Trainingen, een lezing of workshop bij het Nederlands Conflictinstituut
Goede trainingen kenmerken zich door resultaat. Om dat te behalen moet een goede training aan een aantal voorwaarden voldoen. De trainer moet je nieuwsgierig maken om de informatie kloof tussen kennen en nog niet kennen te willen onderzoeken. De training moet een hoog interactiegehalte met ervaringselementen hebben en de trainingslocatie dient te inspireren.

Om dat mogelijk te maken zijn onze trainers ervaren professionals die zelf in de praktijk werkzaam zijn. Ze ontwerpen samen met u de meest effectieve training en halen nooit de standaard trainingsmap uit de kast.
Zo ontstaat altijd een prikkelende en interactieve ervaringstraining, die altijd aansluit bij uw dagelijkse praktijk.

Kleine groepen bij de trainingen
We trainen in kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de deelnemers. Dat is belangrijk omdat er zo in onze trainingen de ruimte ontstaat voor de praktijk waarmee u te maken heeft en kunt u het geleerde meteen gaan toepassen.
 
Gastsprekers en gastdocenten
Binnen onze trainingen zetten wij geregeld gastdocenten in die vanuit de actualiteit of hun specifieke achtergrond onze trainingen en workshops nog meer lading meegeven. Op deze wijze worden specifieke onderwerpen extra belicht en ervaren en gaat de  workshop of training nog meer voor u leven.
 
Open inschrijving op onze trainingen
Wij bieden diverse trainingen aan onder 'open inschrijvingen'. Zo kunt u zich individueel inschrijven op het moment dat het u uitkomt en kunt u profiteren van de casuïstiek vanuit de verschillende achtergronden die de andere deelnemers met zich meebrengen. 
 
Half open inschrijving op onze trainingen
Soms wilt u het liefst een training volgen in een groep van gelijkgestemden, maar is uw organisatie te klein om een incompany training te organiseren. Maar u kent meer collega's in uw netwerk die net als u vanwege de omvang van hun organisatie niet gelijktijdig op cursus kunnen? Het Nederlands Conflictinstituut heeft speciaal voor deze groep een trainingsvorm bedacht die HOT is: 'de Half Open Training'.
 
U meldt zich met vier collega's of vakgenoten aan en wij garanderen dat de training doorgaat. Vervolgens zetten wij de training op de trainingskalender en breiden de groep uit met branchegenoten. Zo weet u dat de training zeker doorgaat en uw planning voor bijvoorbeeld de benodigde PE of PO punten niet in gevaar komt.

In company trainingen
Al onze trainingen kunnen ook als in company of op basis van maatwerk worden aangeboden.
Graag komen wij naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en u een training ontwerp op maat aan te bieden.
Neem contact met ons op voor een afspraak.
 
Fun & Pleasure! tijdens onze training, lezing of workshop
Een training moet ook leuk zijn. Niet alleen inhoudelijk uitstekend, maar ook iets om met plezier op terug te kijken.
De locatie en catering zijn daarop, naast de trainers, van grote invloed om tot een optimale leerprestatie te komen
 
Zo kunt u uw in company trainingen op bijzondere (buitenlandse) locaties laten organiseren. In de sneeuw of onder de zon, of aan boord van een zeilschip.
 
Leer bijvoorbeeld samen met collega's of uw managementteam in onze trainingen uw grenzen verleggen. 
Boek de trainingen: 'Onderwatermanagement', 'Balans en kracht' of boek het 'Conflictdiner' en ontdek de parallellen tussen gastronomie, wijn en conflict.
 
PE studiepunten of PO studiepunten voor uw Permanente Educatie
Diverse trainingen van het Nederlands Conflictinstituut / De leugenacademie zijn erkend door: 
  • CEDEO
  • Nederlandse Orde van Advocaten,
  • KNB-Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie,
  • MfN- Mediation Fedratie Nederland (voorheen NMI)
  • NBA-Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
  • NIVRA
  • HOBEON voor ARBO-artsen en Arbeidskundigen

 
Of neem contact met ons op voor een afspraak of offerte op maat.
U kunt ons bellen op 0182-602570