COPENHAGEN SALSA  ER UNIK UNDERVISNING FUNDERET I STORT KNOW HOW OM DE MEST POPULÆRE CARIBISKE DANSE

 .
VORES UNDERVISNING ER UNIK, FORDI VORES VIDEN OM AUTENTISKE CARIBISKE DANSE ER OMFATTENDE OG NUANCERET, BASERET PÅ MANGE ÅRS  STUDIER OG UNDERVISNING - INGEN ANDRE SALSA-UNDERVISERE ER SÅ DETALJERET SOM OS, OG DET BETYDER FOR DIG SOM ELEV, AT DU BLIVER EN BEDRE SOCIAL DANSER, FORDI DU FÅR EN KLAR BEVISTHED OM HVAD DET ER, DER SKABER DEN GODE SOCIALE DANS - LÆS MERE NEDENFOR OM UNDERVISNINGEN SAMT DIN PÅKLÆDNING, DET OPTIMALE FODTØJ AT DANSE I SAMT OM ALMINDELIG GOD HYGIEJNE VEDRØRENDE SOCIAL DANS.
 


 
UNDERVISNING: Som de eneste i Danmark underviser vi i  samtlige danse-tekniske detaljer, så du aldrig er i tvivl om hvad du skal, HVOR OG HVORNÅR. De teknikker du lærer hos os er altid de originale danseteknikker fra Caribien og ikke blot tilfældigheder kommende fra manglende know how. Vi underviser også i hvordan du opnår de smukkeste og mest homogene bevægelser, samt i hvordan du danser musikalsk, d.v.s. hvordan du afstemmer dansenes dynamik til musikkens dynamik. Vi retter  alle dine fejl igennem hele kursusforløbet og dermed bliver dine danse-oplevelser de bedst tænkelige, fordi du KUN med de rigtige teknikker og bevægelser er i stand til at opnå det ultimative flow. Undervisningen er afslappet, men fokuseret, hvor vi   sikre os at alt bliver 100% konsolideret, både mentalt og kropsligt, så du bliver en go' social danser.

Du kan tilmelde dig både alene og sammen med en dansepartner til alle kurser. Der  bliver kun taget et lige antal kvinder og mænd ind på hvert kursus, og Maks. 10 kvinder og 10 mænd for at sikre kvaliteten af undervisningen altid er i top, jo flere der er på et hold, jo mindre lærer DU.   

Bemærk at alle grundlæggende kan lære at danse, nogle har selvfølgelig lettere ved det end andre, afhængigt af hvor meget man igennem  sit liv  har  brugt sin krop  på  leg og anden fysisk aktivitet. Men i sidste ende handler det om den indsats, man selv yder for at lære, selvfølgelig baseret på en kyndig undervisning. Ordsproget:  "Viljen til at ville, giver evnen til at kunne" giver også 100% mening i forhold til det at lære at danse.

Så skulle du en af dem der føler, eller af andre har fået at vide, at du har 2 "venstrefødder" er det  ikke  noget større problem. Det kan løses med vores store viden om dans og undervisning samt ved
 at du afsætte tid til jævnlig træning, af alt det der bliver gennemgået til undervisningen. Bemærk dog at der er INGEN, der uden jævnlig træning bliver gode sociale dansere. Generelt skal du afsætte mindst lige så meget tid til træning, som du bruger på selve undervisningen, gerne mere.
Så vil du være en go' social danser, og dermed en populær social danser, så må du yde noget for at blive det. Der er intet der kommer af sig selv, hverken dine  gode dansepræstationer eller alle andre gode ting i dit liv, det er alt sammen noget DU skaber SELV, ved at arbejde hen imod det.

PÅKLÆDNING:  Du skal have noget på, du føler dig godt tilpas i og som giver dig god bevægelsesfrihed. Du  skal regne med, du  kommer til at svede, når du danser, så tag en ekstra T-shirt/skjorte/bluse med, så du kan skifte undervejs i undervisningen, når du sveder meget.

Med hensyn til fodtøj er det vigtigt for kvinden at højden på hælen svarer til det  man ville  danse i ude i byen,  så  man allerede fra starten lærer at danse i den  højde fodtøj.  Dernæst skal skoen sidde godt fast, selvfølgelig uden at  klemme  og  sålen skal være glat:  Helst læder, med det kunne også være spalt (ruskind), som der sidder under rigtige dansesko.  Men bemærk at rigtige  dansesko ikke er et must. Det der er vigtigt er, at man kan lave sine drejninger ubesværet og uden for meget friktion mod gulvet, da man ellers belaster sine knæled på længere sigt og slider uhensigtsmæssigt  på meget på dem.  Det samme gælder naturligvis for mandens fodtøj.

Man kommer tæt på hinanden under dansen, så hvis du kommer direkte fra arbejde til dans, så medbring det nødvendige til, at  du kan friske dig lidt op på toilettet.  
Er du forkølet og har brug for at pudse næse under undervisningen, så vær sød  at gå ud og vask dine hænder lige bagefter, så du ikke videregiver bakterier via hænderne til de andre dansere.