Inschrijven‎ > ‎

inschrijven 2017

Inschrijven

Het is voor de organiserende zeilclubs belangrijk om van te voren te weten hoeveel deelnemers er komen. Er moet immers genoeg begeleiding op het water zijn en genoeg voor de inwendige mens. 

Ten opzichte van 2016 is de inschrijving iets aangepast. Je kunt je centraal aanmelden voor alle wedstrijden in 1 keer via een email aan penningmeester.combizuid@gmail.com. 
Geef in de email aan met welke boot, welk nummer en welke klasse (alleen optimist). Er zijn een aantal voordelen om je centraal aan te melden:
  • Gratis deelname aan de regionale training in Roermond
  • Ontvangen van een combizuid startlicentie
Afrekening van de wedstrijden gebeurt bij de deelnemende clubs á 12,50 euro per wedstrijd(dag). Dus maak geen geld meer over naar de penningmeester!

De indeling in klassen is alleen voor de optimisten van belang. Beginnende zeilers die net cwo1 hebben afgerond of gelijkwaardig niveau hebben starten in klasse C. De wat meer gevorderde zeilers in B en als je nog meer gevorderd ben zeil je in de klasse A.

Op grond van de resultaten in 2016 zijn de volgende optimist zeilers verplicht gepromoveerd naar een hogere klasse. 
Van optimist c naar optimist b:  Lucas van Griensven, Emile van Griensven en Sterre Michiels. Zij zeilen vanaf nu in de B-klasse. 
Van optimist b naar optimist a: Jeroen Dieperink, Job Stam en Ralf Helbig. Zij zeilen vanaf nu in de A-klasse.