SALSA KØBENHAVN / FREDERIKSBERG MED COPENHAGEN SALSA, SPECIALIST I CUBANSKE OG DOMINIKANSKE DANSE
CUBANSK SALSA OG SON, DOMINIKANSK BACHATA OG MERENGUE SAMT CARIBISK BOLERO, UNDERVISNING PÅ SMÅ FÆLLES HOLD ELLER PRIVATUNDERVISNING

 

KVALITET: Frank E har udviklet en unik undervisnings metodik, der har sit afsæt i hans mange års studier og analyser af de  bedste sociale dansere. Det betyder at de teknikker du lærer er de suverænt bedste til social dans i samtlige de danse han underviser i. Alle teknikkerne optimeres løbende i takt med, at du udvikler dig som social danser, da læringen af de ultimative teknikker kræver, at du har opnået et vist niveau, for at udføre dem 100% korrekt. 
 

ERFARING: Frank E har danset siden barn og har nu mere ende 20 års erfaring med caribiske pardanse. Det er netop denne erfaring, der gør, at vi kan tilbyder dig noget af den aller bedste undervisning i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at for du kan blive en god social danser, skal der trænes jævnligt. Så hvis du vil lære at danse hos os, skal du altså være indstillet på at yde en vis indsats for at komme i mål, som en god social danser.
 

BEVÆGELSE: Det er vigtigt for den gode mentale oplevelse af social dans, at man danser med bløde, homogene krops-bevægelser. Bevægelserne er dansens sjæl og dermed dansens grundstyling. Derfor gør vi meget ud af, at du lærer at bevæge dig både homogent og smukt. Et kompliment i Caribien til kvinder, der bevæger sig smukt: Hvis din mad er lige så lækker som din måde at danse på, så spiser jeg det hele op til sidste krumme.
 

FUNKTIONALITET: Alle de caribiske sociale pardanse, som dem Copenhagen Salsa underviser i, består af en subtil fysisk kommunikation imellem parret der danser. Manden dirigerer diskret, men præcist, hvad der skal ske og hvornår. Kvinden responderer opmærksomt og ligeledes præcist på denne føring, så man derved opnår det bedste flow i dansen. Pardans er dermed det ultimative samarbejde imellem mand og kvinde.
 EKSOTISK DANSEFERIE I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK I CARIBIEN, LÆS MERE HER


VI TAGER DIN LÆRING SERIØST, SÅ DU BLIVER EN DYGTIG SOCIAL DANSER, LÆS MERE HER


ER DU INTERESSERET I NYHEDER OM NYE KURSER OG DANSE ARRANGEMENTER, SÅ TILMELD DIG NYHEDS-BREVET
UNDERVISNING, HELGESVEJ 13, FREDERIKSBERG - DANSESTUDIET I STUEN MED INDGANG FRA GADEN - GRATIS 2 TIMERS PARKERING MED P-SKIVE - TLF. 42599524