Salsa København / Frederiksberg
VI ER SPECIALISERET I DE SOCIALE PARDANSE CUBANSK SALSA, SON OG BOLERO SAMT DOMINIKANSK BACHATA OG MERENGUE
OMDREJNINGSPUNKTET FOR AL VORES UNDERVISNING ER DERMED ALTID DE ORIGINALE DANSETEKNIKKER FOR BEDSTE FLOW 




KVALITET  Med Frank E, lærer du at danse Salsa, Son, Bachata, Bolero og Merengue som man danser i Caribien, da de danse-teknikker, der benyttes der er de absolut bedste i forhold til at generere flow og dermed også de bedste mentale oplevelser. De originale danseteknikker er tillige dem, der gør dansen smuk at se på, da de er udviklet med det formål, at dansene skal være 100% funktionelle i forhold til at føre og følge samt skabe flow. Vi benytter vi IKKE simplificerede vestlige danseteknikker eller teknikker til Show og Cabaret dans, som andre dansskoler.

 

ERFARING  Frank E har mere end 20 års erfaring med sociale caribiske pardanse, som inkluderer mange studierejser og analyserende dansestudier i samtlige de danse han underviser i. Den viden er årsagen til, at Frank E har en langt mere nuancerede tilgang til undervisningen end andre undervisere. Det betyder også at hans undervisning indeholder mange detaljer, som du hverken ser, hører om, eller modtager undervisning i andre steder. Detaljerne gør, at du bliver en bedre social der, fordi du med dem, bedre forstår dansen.

 

KROPSBEVÆGELSER  For at få de bedste oplevelser med de sociale caribiske pardanse, skal du også lære hvordan du bevæger kroppen i dansen. Kropsbevægelserne er ikke alene en stor del af æstetikken og sensualiteten i dansen, de bidrager også væsentligt til din egen mentale oplevelse af dansen. Og det er præcis derfor, de er vigtige. Et kompliment i Caribien til de kvinder, der bevæger sig naturligt smukt og sensuelt er: Hvis din mad er lige så lækker, som måden du bevæger dig på, så spiser jeg det hele op til den aller sidste krumme.

 

FUNKTIONALITET  Alle caribiske pardanse er konstrueret som en føre og følge ideologi, hvilket betyder at kommunikationen imellem de to dansende består af subtile fysiske signaler fra manden til kvinden, der fortæller hende, hvad hun skal gøre i det moment disse kommer. Jo mere gnidningsløst dette samarbejde er, jo bedre bliver flowet imellem de to dansende, og jo bedre bliver selve danseoplevelsen så også. To ting der er vigtige i den kontekst, er læringen af de helt korrekte danseteknikker samt masser træning af dem.



DE AUTENTISKE DANSETEKNIKKER TIL CUBANSK SALSA (CASINO) FINDER DU EKSEMPLER PÅ HER



 
 








NYHEDSBREVET





UNDERVISNING PÅ HELGESVEJ 13, FREDERIKSBERG - DANSESTUDIET I STUEN MED DIREKTE INDGANG FRA GADEN  - 2 TIMERS GRATIS PARKERING MED P-APP - TLF. 42599524