HOME

                 
Concursul profesional de MECANICĂ  pentru INGINERI
 
 
BRAȘOV - 2010
 
 
           Disciplina de  MECANICĂ  este una dintre cele mai importante pentru formarea si disciplinarea gandirii viitorilor ingineri.  Desi sistemul actual al invatamantului românesc face ca desfasurarea acestei discipline in cadrul facultatilor sa fie mult redusa, in cele mai multe cazuri, in comparatie cu ce se face in universitati si la specializari similare din strainatate, ne facem datoria sa contribuim ca aprofundarea MECANICII  sa se apropie de ceea ce  gândim că ar trebui să fie. Concursul profesional la MECANICA  reprezinta și el un mijloc pentru a ne apropia de acest obiectiv.     
 
 
            Site-ul este dedicat concursului profesional studentesc de MECANICA care, sub numele de Andrei IOACHIMESCU,  are loc anual si reuneste cei mai buni studenti in studiul disciplinei de MECANICA de la majoritatea universitatilor din tara.  
 
              Pentru anul universitar 2009-2010,  concursul se organizează la BRAȘOV, de către Catedra de MECANICA a Universitatii TRANSILVANIA, responsabilul cu organizarea fiind prof.dr.ing. Florin CONSTANTIN .   Rugam pe toti care au accesat aceasta pagina, sa comunice colegilor interesati despre aceasta manifestare.  
 
              Site-ul isi propune sa ofere informatii utile participantilor si cadrelor didactice insoțitoare.
 
 
 
VA ASTEPTAM CU DRAG LA BRASOV!!!
 
 
 
STUDENTI SI PROFESORI,
 
 
VA OFERIM OCAZIA
 
 
 UNEI INTALNIRI  UTILE SI PLACUTE !!
 
 
 
 
 
BRASOV - Centrul istoric
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bb