SALSA KØBENHAVN / FREDERIKSBERG MED COPENHAGEN SALSA, SPECIALIST I CUBANSKE OG DOMINIKANSKE DANSE
UNDERVISNING I CUBANSK SALSA OG SON, DOMINIKANSK BACHATA OG MERENGUE SAMT DEN ROMANTISKE CARIBISKE BOLERO 
 
KVALITET: Frank E har udviklet en unik metodisk undervisningsform, hvor du lærer de suverænt bedste teknikker til social dans i alle de caribiske pardanse vi underviser i. Metodikken er baseret på mange års studier af dansene set i forhold til teknik, flow og bevægelser. Denne metodik er vi alene om at have i Danmark og den sikre dig, at du bliver den bedst mulige danser i forhold til din indsats.

 
ERFARING: Frank E har danset siden barn og har nu 20 års erfaring med caribiske pardanse alene. Det betyder at under-visningen er struktureret på en sådan måde, at du får en klar forståelse af de enkelte danses funktionalitet samt de tilhørende bevægelser. En viden der er essentiel i forhold til, at du kan blive en dygtig og populær social danser. Læring kræver dog, at du træner jævnligt.

 
BEVÆGELSE: Det er vigtigt for den gode mentale oplevelse af social dans, at man danser med bløde, homogene krops-bevægelser. Bevægelserne er dansens sjæl, eller styling om man vil. Derfor gør vi meget ud af, at du lærer at bevæge dig både homogent og smukt. Et kompliment i Caribien til kvinder der bevæger sig smukt: Hvis din mad er lige så lækker som din dans, så spiser jeg det hele op.

 
FUNKTIONALITET: Alle de caribiske sociale pardanse, som dem Cph Salsa underviser i, består af en subtil fysisk kommunikation mellem parret der danser. Manden dirigerer diskret hvad der skal ske og hvornår, via en klar og utvetydig føring. Kvinden responderer opmærksomt og præcist på denne føring. Pardans bliver dermed det ultimative samarbejde mellem mand og kvinde.

 


ER DU INTERESSERET I NYHEDER OM KURSER OG GODE DANSE ARRANGEMENTER I BYEN, SÅ SKAL DU TILMELDE DIG NYHEDS-BREVET