livrarea este gratuită

2)      În Ţară : 2 RON / exemplar + 3 RON pentru acoperirea cheltuielilor de expediere poştală

3)      În străinătate : 2 RON / exemplar + 5 RON pentru acoperirea cheltuielilor de expediere poştală

4)      În Basarabia : GRATUIT

    


                                                                                    Înapoi la prima pagină