Salsa København
KØBENHAVNS MEST DETALJERET LÆRING I CUBANSK SALSA & SON SAMT DOMINIKANSK BACHATA & MERENGUE
JULEGAVEKORT TIL PRIVAT-UNDERVISNING MED 20% RABAT -  FOR PAR OG 'SINGLE' KVINDER:  LÆS MERE HER
NYE 6 UGERS KURSER I CUBANSK SALSA OG DOMINIKANSK BACHATA MED KUN 6 K. OG 6 M.: SE KURSERNE HERKVALITET Med Frank E lærer du at danse som dansene, danses originalt i Cuba og Den Dominikanske Republik. Det betyder at de danseteknikker du lærer hos os, altid vil være de bedst tænkelige til social dans, og er de samme som de bedste cubanske og dominikanske dansere benytter. Vores undervisning er altså IKKE med de mange simplificerede vestlige danseteknikker eller teknikker til showdans, som de fleste danseskoler underviser i. For kun med de autentiske danseteknikker, opnår du det bedste flow i dansen.

 

ERFARING Frank E har mere end 20 års erfaring med rejser samt analyserende dansestudier bag sig i samtlige de danse han underviser i. Det er årsagen til at han har en langt mere nuancerede viden om præcist hvad, der gør forskellen på en god og en dårlig social danser. Denne viden er fundamentet til hans detailrige og lærerige undervisning. For uden viden om præcist hvad, der skaber den gode danser, bliver du aldrig en god danser. Du lærer med andre ord præcist hvad det er du skal træne, for at blive en god social danser.

 

KROPSBEVÆGELSER For at få de bedste oplevelser med alle de caribiske danse, skal du også lære hvordan du bevæger kroppen optimalt i dansen. Kropsbevægelserne er ikke alene en stor del af stylingen og æstetikken i dansen, de bidrager også væsentligt til den mentale oplevelse af dansen. Og det er præcis derfor de er vigtige. Et kompliment i caribien til de kvinder, der bevæger sig smukt og lækkert er: Hvis din mad smager lige så godt som måden du bevæger dig på når du danser, så spiser jeg det hele op til den sidste krumme.

 

FUNKTIONALITET Alle caribiske danse er lavet som en føre og følge ideologi, hvilket betyder at kommunikationen imellem de to dansende består af subtile fysiske signaler fra manden, primært via hænderne, til kvinden, der fortæller hende hvad hun skal gøre i det moment føringen kommer. Jo bedre og jo mere gnidningsløst dette samarbejde er, jo bedre bliver flowet imellem de to dansende og jo bedre bliver selve danse-oplevelsen så også. To ting der er vigtige i denne kontekst: 1. Dine danseteknikker 2. At du får en masse rutine .
VI BENYTTER KUN AUTENTISKE DANSETEKNIKKER I UNDERVISNINGEN, SÅ DU BLIVER EN GOD SOCIAL DANSER 
 NYHEDSBREVETUNDERVISNING PÅ HELGESVEJ 13, FREDERIKSBERG - DANSESTUDIET I STUEN MED DIREKTE INDGANG FRA GADEN  - 2 TIMERS GRATIS PARKERING MED P-SKIVE - TLF. 42599524