Salsa København


CPH SALSA ER SPECIALIST I SOCIALE CARIBISKE PARDANSE

CUBANSK SALSA, SON OG BOLERO SAMT DOMINIKANSK BACHATA OG MERENGUE
 PRIVATUNDERVISNING SAMT INTENSIVE WEEKENDKURSER I KØBENHAVN/FREDERIKSBERG
AL UNDERVISNING ER MED DE ORIGINALE DANSETEKNIKKER TIL LÆKKER SOCIAL PARDANS
KVALITET  Med Frank E, lærer du at danse Salsa, Son, Bachata, Bolero og Merengue som man danser i Caribien, med de originale danseteknikker, dansene er konstrueret med, da de naturligvis er de absolut bedste, i forhold til at generere flow. De originale teknikker er tillige dem, der tilfører dansen skønhed, da flow er lig med æstetik. Modsat de fleste andre danseskoler benytter vi IKKE de mange simplificerede vestlige danseteknikker eller teknikker til show dans, da disse teknikker transformerer dansene og gør dem mindre funktionelle.

 

ERFARING  Frank E har 22 års erfaring med sociale caribiske pardanse, der inkluderer mange studierejser og analyserende dansestudier i samtlige de danse han underviser i. Den viden er årsagen til, at Frank E har en langt mere nuancerede tilgang til undervisningen end de fleste andre undervisere. Det betyder også, at hans undervisning indeholder mange detaljer, som du hverken ser eller modtager undervisning i andre steder. De mange detaljer betyder, alt andet lige, at du bliver den bedst mulige sociale danser og dansepartner.

 

KROPSBEVÆGELSER  For at få de bedste oplevelser med de sociale caribiske pardanse, skal du også lære hvordan du bevæger kroppen i dansen. Kropsbevægelserne er ikke alene en stor del af æstetikken og sensualiteten i dansen, de bidrager også væsentligt til din egen mentale oplevelse af dansen. Og det er præcis derfor, de er vigtige. Et kompliment i Caribien til de kvinder, der bevæger sig naturligt smukt og sensuelt er: Hvis din mad er lige så lækker, som måden du bevæger dig på, så spiser jeg det hele op til den aller sidste krumme.

 

FUNKTIONALITET  Alle caribiske pardanse er konstrueret som en føre og følge ideologi, hvilket betyder at kommunikationen imellem de to dansende består af subtile fysiske signaler fra manden til kvinden, der fortæller hende, hvad hun skal gøre i det moment disse kommer. Jo mere gnidningsløst dette samarbejde er, jo bedre bliver flowet imellem de to dansende, og dermed også danseoplevelsen. Det vigtige i den kontekst er læringen af de rigtige danseteknikker samt træning af dem, så de bliver helt skarpe og din balance optimeres.


DE ORIGINALE DANSETEKNIKKER TIL CASINO (CUBANSK SALSA) FINDER DU EKSEMPLER PÅ HER


 
 

NYHEDSBREV MED TILBUD SAMT DATOER FOR NYE WEEKEND KURSER
UNDERVISNING, HELGESVEJ 13, FREDERIKSBERG - DANSESTUDIET DOWNSTAIRS MED DIREKTE INDGANG FRA GADEN  - 2 TIMERS GRATIS PARKERING MED P-APP - TLF. 42599524