SALSA KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG MED COPENHAGEN SALSA OG INTERNATIONAL UNDERVISER FRANK E

 

SALSA I KØBENHAVN OG PÅ FREDERIKSBERG ER ALTID TOP DETALJERET UNDERVISNINGSFORLØB ENTEN SOM 6-UGERS HOLD ELLER WEEKEND-KURSER ELLER PRIVAT-UNDERVISNING.
ALLE  HOLD  ER SMÅ MED MAX 10 PAR OG  GOD TID TIL ALLE DELTAGERE -  VI RETTER  ALLE FEJL LØBENDE, SÅ DU KOMMER TIL AT DANSE MED DE  OPTIMALE TEKNIKKER OG BEVÆGELSER 

 

 


KVALITET: Hos Frank E lærer du at danse Salsa samt alle øvrige danse vi tilbyder, som de danses i Caribien med de smukke, homogene kropsbevægelser og med de originale, velfungerende danse-teknikker. Det giver dig det optimale flow,  den bedste feeling samt den største æstetik. Vi har med garanti byens mest detaljeret undervisning.
 


ERFARING:  Frank E har mange års danse- og undervisnings-erfaring  og har udviklet en unik undervisnings-metode på den baggrund samt hans store viden om Caribiske danse. Det betyder at du bliver forsynet med alle detaljer vedr. dansen, så du får den helt ind under huden og dermed forstår hvordan alt hænger sammen helt ned i de mindste detaljer.
 


BEVÆGELSE: Det er også vigtigt for den gode mentale oplevelse af både Salsa og de øvrige autentiske caribiske danse, at de danses med meget krop. Derfor gør vi som nogle af de få i DK meget ud af, at du lære at bevæge din krop  smukt og sensuelt. Et kompliment i Caribien til kvinder, der bevæger sig lækkert er som det nedenfor:
 


FUNKTIONALITET:
Alle sociale danse består af en subtil fysisk kommunikation mellem parret der danser, hvor det er den der fører dansen, der klart og utvetydigt dirigerer, hvad der skal ske og hvornår. Og hvor den der følger, sensitivt og præcist responderer på dennes føring. Social dans er det ultimative samarbejde.
 

"HVIS DIN MAD ER LIGE SÅ LÆKKER SOM MÅDEN DU BEVÆGER DIG PÅ, NÅR DU DANSER, SÅ SPISER JEG DET HELE OP TIL DEN ALLERSIDSTE KRUMME"

.
 
.
 *   Underviser Frank E har danset siden barn og autentiske Caribiske danse siden 1998

*   Frank E har undervist i Cubansk Salsa i København siden 2003 fra hans Caribiske Danseskole CphSalsa

*   Frank E er den eneste underviser i København, der også underviser internationalt på danse-festivaler i Holland, Belgien og USA

*   Frank E er blandt verdens førende eksperter i den  Caribiske Bachata samt den romantiske Caribiske Bolero, der er stamfader til den Caribiske Bachata

*   Frank E har været dommer ved nationale dansekonkurrencer i Salsa og er i dag dommer ved internationale dansekonkurrencer i den Caribiske Bachata