NOVETATS

PROJECTE ESCALA 2017-2018

publicado a la‎(s)‎ 11 dic. 2017 13:00 por ANDRÉS DELGADO RAMIS

En aquest primer trimestre alumnat de 2n ESO B (Hugo Rumbo, Ainhoa Peregrina i Elsa Roldán) dirigits per la coordinadora lingüística han col·locat vinils de dites eivissenques en dos trams d’escala del nostre centre.

D'aquesta forma la tercera i última fase del projecte Escala ja és un fet i ja podem gaudir de la nostra llengua mentre fem exercici diari.


II Dia de Francesc de Borja Moll

publicado a la‎(s)‎ 28 sept. 2017 9:17 por ANDRÉS DELGADO RAMIS

El nostre centre ha rebut la invitació de l'equip DINAMICAT a participar a la celebració del II Dia de Francesc de Borja Moll que tindrà lloc el dia 10 d'octubre, aniversari del seu naixement.

Enguany es celebrarà amb l'activitat "RescataMots", basada en les Rondaies i el Diccionari català-valencià-balear i adreçada als alumnes de segon cicle d'Educació Primària i alumnes d'Educació Secundària Obligatòria.

Nova presentació del concurs Endevina

publicado a la‎(s)‎ 22 sept. 2017 1:38 por ANDRÉS DELGADO RAMIS

Tot i que el lloc on heu de dipositar les vostres respostes ha canviat el seu aspecte, el funcionament del concurs continua igual.

Ànim i participa-hi!
Concurs Endevina

publicado a la‎(s)‎ 25 may. 2017 3:45 por ANDRÉS DELGADO RAMIS   [ actualizado el 25 may. 2017 3:47 ]

Aquesta setmana oferta exclusiva en l'IES sa Blanca Dona de 2 x1!!!

Si encertes les dues endevinalles en una sola judada tindràs regal segur.

Anima't i participa-hi!!!!Projecte escala 2017

publicado a la‎(s)‎ 31 mar. 2017 4:45 por ANDRÉS DELGADO RAMIS   [ actualizado el 31 mar. 2017 4:48 ]

En aquest segon trimestre alumnat de 1r PMAR (Simó i Alan) i 1r d’FP Bàsica de Comerç (Garush i Lucía) han col·locat els vinils de cançons eivissenques en trams d’escala del nostre centre de manera que a mesura que es va pujant, es pot anar llegint la lletra de la cancó.

D'aquesta forma la segona fase del projecte Escala ja és un fet.

Anima't a participar en el concurs Endevina

publicado a la‎(s)‎ 7 feb. 2017 4:40 por ANDRÉS DELGADO RAMIS

Si encertes l'endevinalla que us proposem des de la Comissió Lingüística setmanalment, podràs participar en el sorteig mensual de tots aquells que l'han encertada i així guanyar esplèndids regals.


Participa i guanya!

Intercanvi d'experiències entre l'IES sa Blanca Dona i el CEIP s'Olivera

publicado a la‎(s)‎ 20 dic. 2016 6:58 por ANDRÉS DELGADO RAMIS

L'intercanvi d'experiències ja és un fet!
A més de les visites al CEIP s'Olivera de les professores Mònica Domínguez i Marga Caldentey, 
avui us mostrem unes imatges de la visita de l'alumnat de 6è A i B del CEIP Puig d'en Valls al nostre centre acompanyats pels seus tutors.
L'alumnat ha pogut així participar en el teatre interactiu del professor Honorat Trenco. S'han celebrat dues representacions per tal que un grup pogués assistir-hi mentre l'altre podia visitar instal·lacions del nostre centre acompanyats pel cap d'estudis Albert Belda. Així, ha visitat el gimnàs i l'aula de Tecnologia del centre, on els han explicat els projectes que s'estan fent al centre.


Lliurament del premi del concurs Endevina

publicado a la‎(s)‎ 25 nov. 2016 10:42 por ANDRÉS DELGADO RAMIS   [ actualizado el 25 nov. 2016 10:43 ]

La coordinadora lingüística del centre ha fet el lliurament aquesta setmana del premi a German Tur, alumne de 1r ESO C com a guanyador del sorteig per la seva participació i encert en la solució del jeroglífic setmanal.


Continuem amb el projecte Escales!

publicado a la‎(s)‎ 3 jun. 2016 0:38 por ANDRÉS DELGADO RAMIS   [ actualizado el 22 feb. 2017 6:08 ]

L'alumnat del PEAC, seguint les directrius de la coordinadora lingüística Mercè Pellicer, ha acabat el tram d'escala sobre la temàtica d’éssers mitològics eivissencs que es col·locarà enguany.
La lectura de la informació sobre aquestos éssers mitològics s'ha de fer de baix cap a dalt.


El projecte escala comença a ser una realitat!

publicado a la‎(s)‎ 27 may. 2016 1:46 por ANDRÉS DELGADO RAMIS   [ actualizado el 22 feb. 2017 6:03 ]

L'alumnat del PEAC, seguint les directrius de la coordinadora lingüística Mercè Pellicer, han començat la col·locació de 40 vinils en un tram d’escala sobre la temàtica d’éssers mitològics eivissencs.
Està planificat que aquest projecte tingui continuació en els propers cursos acadèmics amb la col·locació de vinils en altres trams d'escala referits a cançons i dites eivissenques.

1-10 of 65