Danse Undervisning som Weekend Kurser er for alle aldre, singler og par - Vi underviser  i Salsa, Bachata, Son, Merengue og Bolero


Weekend Kurser foregår igennemhele året og bliver udbudt på flere forskellige niveauer: Begyndere, Let Øvede og Øvede dansere i de respektive danse - Se det/de aktuelle kurser nedenfor.
Du kan tilmelde dig alle kurser alene eller sammen med en dansepartner, yderligere information kan fås på ContactFrankE@gmail.com eller Tlf. 4259 9524
Undervisningen er i Grøndal MultiCenter, Hvidkildevej 64, Kbh. NV. Lokale 'Lille Dans' på 1.sal - Studiet ligger i den nordlige ende af Centret ved Bowling-hallen, men på 1.sal - Op af trappen og 2 x til højre og over gangbroen.
Der er gratis parkering på to store P-pladser, en i hver ende af centret:  KORT

AUTENTISK BACHATA WEEKEND-KURSUS FOR  LET ØVEDE
Lørdag & Søndag d. 22 & 23  April 2017, begge dage fra kl. 12:00-14:30
ENDNU ET KVALITETS-KURSUS MED FOKUS PÅ  ALLE  DETALJER
Du har allerede gennemført et begynderkursus i Autentisk Bachata
MAKSIMUM 10 PAR: STADIG PLADSER!


 
LØRDAG kl. 12:00-14:30:  Vi varmer op med at repetere alle basis-elementer til den Autentiske Caribiske Bachata inklusiv teknikkerne til de smukke og homogene kropsbevægelser.
Dernæst arbejder vi videre med dansen og gennemgår nye elementer og figurer samt hvordan disse skal føres og følges af henholdsvis manden og kvinden, for at opnå det optimale flow i dansen.

 
 
 SØNDAG kl. 12:00-14:30:  Vi starter med en repetition af alle lørdagens indlærte elementer.
Derefter gennemgår vi forskellige footwork-sekvenser for at tilføre danse mere leg og elegance.
Dernæst arbejder vi footworket sammen med de figurer I har lært, så i får et klart billede af hvordan dansen, danses med både figurer og footwork i Caribien.
Vi skruer dernæst tempoet op og danser til et varieret udvalg af Bachata tempomæssigt.
 


Pris   Kr. 375,- pr. person

Tilmelding på formularen nedenfor:CUBANSK SALSA WEEKEND-KURSUS FOR BEGYNDERE
Lørdag & Søndag d. 29 & 30 April 2017,  begge dage fra kl. 12:00-14:30
ENDNU ET KVALITETS-KURSUS MED FOKUS PÅ  ALLE  DETALJER
Du er helt nybegynder, eller har prøvet et introkursus eller to, eller har aldrig fuldendt et begynderkursus
MAKSIMUM 10 PAR: STADIG PLADSER!


 
LØRDAG kl. 12:00-14:30:  

Alle basis-elementerne til dansen gennemgåes helt ned i de mindste detaljer, så du kommer til at danse dem 100% korrekt. Det er det, der skaber det gode flow, når du danser.

Når der er styr på alle basis-elementerne, så begynder vi at gennemgår forskellige klassiske eksempler på varierede brug af disse, også kaldet Figurer.

Og så arbejder vi med hvordan manden fører dansen, og med hvordan kvindens respons derpå helt præcist skal foregå, for at samarbejdet omkring dansen bliver optimalt.


 
   SØNDAG kl. 12:00-14:30:  Vi starter med en grundig repetition af lørdagens indlærte elementer.

Herefter gennemgår vi teknikkerne til de smukke kropsbevægelser i dansen og træner den grundigt. Kropsbevægelserne gør oplevelsen af dansen langt mere intens og ægte caribisk og dermed langt mere sensuel og smuk at se på.

Herefter arbejder vi igen videre med nye flotte figurer og danser det hele til hurtigere og hurtigere musik, så du lære at danse til et varieret tempo i musikken.
 


Pris   Kr. 375,- pr. person

Tilmelding på formularen nedenfor:AUTENTISK BACHATA WEEKEND-KURSUS FOR BEGYNDERE
Lørdag & Søndag d. 20 & 21  Maj 2017, begge dage fra kl. 12:00-14:30
ENDNU ET KVALITETS-KURSUS MED FOKUS PÅ  ALLE  DETALJER
Du danser allerede Salsa og måske også den vestlige danseskole Bachata fra side til side
MAKSIMUM 10 PAR: STADIG PLADSER!


