Nieuws‎ > ‎

Combi Oosterplas op 18 juni: Extra feest ZV-Oosterplas bestaat 50 jaar!

Geplaatst 5 jun. 2017 02:41 door mct game
Beste zeilers

Op zondag 18 Juni staat de Combi-Zuid wedstrijd voor de jeugd bij de Zeilvereniging Oosterplas op de planning. Omdat de ZVO dit jaar 50 jaar bestaat willen we er die dag iets speciaals van maken. Vandaar dat we de dag willen starten om iedereen die deelneemt een ontbijt aan te bieden, waar je je krachten nog kunt versterken voor de wedstijden. Het ontbijt is gepland vanaf 8.00 uur tot ca 10.00 uur in de ochtend. Uiteraard draait het om de zeilwedstrijden. Om ca 10.30 is er voor iedereen, begeleiders, ouders, 

deelnemers, koffie/fris met gebak. Tussen de middag zullen we voor de deelnemers aan de wedstrijd een lunch ver

zorgen in de vorm van pannenkoeken. Ontbijt, gebak/koffie en lunch worden aangeboden door de ZVO. Willen jullie je wel van te voren inschrijven via onderstaande link, zodat we weten met hoeveel we die dag zijn.

Uiteraard draait het die dag om de wedstrijden. Inschrijven kan vanaf 9:00. Kosten zijn 12.50, te voldoen ter plekke bij de inschrijving. Palaver zal om 10:00 zijn en de eerste wedstrijd rond 10:45. We proberen 3 tot 4 wedstrijden de zeilen. Al naar gelang de deelnemers zal er in verschillende klasses gevaren worden, Opti C, B , A, Splash, Laser Pico.

Naast deelnemende verenigingen uit Zuid-Nederland is er voor de jeugdleden van de ZVO die mee willen doen maar geen eigen boot hebben de mogelijkheid om voor die dag een boot van de vereniging te lenen (Optimist of laser Pico). Geef dit dan svp door via de aanmelding, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Schrijf jullie snel in en we hopen er een mooie en sportieve dag van te maken. Zon en wind zijn besteld. Graag aanmelden voor Woensdag 14 Juni ivm de inkopen via deze link AANMELDEN COMBI-ZUID EN/OF ONTBIJT. Voor vragen, stuur een mailtje naar havenmeester@zv-oosterplas.nl.

 

Het bestuur ZVO.

Comments