Korte verhalen schrijf wedstrijd; "contact houden in mijn perfecte wereld". Schrijf een kort verhaal en win een I-pad mini!

!!Deadline uitgesteld tot 20 juli 2014!!
 
           
 
Hoi!

Ben jij 10 tot 16 jaar oud? En heb je een goede fantasie en verbeelding? En vind je het leuk om over dingen na te denken die nog niet uitgevonden zijn of bestaan? Als je jezelf hierin herkent dan dagen wij jou uit om een kort verhaal te schrijven. Het beste verhaal van alle deelnemers vanuit alle 3 de landen (Nederland, Zweden en Israel) wint een I-pad mini

Wij zijn het COMPEIT team en we willen graag weten hoe jij contact houdt met jouw vrienden, jouw ouders, jouw opa/oma/andere familieleden, jouw school, de wereld enz. in jouw perfecte wereld.

Waar moet het verhaal over gaan?:

“Contact houden met anderen over een afstand in jouw perfecte wereld”

Stel je voor dat je in jouw perfecte wereld leeft. Je bent alleen wel ver weg van jouw vrienden en familie. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie bent of naar ver weg verhuisd bent. Of omdat je voor een langere tijd in het ziekenhuis ligt. Hoe zou jij contact houden of communiceren met anderen? Of hoe zou jij jouw ervaringen delen met een groep of zelfs de hele wereld? Laat jouw fantasie werken en denk aan jouw perfecte wereld. Er zijn geen grenzen en je wordt niet beperkt door de dingen die vandaag de dag bestaan. Denk ver in de toekomst. Hoe zou je met anderen kunnen praten, hen kunnen zien of zelfs aanraken over een afstand? Hoe zou je samen dingen met ze doen of samen spelen? Wat zou je samen doen? Stel je voor dat je de magische kracht hebt om zelf alles wat je maar wilt te maken, creëren of uitvinden.

 

Als je mee wilt doen dan kun je het Word-bestand waarin je jouw verhaal kunt schrijven openen door aan de onderkant van deze website op het pijltje omlaag te drukken. We willen je vragen om eerst antwoord te geven op wat korte vragen in dit bestand. Vervolgens kun je onderaan jouw verhaal schrijven.

Geef jouw verhaal een korte titel, zet jouw naam erbij en zorg ervoor dat jouw korte verhaal niet meer dan 1 bladzijde lang is.   

Als je dat leuk vindt dan kun je er ook een plaatje of tekening bij doen (zelf gemaakt of van het internet gehaald) die laat zien hoe jouw perfecte wereld uit jouw verhaal eruit ziet.

We willen je vragen om uiterlijk Zondag 20 juli 2014 jouw verhaal naar ons op te sturen. 
Je kunt jouw verhaal emailen  naar story@compeit.eu door: 
1. Onderstaand te klikken op het blauwe pijltje naar beneden (naast de link naar het Word document). Daarin kun je de korte vragen kunt beantwoorden en jouw verhaal schrijven/toevoegen, opslaan op jouw computer en naar story@compeit.eu opsturen/emailen.
Óf
2. Jouw antwoorden op de korte vragen en jouw verhaal direct in een email te schrijven en op te sturen / te emailen naar story@compeit.eu
We willen je ook vragen om je ouders te vertellen dat je aan deze wedstrijd meedoet. Je kunt jouw ouders jouw verhaal laten lezen en hen vertellen waarom je dit verhaal aan ons opstuurt. Maar let wel op dat het verhaal jouw eigen verhaal blijft! Als jouw ouders meer over het COMPEIT project en team willen weten dan kunnen ze kijken op www.compeit.eu.

Veel succes en vooral veel plezier met het schrijven van jouw verhaal en met het uitvinden van jouw perfecte wereld.

Als je nog vragen hebt kun je ook emailen naar story@compeit.eu.
Het COMPEIT team.
ĉ
Sylvia van der Pal,
Apr 22, 2014, 6:27 AM
Comments