Cor de la Unió Musical de L'Eliana

HISTÒRIA

El cor de La unió Musical de L'Eliana, es va formar en 1996 per a donar resposta a les demandes musicals plantejades al si de la Societat.

Ha estat dirigit des de la seua formació fins a 2006, per
D. Josep Manel Campos i Campos i des d'aquesta data fins a l'actualitat per D. Juan Francisco Ballesteros Serrano.

Ha actuat acompanyat de
la Banda Sinfònica en nombrosos concerts organitzats per la Societat, sent aquesta una de les seues peculiaritats, interpretar obres per a Banda i Coral. Cap destacar el concert de commemoració del cinquantè aniversari de la constitució de L'Eliana com municipi en 2008 i que va tenir com escenari el Palau de la Música de València. En aquesta ocasió , es va estrenar " Cantata Jubilar" que plasmava el sentir de tot un poble després de cinc dècades com municipi, amb una llarga i fructífera trajectòria, de la qual, tots i cadascun dels seus habitants se senten orgullosos.

També
participa anualment en els concerts de Santa Cecilia, Nadal i final de curs que organitza la Unión Musical. Des de l'any 2000, organitza la Trobada de Cors "Vila L'Eliana", en la qual han participat diversos cors com L'Agrupació Coral de San José de Pignatelli, Cor de L'Eliana, Cor del Centre Artístic Musical de Bétera, Cor de Sant Marcelino i molts altres que s'han sumant al llarg d'aquests anys.

D'
igual manera el Cor de la Unión Musical de L'Eliana ha participat en Trobades realitzes en diverses localitats de la nostra comarca, així com Trobades Corals realitzats en Cercedilla (Madrid), Alcorisa(Teruel) i San Mauro (Itàlia).

Altra participació important del Cor i de la nostra Societat Musical, ha estat la qual ha portat a terme amb el projecte Kiziguro i la Fundació Concòrdia. Una mostra d'aqueixa col·laboració, va anar l'engegada d'un concert solidari en el Palau de la Música de València a l'octubre de 2009 amb l'objectiu de recaptar per a aquesta ONG, amb una clara implicació del Cor, l'Orquestra de guitarres i, sobretot, de la Unión Musical de L'Eliana
Subpáginas (1): Mes informació
Comments