Inici

ATENCIÓ! CANVI DE PÀGINA WEB!!! ENS PODEU TROBAR A:
 
 
Gràcies i disculpeu les molèsties.  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
                              
 
 
                
 
       
   
   
 
 
 
Cobla Cardona, una formació per fer-vos ballar!
 
A mitjans de l’any 2008 sorgeix, entre uns quants integrants de la Banda de Cardona, la idea de crear una formació de cobla. El 26 de Juny de 2009 la Cobla Cardona fa la seva presentació al poble que l’acull amb un gran èxit de públic.
La Cobla Cardona està formada per 14 músics de diferents edats i àmbits, però, amb el denominador comú de l’estima per la música del nostre país.
Una nova cobla que amb treball i il.lusió vol fer-se un lloc a l’apassionant món sardanístic i sobretot fer passar una bona estona a tots aquells que vulguin gaudir d’aquesta nostra tradició.
 
 
 
 
 
Cobla Cardona, molt més que una cobla!
 
 
L’àmplia formació dels nostres músics ens proporciona una gran versatilitat, que ens permet oferir-vos diferents formacions per a: Sardanes, Oficis litúrgics, Cercaviles i fins i tot per a un petit Concert, sempre buscant la màxima qualitat musical i treballant amb un ampli repertori tant de música catalana com d’altres gèneres i estils.
    • SARDANES: La Cobla Cardona selecciona el seu repertori triant les sardanes més balladores, però també potenciant les aportacions més recents a aquesta dansa.
    • OFICIS: Us oferim un ofici cantat, ben acompanyat per corda, vent-fusta, i orgue (o teclat).
    • CERCAVILES: La Cobla es transforma en una Banda que interpreta les peces dels nostres compositors per animar totes les festes i fer ballar els gegants.
    • CONCERT: Us oferim un concert-vermut o cafè-concert amb format d’orquestrina catalana on podem interpretar-vos ballets noucentistes, música tradicional catalana i de qualsevol dels altres gèneres que conformen el nostre extens repertori.