 
LØRDAG kl. 12:00-14:30:  Vi gennemgår alle basis-elementer til den Autentiske Caribiske Bachata helt ned i den mindste detalje inklusiv teknikkerne til de smukke og homogene kropsbevægelser.
Dernæst går vi sammen i par og I vil lære hvordan man ved at kombinere  de forskellige basis-elementer, kan skabe en varieret og underholdende dans.
Vi gennemgår også hvordan føringen præcis skal være samt responsen derpå, for at flowet bliver optimalt.
Dernæst arbejder vi med kortere klassiske figurer i dansen, så I har et  godt repertoire at danse med i byen.
Slutteligt danser vi det hele sammen til hurtigere og hurtigere musik, så I mærker hvordan dansen BØR føles.


 
   SØNDAG kl. 12:00-14:30:  Vi starter med en repetition af alle lørdagens indlærte elementer.
Derefter gennemgår vi et par lettere footwork-sekvenser for at tilføre danse mere leg og elegance.
Dernæst fletter vi footworket sammen med de figurer I allerede har lært, så i får et klart billede af hvordan dansen, danses med både figurer og footwork i Caribien.
Dernæst gennemgår vi et par nye cool figurer til dansen samt arbejder med musikalitet og hvad det betyder i forhold til langsommere og hurtige musik og musikalske dynamikker.
På dette kursus lærer du også hvordan du kan bruge alle de caribiske grundelementer sammen med de vestlige side til side trin, så du bliver i stand til at danse med alle  og tilføre dansen mere af den lækre caribiske flavor.  
 


Pris   Kr. 375,- pr. person

Tilmelding på formularen nedenfor:CUBANSK SALSA WEEKEND-KURSUS FOR  ØVEDE DANSERE
Lørdag & Søndag d. 27 & 28 Maj 2017,  begge dage fra kl. 12:00-14:30
BACK TO THE ROOTS:
ET SPECIAL-KURSUS MED EN SUPER DETALJERET GENNEMGANG AF ALT DET, DER SKABER  DET PERFEKTE FLOW I DANSEN:
PRÆCISERING AF   ALLE BASIS  DANSE-TEKNIKKER, LEAD/FOLLOW TEKNIKKER SAMT KROPS-BEVÆGELSE-TEKNIKKER   
Du har allerede gennemført minimum 4  levels i Cubansk Salsa og er nået til den erkendelse,
at de bedste danseoplevelser kommer fra  de bedste danseteknikker og ikke af sig selv ;-)
STADIG PLADSER!


 
LØRDAG kl. 12:00-14:30:  Vi varmer op med en grundig gennemgang af alle basis-elementerne til Cubansk Salsa for at sikre, at de udføres 100% korrekt, da det er ekstremt vigtigt i relation til det, at skabe det optimale flow i dansen.
Dernæst arbejder vi  detaljeret med teknikkerne til de smukke krops-bevægelser  og træner dem grundigt, så du præcist forstå, hvad det er, du skal træne jævnligt, for at bevægelserne bliver optimalt homogene og smukke samt føles lækkert, når du danser.
Herefter gennemgår vi, i relation hertil, en relativ  simpel metode til optimering af den danse-mæssige forbindelse, mand og kvinde imellem.

Slutteligt danser vi pardans med forskellige trin-størrelser i basis-elementerne til både langsommere og hurtigere tempo musik, så du lærer at danse musikalsk afstemt til musikken og dens varieret dynamikker, om den er langsom, hurtig eller derimellem (Bolero, Son & Salsa).

 
   SØNDAG kl. 12:00-14:30:  Vi starter med en grundig repetition af lørdagens indlærte elementer.
Herefter arbejder vi med 4 typer lettere forskellige, men alle mere avancerede grundtrin-strukturer, som de danses forskellige steder på Cuba: Havane, Santiago m.v. Flere af dem indeholder små raffinerede footwook-elementer, men alle tager dog udgangspunkt i den samme basis-struktur, hvilket gør det relativt let at lære dem alle på en gang. Og de vil alle med garanti forøge underholdningsværdien  af din dans med flere længder.
Dernæst  gennemgår vi teknikken til kvindens dobbelt-vueltas, hvis teknik er relativ enkel, hurtig at lære og som gør kvindens oplevelse af  dansen væsentlig sjovere, som følge af den forøgede dynamik i drejningerne.
Slutteligt danser vi alt hvad der er blevet gennemgået ved  brug af de simplere standardfigurer i Cubansk Salsa, som Setenta, Vasilala, Enchufle Double m.v. for at konsolidere hele weekendens læring, såldes at alle kommer til at danse med det 100% optimeret og lækre  flow efterfølgende.
 


Pris   Kr. 375,- pr. person

Tilmelding på formularen nedenfor: