SALSA KØBENHAVN / FREDERIKSBERG MED COPENHAGEN SALSA - BYENS BEDSTE LÆRING PÅ SMÅ HOLD ELLER PRIVAT
UNDERVISNING MED ALLE DE VIGTIGE DETALJER TIL SOCIAL DANS - CUBANSK SALSA OG SON, DOMINIKANSK BACHATA OG MERENGUE SAMT CARIBISK BOLERO

 

Kvalitet: Hos os lærer du at danse alle par-danse som de oprindeligt danses i Caribien. Det betyder, at de teknikker du lærer hos os, er de autentiske og dermed de bedst fungerende til social dans i samtlige de pardanse, som vi underviser i. Alle teknikker gennemgås grundigt samt repeteres løbende, så du lærer at danse dem 100% korrekt. Alle vores hold er på maks. 6 par, hvilket betyder at du lærer at danse væsentligt hurtigere end normalt. Det sparer dig både en del tid og en del penge.
 

Erfaring: Frank E har mere end 20 års erfaring bag sig med egne nuancerede studier og analyser af de bedste lokale sociale dansere i de caribiske pardanse han undeviser i. Den erfaring er grundlaget for, at vi kan tilbyder dig den absolut bedste og mest detaljerede undervisning i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at for du kan blive en god social danser, skal der trænes jævnligt, da det er forudsætningen for, at det du lærer bliver konsolideret 100% korrekt.
 

Bevægelse: Det er vigtigt for den gode mentale oplevelse af social dans, at man danser med bløde, homogene krops-bevægelser ligesom de lokale dansere gør. Bevægelserne er dansens sjæl og dermed også dansens grund-styling. Derfor gør vi meget ud af, at du lærer at bevæge dig både homogent, korrekt og smukt. Et kompliment i Caribien til de kvinder, der bevæger sig smukt og sensuelt på danseglvet: Hvis din mad er lige så lækker som dine bevægelser, spiser jeg det hele op.
 

Funktionalitet: Alle de caribiske pardanse, som dem Copenhagen Salsa underviser i, består af en subtil fysisk kommunikation imellem parret, der danser. Manden dirigerer diskret og præcist, hvad der skal ske og hvornår. Kvinden responderer nærværende og præcis på mandens føring. Kun derved opnår man det bedste flow imellem de to dansende. Pardans bliver dermed det ultimative samarbejde mellem mand og kvinde om at opnå det bedste flow og dermed også de bedste danseoplevelser.
 


ER DU INTERESSERET I NYHEDER OM NYE KURSER OG DANSE ARRANGEMENTER, SÅ SKAL DU TILMELDE DIG NYHEDS-BREVET

UNDERVISNING, HELGESVEJ 13, 2000 FREDERIKSBERG - DANSESTUDIET I STUEN MED INDGANG FRA GADEN - GRATIS 2 TIMERS PARKERING MED P-SKIVE - TLF. 42599524