Collin Bootsveld

Licensed Avatar® Master                                                 Nederlands  -  English - Deutsch - Français - Italiano - Espanol

Avatar® is het meest krachtige, puurste zelfontwikkelingsprogramma dat beschikbaar is. Het is een serie ervaringsgerichte oefeningen die je in staat stellen jezelf te herontdekken en je bewustzijn af te stemmen op datgene wat je wilt bereiken. Je zult je eigen unieke inzichten en realisaties ervaren. Jij bent het die meer over jezelf te weten komt.

Ik ben opgeleid tot Chemisch Technoloog en deed mijn eerste werkervaring op bij een klein ingenieursbureau, dat zich richtte op energiebesparing in de industrie. Ik kwam daarbij hindernissen tegen waarvan ik de schuld aanvankelijk bij anderen legde, maar die bij nader inzien steeds door mijzelf veroorzaakt werden. Vooral de "tweedehands ideeën" die ik onbewust van anderen had overgenomen, bleken weinig behulpzaam. Ze leidden me weg van de bedoeling van mijn leven. Dat besef was het begin van een transformatie.

in 1996 begon ik met Avatar en al snel maakte mijn wetenschappelijke benadering van de werkelijkheid plaats voor  werkelijke interesse in mensen. Hierdoor vond ik een nieuwe baan en nieuwe vrienden.

In 2002 werd mijn partner ziek en in 2005 is ze overleden aan de gevolgen van kanker. Het was een verdrietige periode maar het was ook heel mooi om erbij te mogen zijn. Inmiddels ben ik weer bezig met de opbouw van een nieuwe relatie, een gezin en een eigen bedrijf. Zonder Avatar had ik hier nooit zo soepel mee om kunnen gaan.

Dus, of je nu een persoonlijke situatie wilt verbeteren, of professioneel verder wilt komen,  laat je niet misleiden door tweedehands ideeën en geef je eigen leven vorm zoals jij dat wilt.
Meer informatie en cursusdata: Het Nederlandstalige Avatar Domein 

Ik ben actief in Nederland, België, Duitsland, Italië en de Verenigde Staten

Contactinformatie

Collin Bootsveld Trainingen
collin@avatar.nl
Veeartsenstraat 49/0503
BE-1070 Brussel
NL mobiel +31 6 5396 3983
BE mobiel +32 499 89 2589
skype collinbootsveld