Salsa København


UNDERVISNING I PARDANSE FRA CUBA OG DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK
SALSA, SON OG BOLERO (CUBA) SAMT BACHATA OG MERENGUE (DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK)
VORES UNDERVISNING ER ALTID MED DE ORIGINALE DANSETEKNIKKER DER BENYTTES I CARIBIEN, SÅ DU KAN UDVIKLE DIG TIL EN DYGTIG DANSER

KVALITET  Med Frank E, lærer du at danse Salsa, Son, Bachata, Bolero og Merengue som man danser socialt i Caribien. Vi benytter kun de danseteknikker, dansene originalt er skabt med, da de naturligvis er de absolut bedste, i forhold til at generere et lækkert  flow. De originale teknikker er tillige dem, der tilfører dansen dens æstetik. Vi benytter dermed IKKE simplificerede vestlige danseteknikker eller teknikker til show dans, som andre danseskoler gør, da disse teknikker forringer funktionaliteten af dansen og dermed også oplevelsen.

 

ERFARING  Frank E har 22 års erfaring med sociale caribiske pardanse, der inkluderer mange studierejser og analyserende dansestudier i samtlige de danse han underviser i. Den viden er årsagen til, at Frank E har en langt mere nuancerede tilgang til undervisningen end andre undervisere. Det betyder også, at Franks undervisning indeholder flere detaljer end du modtager undervisning i på andre danseskoler. De mange detaljer gør, at du får den bedst mulige chance, for at bliver den bedst mulige sociale danser og dansepartner.

 

KROPSBEVÆGELSER  For at få de bedste oplevelser med sociale caribiske pardanse, skal du naturligvis også lære hvordan du bevæger kroppen i dansen. Kropsbevægelserne er ikke alene en stor del af æstetikken og sensualiteten i dansen, de bidrager også væsentligt til din egen gode mentale oplevelse af dansen. Og det er præcis derfor, de er vigtige. Et kompliment i Caribien til kvinder, der bevæger sig naturligt smukt og sensuelt er: Hvis din mad er lige så lækker, som måden du danser på, så spiser jeg alt op til den aller sidste krumme.

 

FUNKTIONALITET  Alle caribiske pardanse er konstrueret som en føre og følge ideologi, hvilket betyder at kommunikationen imellem de to dansende består af subtile fysiske signaler fra manden til kvinden, der fortæller hende, hvad hun skal gøre i det moment disse kommer. Jo mere gnidningsløst dette samarbejde er, jo bedre bliver flowet mellem de to dansende, og dermed også danseoplevelsen. Det vigtige i den kontekst er naturligvis læringen af de korrekte danseteknikker samt træningen af dem, så de bliver helt skarpe og præcise.


DE ORIGINALE DANSETEKNIKKER TIL CUBANSK SALSA FINDER DU EKSEMPLER PÅ HER (DANSEN HEDDER CASINO PÅ CUBA):


 
 

NYHEDSBREV MED TILBUD SAMT DATOER FOR NYE WEEKEND KURSER
UNDERVISNING, HELGESVEJ 13, FREDERIKSBERG - DANSESTUDIET DOWNSTAIRS MED DIREKTE INDGANG FRA GADEN  - 2 TIMERS GRATIS PARKERING MED P-APP - TLF. 42599524