__________________________________________


 __________________________________________


Carta de la Maria Cabot al Butllerí (juliol 2014)


 
  

INFORME DEL CURS

MEMÒRIA DEL CURS 2013-2014:


MEMÒRIA CURS

 
  

PLE MUNICIPAL

El Consell d'Infància acaba el curs i per mostrar la feina feta, i fer-la arribar a tothom, realitzarà el seu 2n PLE el dimecres 11 de juny a les 17:30 h. a la Sala de Plens de L'Ajuntament.

Tota la ciutadania hi està convidada!

 

  _______________________________________________________

Trobada de Consells

Municipis amb ulls d'infant ha estat el lema de la 4a Trobada de consells d’infants i adolescents de la província de Barcelona, que ha tingut lloc aquest dissabte al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona. Infants i adolescents dels 31 municipis membres de la Xarxa de projectes de participació infantil, entre ells alguns representants del Consell d’infància de Begues, han participat en aquesta jornada, organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Jordi Plana, gerent de Serveis d'Educació, ha estat l’encarregat d’inaugurar l’acte, que ha servit per celebrar els 15 anys de la Xarxa de projectes de participació infantil de la Diputació de Barcelona. Posteriorment, els infants han participat en una gimcana per tal de conèixer-se i relacionar-se entre ells. I és que l'objectiu de la jornada era que els joves poguessin compartir experiències de la seva activitat a cada municipi gaudint d'una trobada lúdica.

Setmanes abans de la jornada, els consells d'infants participants van elaborar 26 petits llibrets que contenen alguns dels secrets dels pobles i ciutats de Barcelona: entre d’altres, els indrets especials, les curiositats locals o les especialitats gastronòmiques. Els nens i nenes van amagar els llibrets als seus municipis i els van geolocalitzar, tot creant una ruta de tresors amagats (geocaches). Durant la jornada, cada participant ha rebut una bossa amb instruccions per poder localitzar aquests tresors: amb l'ajuda d'un dispositiu GPS (o mòbil amb GPS) els podran trobar mentre juguen, coneixen el territori, aprenen i comparteixen amb les seves famílies.

 

 
 
 _____________________________________________________________________________________