SALSA KØBENHAVN & FREDERIKSBERG ER UNIK DETALJERET UNDERVISNING

 .
VORES UNDERVISNING ER UNIK, FORDI VORES VIDEN OM  DISSE AUTENTISKE CARIBISKE DANSE ER SÆRDELES NUANCERET, BASERET PÅ MANGE ÅRS  STUDIER OG PRIVATUNDERVISNING - INGEN ANDRE SALSA-UNDERVISERE ER SÅ DETALJERET SOM VI, OG DET BETYDER FOR DIG SOM ELEV, AT DU BLIVER EN BEDRE SOCIAL DANSER, FORDI DU FÅR EN BEVISTHED OM HVAD DER SKABER DEN GODE DANS - DERMED BLIVER DU OGSÅ MERE POPULÆR BLANDT ANDRE SOCIALE DANSERE  - LÆS MERE NEDENFOR OM UNDERVISNINGEN SAMT OM DIN PÅKLÆDNING, DET OPTIMALE FODTØJ AT DANSE I SAMT OM ALMINDELIG GOD HYGIEJNE GENERELT VEDRØRENDE SOCIAL DANS.
 


 
UNDERVISNING: Som de eneste i Danmark underviser vi i  samtlige danse-tekniske detaljer, så du aldrig er i tvivl om hvad du skal, HVOR OG HVORNÅR. Vi underviser i hvordan du opnår de smukkeste og mest homogene bevægelser samt I hvordan du danser musikalsk. Vi retter alle dine fejl igennem hele kursusforløbet. Det er kun muligt fordi vi har en særdeles nuanceret viden om dansene vi underviser i.  Dermed bliver dine danseoplevelser de bedst tænkelige, fordi du får genereret det bedst mulige flow.  Alt foregår i et afslappet  tempo, så alt bliver 100% konsolideret, både mentalt og kropsligt.

Du kan tilmelde dig både alene og sammen med en dansepartner. Der  bliver kun taget et lige antal kvinder og mænd ind på hvert kursus: Maks. 10 kvinder og 10 mænd for at sikre kvaliteten af undervisningen.  
Dog kan vi ikke ændre ved de enkelte deltageres evt. lejlighedsvise sygdom på de respektive holdkurser.

Bemærk at alle kan lære at danse, nogle har selvfølgelig lettere ved det end andre, afhængigt af hvor meget man igennem  sit liv  har  brugt sin krop  på  leg og anden fysisk aktivitet. Men i sidste ende handler det dog om den indsats, man selv yder for at lære,  baseret på kyndig undervisning. Ordsproget:  "Viljen til at ville, giver evnen til at kunne" giver 100% mening, også i forhold til det at lære at danse.

Er du en af dem der føler, eller af andre har fået at vide, at du har 2 "venstrefødder" er det  ikke  noget større problem for os. Det kan løses med vores viden om dans og undervisning. D
og er det vigtigt, at du afsætte tid til jævnlig træning, hvis du vil være en god social danser. Det kommer ikke af sig selv. Generelt gælder det, at du skal afsætte mindst lige så meget tid til træning, som du bruger på selve undervisningen.

PÅKLÆDNING:  Du skal have noget på, du føler dig godt tilpas i og som giver dig god bevægelsesfrihed. Du  skal regne med, du  kommer til at svede, når du danser, så tag en ekstra T-shirt/skjorte/bluse med, så du evt. kan skifte undervejs i undervisningen.

Med hensyn til fodtøj er det vigtigt for kvinden at højden på hælen svarer til det  man ville  danse i ude i byen,  så  man allerede fra starten lærer at danse i den  højde fodtøj.  Dernæst skal skoen sidde godt fast, selvfølgelig uden at  klemme  og  sålen skal være glat:  Helst læder, med det kunne også være spalt (ruskind), som der sidder under rigtige dansesko.  Men bemærk at rigtige  dansesko ikke er et must. Det der er vigtigt er, at man kan lave sine drejninger ubesværet og uden for meget friktion mod gulvet, da man ellers belaster sine knæled på længere sigt.

Det samme gælder for mandens fodtøj,  lædersåler er det bedste, men bemærk at de ér glatte og man derfor lige skal vænne sig til det, og til at finde den optimale balance, når man danser med glatte sko.

Bemærk også at man kommer tæt på hinanden under dansen, så hvis du kommer direkte fra arbejde til dans, så medbring det nødvendige til, at  du kan friske dig lidt op. Der er toiletter lige ved siden af studiet.  

Er du forkølet eller generelt har brug for at pudse næse under undervisningen, så vær sød  at  gå ud og vask dine hænder bagefter, så du ikke videregiver bakterier - Tænk hygiejnisk.