SALSA KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG MED COPENHAGEN SALSA OG INTERNATIONAL UNDERVISER FRANK E

 

SALSA KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG ER TOP DETALJERET UNDERVISNINGSFORLØB ENTEN SOM 6-UGERS HOLD ELL. WEEKEND-KURSER ELL. PRIVAT-UNDERVISNING.
ALLE  HOLD  ER SMÅ MED  GOD TID TIL ALLE DELTAGERE -  VI RETTER  ALLE FEJL LØBENDE, SÅ DU KOMMER TIL AT DANSE MED DE  OPTIMALE TEKNIKKER OG BEVÆGELSER.

 

 


KVALITET: Hos Copenhagen Salsa lærer du at danse  som man danser i Caribien gennem super  
 detaljeret undervisning, hvor du lærer hvordan du med gode danse-teknikker, opnår det bedste danseflow samt de smukkeste krops-bevægelser. Dermed får du
 en flot, attraktiv stil, der genererer en lækker følelse. Det er det, det hele handler om i social dans: At det hele føles lækkert.
 


ERFARING:  Underviser Frank E har mange års danse- og undervisnings-erfaring  og har udviklet en unik undervisnings-metode på den baggrund samt hans store viden om caribiske danse. Det betyder at du bliver forsynet med alle detaljer vedr. dansen, så du får den helt ind under huden og dermed forstår hvordan alt hænger sammen ned i mindste detalje.
 


BEVÆGELSE: Det er vigtigt for den ekstra gode mentale oplevelse af social dans, at man danser med gode homogene kropbevægelser. Derfor gør vi som nogle af de få i Danmark rigtig meget ud af, at du lære at bevæge din krop  lækkert og flot. Et kompliment i Caribien til de kvinder, der bevæger sig lækkert og flot på dansegulvet, er som det, der står nedenfor:
 


FUNKTIONALITET:
Alle sociale danse består af en subtil fysisk kommunikation mellem parret der danser, hvor det er den der fører dansen, der klart og utvetydigt  dirigerer, hvad der skal ske og hvornår. Og hvor den der følger, sensitivt  og præcist responderer på dennes føring. Social dans er det ultimative samarbejde mellem mand og kvinde.
 

"HVIS DIN MAD ER LIGE SÅ LÆKKER SOM MÅDEN DU BEVÆGER DIG PÅ, NÅR DU DANSER, SÅ SPISER JEG DET HELE OP TIL DEN ALLERSIDSTE KRUMME"

.
 
.
 *   Underviser Frank E har danset siden barn og autentiske Caribiske danse siden 1998

*   Frank E har undervist i Cubansk Salsa i København siden 2003 fra hans Caribiske Danseskole Copenhagen Salsa

*   Frank E er den eneste underviser i København, der også underviser internationalt på festivaler i Holland, Belgien og USA

*   Frank E er blandt verdens førende eksperter i den Caribiske Bachata samt i den Caribiske Bolero, der er stamfader til Bachata

*   Frank E er dommer ved nationale dansekonkurrencer i Salsa og Bachata (Jack & Jill) samt international dommer i Caribisk Bachata