SALSA KØBENHAVN & FREDERIKSBERG: AUTENTISK SALSA, BACHATA, SON, CHACHACHÁ, MERENGUE & BOLERO

 
SALSA KØBENHAVN & FREDERIKSBERG MED FRANK E -  UNDERVISNING I ÆGTE CARIBISKE DANSE - ALLE HOLD ER SMÅ  OG EKSKLUSIVE MED TID TIL ALLE DELTAGERE -  DANMARKS MEST NUANCEREDE  UNDERVISNING BASERET PÅ STORT KNOW HOW    -  VI RETTER ALLE DINE FEJL - EASY ACCESS TIL VIDEREGÅENDE HOLD, NÅR DU ALLEREDE KAN DANSE - DER ER GRATIS PARKERING PÅ  STOR P-PLADS.

 
 


KVALITET: Hos os lærer du at danse Cubansk  Salsa, samt alle øvrige danse vi tilbyder, som man danser dem i Caribien med de smukke, homogene kropsbevægelser og med de originale, velfunderede og velfungerende danse-teknikker. Det giver dig det optimale flow, den bedste feeling samt den største æstetik i dansenes udtryk.
 


ERFARING: Vi har mange års danse- og undervisnings-erfaring  og vi har udviklet en unik undervisnings-metode, hvor vi helt ned i de  mindste detaljer formidler alt vedr. dansen, så du bliver en dygtig  social danser. Uden viden om alle detaljerne, får du aldrig dansen helt rigtig ind under huden og forstår hvad det  hele handler om. 
 


BEVÆGELSE: Det er vigtigt for den gode mentale oplevelse af både Salsa og de øvrige caribiske danse, at de danses med meget krop.  Derfor gør vi som nogle af de få i DK meget ud af, at du lære at bruge hele kroppen på en smuk og lækker  måde. Et  kompliment i Caribien til kvinder, der bevæger sig smukt er som det nedenfor:
 


FUNKTIONALITET: Alle sociale danse består af en subtil fysisk kommunikation imellem parret der danser, hvor det er den der fører dansen, der klart og utvetydigt dirigere, hvad der skal ske og hvornår.  Og hvor den der følger, sensitivt og så præcist som muligt respondere på dennes føring. Social dans er det ultimative samarbejde.
 

"HVIS DIN MAD ER LIGE SÅ LÆKKER SOM MÅDEN DU BEVÆGER DIG PÅ, NÅR DU DANSER, SÅ SPISER JEG DET HELE OP TIL DEN ALLERSIDSTE KRUMME"

 
Underviser Frank E har danset siden barnsben og autentiske caribiske danse siden 1998 - Frank E har undervist i København siden 2003 fra hans caribiske danseskole CphSalsa - Frank E er en af de få undervisere i Danmark, der også underviser internationalt på festivaler i Holland, Belgien og Amerika -  Frank E har været dommer ved nationale Salsa danse-konkurrencer og er også  dommer ved internationale danse-konkurrencer i Autentisk Bachata, som en af verdens førende eksperter i både Autentisk Bachata og i den Caribiske Bolero, der er stamfader til den Autentiske Bachata.