Juliol 2017


Curs  2016-17


 REUNIONS PRINCIPI DE CURS 17/18

GESTIB

PRIMER CANVI DE CONTRASSENYA
https://www.caib.es/Intranet/canviapassword.do

CONCERT 4 CORDES

(4/04/17) Avui han vingut els alumnes de música, del Projecte 4Cordes, del CEIP ANTONI JUAN de Maó a la nostra escola. Han duit els instruments en mà per mostrar com sonen les cançons que havien preparat pels companys del CEIP MATEU FONTIRROIG. Han actuat a la sala polivalent fent un concert molt entretingut. Tots estavem expectants....
 

Això no ha estat tot! Després del concert hem fet un debat molt divertit sobre la música. Els espectadors, les classes de P5A, P5B i les de 1rA i 1rB, han estat grans aplaudidors i han quedat molt agraïts...  S'ho ha passat tant bé el públic al concert que, fins i tot, ha demanat un bis!!!!

DIJOUS JARDER 2017

(23/02/17) Avui matí hem participat a la Rua de Carnaval 2017 que havia organitzat l'Ajuntament... La temàttica d'enguany ha estat ETAPES HISTÒRIQUES : Els grups d'Infantil s'han disfressat de TALAIOTICS, els de 1r eren EGIPCIS, els de 2n anaven de VELÁZQUEZ representant el Barroc, els grups de 3r i 4t eren MOSQUETERS i per acabar els grups de 5è i 6è s'han disfressat de ROMANS... Ens ho hem passat molt bé!!!

DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU

(30/01/17) Amb la bereneta solidària del dia de Sant Antoni hem recaptat 684,19 €. Aquest matí, tots junts hem sortit al pati de Primària per fer l'entrega a ASPANOB, aprofitant que és el Dia Escolar de la No-Violència i de la Pau. Volem agrair a tota la Comunitat Educativa la seva col·laboració!!!

TALLERS DE NADAL 2016

(07/12/16) Aquest matí tots els alumnes d'escola han fet Tallers de Nadal. Mireu que bé que s'ho han passat els petits i no tan petits... Ens han ajudat un grupet de mares i pares MOLTES GRÀCIES PER VENIR!!!

Entrega del Diploma Ecoambiental 15/16

(28/11/16) Aquest migdia dos alumnes de 2n, na Judit i en Lluc, han anat a recollir el Certificat de Centre Ecoambiental del curs 2015-16 acompanyats per la mestra coordinadora ambiental de la nostra escola. 
L’acte l'ha presidit el director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó i Jaume, i el Delegat Territorial d'Educació a Menorca, Joan Marquès Coll i s'ha celebrat a la seu de la Delegació Territorial d'Educació a Menorca.

MAÓ PORTA EL TEATRE A LES ESCOLES

(22/11/16) Aquest matí, la regidora d’Educació, Laia Obrador, ha presentat el projecte 'Teatre d’escola', que neix amb l’objectiu d’apropar la creació teatral als centres educatius de Maó. Durant la presentació, que ha tingut lloc al CEIP Mateu Fontirroig, la regidora ha estat acompanyada de Noelia Mas, professora de teatre i impulsora del projecte, de Lluís Real, en representació de l’AMPA del centre, d’Aina Segura, mestra i coordinadora del projecte al Mateu Fontirroig, i de Camila
Tudurí, inspectora d’educació de la Conselleria d’Educació, així com de tres alumnes del centre, n'Adrià, en Sergio i en Jordi.

Declaracions Noelia Mas, professora de teatre
Lluís Real, AMPA Mateu Fontirroig
Declaracions Laia Obrador, regidora d'Educació

AQUÍ ENS TROBARAS

C P Mateu Fontirroig


 ENLLAÇOS D'INTERÉS:
Bàner
 

 Baixada Firerfox

(clica damunt per instal·lar-t'ho)


MOLTES GRÀCIES TOYO!!!
AQUESTA CASETA ÉS MOLT XULI...

INTERESSANT

"Los niños tienen 100 maneras de expresarse, pero les robamos 99"

       

Comments