Cine?

                                                                            

Cătălina Cocan este profesor de limba engleză din 2004. 

În 2005, Cătălina a urmat un stagiu de 6 luni de profesor asistent la Grădinița Happy Kids și Școala Internațională Cluj (acum, Transylvania College). În anul școlar următor, a lucrat în aceeași instituție, ca profesor de limba engleză, artă dramatică pentru începători, fonetica limbii engleze pentru preșcolari, limba română pentru străini).

Din 2008, Cătălina este profesor de limba engleză la Școala Gimnazială „Alexandru Vaida-Voevod”.

În 2013, a câștigat bursa Dr. Peter Hargreaves (acordată de Cambridge Assessment, în urma unui proces de selecție cu 5 finaliști din aproximativ 2000 de profesori de limba engleză din lume). 

În 2014, Cătălina fost singurul participant din România la conferința PluriMobil, din cadrul Centrului European al Limbilor Moderne (ECML), patronat de Consiliul Europei (Graz, Austria).

În intervalul 2014-2017, a luat parte, în calitate de coordonator român, la un proiect Erasmus + care a implicat 10 țări europene. Cu această ocazie, a participat la schimburi de experiență în Slovenia, Polonia, Marea Britanie și Germania.

Din anul 2017, Cătălina este profesor Merito (un titlu onorific acordat, anual, unui număr de 10 profesori români, de Fundația Romanian Business Leaders).

Din 2018, este formator certificat.

Pentru a-și păstra proaspătă raportarea la dificultățile de învățare ale elevilor, Cătălina învață constant alte limbi străine.

Din cele mai detaliate cercetări personale, reiese că folosirea șorțulețului de predare (colourful teaching apron) cusut de Cătălina este o premieră în școlile din România. 

Diplome recunoscute internațional, valide pe viață:

1.      Cambridge Proficiency in English (2008)

2.      Academic IELTS (2012, examen promovat cu cel mai înalt scor,Overall Band 9)


                                                       Diplome si Certificate

                                            Cătălina - apariții media 

.