SALSA KØBENHAVN / FREDERIKSBERG MED COPENHAGEN SALSA, SPECIALIST I SOCIALE CUBANSKE OG DOMINIKANSKE PARDANSE
CUBANSK SALSA & SON, DOMINIKANSK BACHATA & MERENGUE SAMT CARIBISK BOLERO, UNDERVISNING PÅ SMÅ FÆLLES HOLD ELLER PRIVAT-UNDERVISNING


 

KVALITET: Frank E har udviklet en unik undervisnings metodik, der har sit afsæt i mange års studier og analyser af de aller bedste sociale dansere. Det betyder at de teknikker du lærer hos os, er de suverænt bedste til social dans i samtlige de danse vi underviser i. Teknikkerne optimers løbende i takt med, at du udvikler dig som social danser, da læringen af de ultimative teknikker kræver, at du har opnået et vist niveau, for at kunne udføre dem korrekt. 
 

ERFARING: Frank E har danset siden barn og har nu mere ende 20 års erfaring med caribiske pardanse. Det er netop denne erfaring, der gør, at vi kan tilbyder dig noget af den aller bedste undervisning i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at for du kan blive en god social danser, skal der trænes jævnligt. Så hvis du vil lære at danse hos os, skal du altså være indstillet på at yde en vis indsats for at komme i mål, som en god social danser.
 

BEVÆGELSE: Det er vigtigt for den gode mentale oplevelse af social dans, at man danser med bløde, homogene krops-bevægelser. Bevægelserne er dansens sjæl og dermed dansens grundstyling. Derfor gør vi meget ud af, at du lærer at bevæge dig både homogent og smukt. Et kompliment i Caribien til kvinder, der bevæger sig smukt: Hvis din mad er lige så lækker som din måde at danse på, så spiser jeg det hele op til sidste krumme.
 

FUNKTIONALITET: Alle de caribiske sociale pardanse, som dem Copenhagen Salsa underviser i, består af en subtil fysisk kommunikation imellem parret der danser. Manden dirigerer diskret, men præcist, hvad der skal ske og hvornår. Kvinden responderer opmærksomt og ligeledes præcist på denne føring, så man derved opnår det bedste flow i dansen. Pardans er dermed det ultimative samarbejde imellem mand og kvinde.
 
VI TAGER DIN LÆRING SERIØST !


ER DU INTERESSERET I NYHEDER OM KURSER OG GODE DANSE ARRANGEMENTER, SKAL DU TILMELDE DIG NYHEDS-BREVET NEDENFOR