SALSA KØBENHAVN / FREDERIKSBERG MED COPENHAGEN SALSA, SPECIALIST I CUBANSKE OG DOMINIKANSKE DANSE
 CUBANSK SALSA & SON, DOMINIKANSK BACHATA & MERENGUE SAMT CARIBISK BOLERO - KVALITETS UNDERVISNING PÅ SMÅ HOLD MED GOD TID TIL ALLE


 
KVALITET: Frank E har udviklet en unik metodisk undervisningsform, hvor du lærer de suverænt bedste teknikker til social dans i alle de caribiske pardanse vi underviser i. Metodikken er baseret på mange års studier af dansene set i forhold til teknik, flow og bevægelser. Metodikken er vi alene om at ha' i København og den sikre dig, at du bliver den bedst mulige sociale danser, alt andet lige.

 
ERFARING: Frank E har danset siden barn og startede på caribiske sociale danse som voksen og har nu mere end 20 års erfaring med dem. Den erfaring betyder at undervisningen er struktureret på en sådan måde, at du får en klar forståelse af de enkelte danses funktionalitet samt tilhørende krops bevægelser. En viden der er essentiel i forhold til, at du kan blive en dygtig og populær social danser.

 
BEVÆGELSE: Det er vigtigt for den gode mentale oplevelse af social dans, at man danser med bløde, homogene krops bevægelser. Bevægelserne er dansens sjæl og derfor gør vi meget ud af, at du lærer at bevæge dig både homogent og smukt. Et kompliment i Caribien til kvinder der bevæger sig smukt: Hvis din mad er lige så lækker som din dans, så spiser jeg alt op til sidste krumme.

 
FUNKTIONALITET: Alle de caribiske sociale pardanse, som dem Copenhagen Salsa underviser i, består af en subtil fysisk kommunikation imellem parret der danser. Manden dirigerer diskret, men præcist, hvad der skal ske og hvornår. Kvinden responderer opmærksomt og så præcist som muligt på denne føring. Pardans er dermed det ultimative samarbejde om succes.

 
! VI TAGER DIN LÆRING SERIØST !


ER DU INTERESSERET I NYHEDER OM KURSER OG GODE DANSE ARRANGEMENTER, SKAL DU TILMELDE DIG NYHEDS-BREVET NEDENFOR