Bases del Concurs

El concurs de Salitja va néixer amb la idea d'oferir a músics i cantants de qualsevol estil la possibilitat de donar a conèixer, en un escenari, la seva música.
En les 40 edicions que ja hem viscut hem volgut deixar clar que el festival és obert a tothom, sense discriminació de cap estil i per l'escenari han passat cantautors, intèrprets de folk, grups de rock de tota mena, grups de corals, bandes de música tradicional, etc... Perquè el més important és que tots plegats, passem una bona estona junts.
Esperem que us hi apunteu.

Premis

1er Premi
2on Premi
3er Premi
Premi Popular

Participació

La data del Concurs és el 15 d'Agost del 2019. Cada cantant o grup només podrà interpretar una cançó. Tant la música com la lletra ha de ser inèdita (la cançó no pot estar en cap CD editat amb segell discogràfic ni estar a la venda en cap botiga física, on-line o servei d'streaming de pagament). Les lletres de les cançons seran en català.

Instruments musicals

L'organització posarà a disposició dels concursants un piano elèctric, bateria i amplificadors.
Es podrà utilitzar qualsevol instrument i caixa de ritmes.
Quedarà exclosa la possibilitat d'utilitzar instruments seqüenciats o enregistrats.

Enregistrament

La Comissió de Festes de Salitja es reserva el dret d'enregistrar i editar les actuacions en directe del concurs.

Inscripcions

Es podrà fer l'inscripció i enviar la cançó a través del e-mail que se us proporcionarà a través de la web (https://sites.google.com/site/concurssalitja/inscripcions) o amb el formulari que podeu veure més avall enviat per correu ordinari. En el segon cas, s'ha de presentar la cançó en un CD i amb la lletra impressa.
Cal especificar l'acompanyament instrumental.
El termini d'inscripció finalitzarà el 23 de juny del 2019.

Jurat

Estarà format per representants del món de la música, les lletres i els mitjans de comunicació. Es farà una selecció prèvia de les cançons inscrites i es comunicarà el resultat als concursants a partir del dia 1 de juliol del 2019.
El seu veredicte serà inapel·lable.

Organització

El fet de participar implica l'acceptació de totes les bases del concurs. No s'acceptaran les butlletes que no estiguin degudament omplertes.

Inscripcions

Per correu postal: Plaça Major, 2, 1er - 17184 SALITJA (Girona)
Telèfon de contacte: 606403632

Informació

Segueix-nos també a Twitter, Facebook, Instagram i G+:
https://www.instagram.com/concurssalitja/Comments