-SABLARE IGIENIZARE TUBULATURA GHENE BLOC

    PRETUL operatiunii de sablare, se stabileste in functie de   gradul de depuneri din interiorul acesteia.
    PRETUL poate fi si fix, daca este inclus in pret. In felul aces- ta, asociatia de proprietari plateste suma in rate iar aceasta suma, va ramane neschimbata, timp de 1 an de zile, indiferent de cresterea inflatiei.

Jetuire cu solutie speciala, in vederea sablarii si igienizarii tubulaturii ghenei blocului


Decapare depuneri in interiorul tubulaturii ghenei de gunoi menajer


Finalizare sablare si igienizare tubulatura ghene bloc

Sablare, igienizare tubulatura ghene bloc 


FAZA 1
     Se aplica pe partea interioara a tubulaturii, o substanta speciala, in vederea decaparii depu - nerilor grosiere, existente pe peretii acesteia.
      Aceasta substanta, se aplica de 3-4 ori (sau mai mult), la intervale de 10-15 minute, pentru a fi siguri ca ea a fost absorbita in mod eficient.
     FAZA 2
     Incepem operatiunea de sablare. Aceasta o- peratiune, trebuie facuta cu rabdare si atentie deoarece, daca este nevoie, trebuie insistat asupra portiunilor unde stratul de depunere este foarte gros.
     Datorita jetului cu apa sub presiune mare, de - punerile vor fi decapate pana la etajul inferior, adica nu se va pune problema ca decaparea se va face partial.
FAZA 3

     Dupa finalizarea operatiunii de sablare, se spala tubulatura cu alta solutie speciala, dezinfectanta si cu miros placut.

HIDRO SABLARE TUBULATURA GHENE DE GUNOI SCARI BLOC

     Oricat de bine se face curatenia pe scara blocului si in ghena mare, unde stau pubelele, mirosul urat nu va disparea de pe scara blocului.
     Acesta miros greu si urat, este dat de straturi-
le de depuneri din interiorul tubulaturii si nu va disparea, pana ce acestea nu vor fi eliminate.
     O alta problema majora o constituie gandacii care, in interiorul tubulaturii se inmultesc iar dezin sectia facuta pe scara blocului nu ii va elimina.
     De aceea este necesara periodic sablarea si igienizarea tubulaturii.

  


Comments