COPENHAGEN SALSA  TILBYDER UNIK  UNDERVISNING FUNDERET I MEGET STORT KNOW HOW

 .
VORES UNDERVISNING ER UNIK, FORDI VORES VIDEN OM AUTENTISKE CARIBISKE DANSE ER OMFATTENDE OG NUANCERET, BASERET PÅ MANGE ÅRS  STUDIER OG UNDERVISNING - INGEN ANDRE SALSA-UNDERVISERE ER SÅ DETALJERET I UNDERVISNINGEN SOM VI ER OG DET BETYDER FOR DIG SOM ELEV, AT DU BLIVER EN BEDRE SOCIAL DANSER, FORDI DU FÅR EN KLAR BEVISTHED OM HVAD DET ER, DER SKABER DEN GODE SOCIALE DANS - LÆS MERE NEDENFOR OM UNDERVISNINGEN SAMT OM DIN PÅKLÆDNING, FODTØJ SAMT OM ALMINDELIG GOD HYGIEJNE VEDRØRENDE SOCIAL DANS.
 


 
UNDERVISNING: Som de eneste i Danmark underviser vi detaljeret i  samtlige danse-tekniske detaljer, så du aldrig er i tvivl om hvad du skal, HVOR OG HVORNÅR. De teknikker du lærer hos os er de originale danseteknikker fra Caribien og ikke blot tilfældigheder p.g.a.  manglende know how. Vi underviser også i hvordan du opnår de smukkeste og mest homogene kropsbevægelser, samt i hvordan du danser musikalsk. D.v.s. hvordan du afstemmer de forskellige danses dynamik til musikkens dynamik. Vi retter tillige  alle dine fejl igennem hele kursusforløbet, så   dine danse-oplevelser efterfølgende bliver de bedst tænkelige, da du KUN med de helt rigtige teknikker er i stand til at opnå det ultimative flow. Undervisningen er uhøjtidlig, men fokuseret, for at   sikre at alt bliver 100% konsolideret, både mentalt og kropsligt, så du bliver en dygtig' social danser.

Du kan tilmelde dig både alene og sammen med en dansepartner til alle kurser. Der  bliver kun taget et lige antal kvinder og mænd ind på hvert kursus, og Maks. 8 kvinder og 8 mænd for at sikre kvaliteten af undervisningen altid er i top, jo flere der er på et hold, jo mindre lærer DU.   

Bemærk at alle grundlæggende kan lære at danse, nogle har selvfølgelig lettere ved det end andre, afhængigt af hvor meget man igennem  sit liv  har  brugt sin krop  på  leg og anden fysisk aktivitet. Men i sidste ende handler det om den indsats, man selv yder for at lære, selvfølgelig baseret på en kyndig undervisning. Ordsproget:  "Viljen til at ville, giver evnen til at kunne" giver også 100% mening i forhold til det at lære at danse.

Så skulle du være en af dem der føler, eller af andre har fået at vide, at du har 2 "venstrefødder" er det  ikke  noget større problem. Det kan løses med vores store viden om dans og undervisning samt ved
 at du afsætte tid til jævnlig træning, af alt det der bliver gennemgået til undervisningen. Bemærk dog at der er INGEN, der uden jævnlig træning bliver gode sociale dansere. Generelt skal du afsætte mindst lige så meget tid til træning, som du bruger på selve undervisningen, gerne mere. V
il du være en dygtig social danser, og dermed også en populær social danser, skal du altså yde noget for at blive det. Der er intet der kommer af sig selv, hverken dine  gode danse-præstationer eller alle andre gode ting i dit liv, det er alt sammen noget DU skaber SELV, ved at arbejde hen imod det.

PÅKLÆDNING:  Du skal have noget på, du føler dig godt tilpas i og som giver dig en god bevægelsesfrihed. Du  skal regne med, du  kommer til at svede, når du danser, så tag en ekstra T-shirt/skjorte/bluse med, så du kan skifte undervejs i undervisningen, når du har svedt meget.

Med hensyn til fodtøj er det vigtigt for kvinden at højden på hælen svarer til det  man ville  danse i ude i byen,  så  man allerede fra starten lærer at danse i den  højde fodtøj.  Dernæst skal skoen sidde godt fast, selvfølgelig uden at  klemme  og  sålen skal være glat:  Helst læder, med det kunne også være spalt (ruskind), som der sidder under rigtige dansesko.  Men bemærk at rigtige  dansesko ikke er et must. Det der er vigtigt er, at man kan lave sine drejninger ubesværet og uden for meget friktion mod gulvet, da man ellers belaster sine knæled på længere sigt og dermed slider uhensigtsmæssigt meget på dem.  Det samme gælder naturligvis for mandens fodtøj, hvor langt de fleste danser i sko med rigtige lædersåler.

Man kommer tæt på hinanden under dansen, så hvis du kommer direkte fra arbejde til dans, så medbring det nødvendige til, at  du kan friske dig lidt op på toilettet,  lige ved siden af studioet.
Er du forkølet og har brug for at pudse næse under undervisningen, så vær sød  at gå ud og vask dine hænder lige bagefter, så du ikke videregiver bakterier via hænderne til de andre dansere.