VORES UNDERVISNING ER UNIK, DA VORES VIDEN OM AUTENTISKE CUBANSKE OG DOMINIKANSKE PARDANSE ER OMFATTENDE OG NUANCERET, BASERET PÅ MANGE ÅRS  STUDIER OG DANSETRÆNING - INGEN ANDRE UNDERVISERE ER SÅ DETALJERET I UNDERVISNINGEN SOM VI ER OG DET BETYDER FOR DIG SOM ELEV, AT DU FÅ EN STØRRE FORSTÅELSE FOR, HVAD DET ER DER SKAL TIL, FOR AT SKABE DEN GODE SOCIALE DANS - DERMED BLIVER DU OGSÅ EN BEDRE SOCIAL DANSER, ALT ANDET LIGE - VI HAR TILLIGE ET LOFT PÅ MAKS. 20 DELTAGERE PÅ ALLE  KURSER, SÅ DU IKKE BLIVER FORBIGÅET I UNDERVISNINGEN - DET ER NATURLIGVIS VIGTIGT FOR DIN LÆRING, AT DU FÅR PERSONLIG OPMÆRKSOMHED IGENNEM HELE UNDERVISNINGSFORLØBET.

UNDERVISNINGEN: Vores undervisning er som nævnt meget nuanceret, hvor du bliver undervist i alle dansetekniske detaljer, så du aldrig er i tvivl om hvad du skal, hvor, hvornår og hvordan.  
De dansetekniske detaljer du lærer hos os, er naturligvis alle funderet i den autentiske  dans og de
danseteknikker er alle udviklet af pionererne indenfor de forskellige sociale danse,  i Cuba og i Den Dominikanske Republik: Salsa (Casino er det autentiske navn), Bachata, Son, Merengue og Bolero.
Det betyder at de er  udviklet med stor omtanke og erfaring vedrørende social dans, så alt hvad der benyttes af teknikker og bevægelser til den enkelte dans altid har et godt flow og en god feeling.
At undervisningen i de dansetekniske detaljer er 100% korrekte er særdeles vigtigt for din læring, da du kun med helt klart definerede og præcise teknikker vil være i stand til at  skabe den absolut bedste forbindelse  til dine dansepartnere og dermed også det mest delikate flow sammen med dem.
Derfor bør du altid vælge en underviser, der ikke alene har mange års undervisningserfaring, men også har en stor viden om den dans du skal lære, for ellers lærer du nemlig ikke at danse korrekt.

Vi underviser  tillige i hvordan du opnår de smukkeste og mest homogene kropsbevægelser, samt i hvordan du danser musikalsk. D.v.s. hvordan du altid tilpasser den enkelte dans dynamik til musikkens dynamik og stemning,  så alle danse kommer til at føles godt til de enkelte musiknumre.

Alle vores hold har et loft på maksimalt 20 deltager, så der altid er tid til at rette  alles  fejl igennem hele kursus-forløbet.   Jo flere deltagere der er på holdene, jo mindre tid er der naturligvis til dig og din læring, Og da du selv vælger, hvor du vil lære at danse, bliver det dermed også dit eget ansvar at checke, hvor du får mest muligt for din investerede tid og penge. 

Vores undervisning er uhøjtidelig og underholdende, men dog altid fagligt fokuseret, for at   sikre at alt vedrørende undervisningen med tiden bliver 100% konsolideret, både mentalt og kropsligt hos alle vores elever, så du bliver den bedst tænkelige sociale danser, for det bliver nemlig først rigtigt sjovt at danse, når du har  lært at danse ordentligt.
.
2 VENSTREBEN: Bemærk at alle grundlæggende kan lære at danse. Nogle har selvfølgelig lettere ved det end andre, afhængigt af hvor meget man igennem  sit liv  har  brugt sin krop  på  leg og anden fysisk aktivitet (motoriske færdigheder). Men i   sidste ende handler det dog altid om den indsats du selv yder for at lære, naturligvis baseret på den kyndige undervisning.   Det betyder generelt, at jo mere du træner, jo bedre bliver du  som social danser, så simpelt er det.

TILMELDING OG KØNSFORDELING:  Du kan tilmelde dig både alene eller sammen med en dansepartner til alle vores kurser og workshops. Vi tilstræber så vidt muligt, at der altid er et lige antal kvinder og mænd på   alle kurser og workshops vi udbyder.

PÅKLÆDNING:  Du skal have noget på, du føler dig godt tilpas i og som giver dig  god bevægelses-frihed. Du  skal regne med, du  kommer til at svede, når du danser, så tag en ekstra T-shirt/skjorte/bluse med, så du kan skifte undervejs i undervisningen, hvis du sveder meget.

FODTØJ:  Kvindens fodtøj skal have den højde på hælen der stort set svarer til det  man ville  danse i ude i byen,  så  man allerede fra starten lærer at danse i den  højde fodtøj.  Dernæst skal skoen sidde godt fast, dog uden at  klemme,  og  sålen skal være glat:  Det kan være læder eller læder-spalt (ruskind), som der sidder under rigtige dansesko.  Men bemærk at rigtige  dansesko ikke er et must. Det der er vigtigt er, at man kan lave sine drejninger ubesværet og uden for meget friktion mod gulvet, da man ellers overbelaster sine knæled på længere sigt.   Det  gælder  også for mandens fodtøj, at skoene skal have relativt glatte såler, så du ubesværet kan lave alle dine drejninger.

HYGIEJNE: Bemærk at man kommer tæt på hinanden når man  danse, så hvis du kommer direkte fra arbejde til dans, så medbring det nødvendige til, at  du kan friske dig lidt op på toilettet.