Welkom op deze website van Cobbler’s Dream Labradors. 
Deze website is zuiver informatief. Onze kennel heeft voorlopig geen Labradornestje. 

Voorstellen

Wij zijn Cor en Sonja Kalee, we stellen hier onze honden aan u voor met al hun gegevens overzichtelijk bij elkaar. Onze Labradors zijn uitgezocht op hun uiterlijk, gezondheid en karakter. Ze gaan naar shows en er wordt mee getraind: ze doorlopen allemaal de gehoorzaamheidstraining en ringtraining, daarna gaan we verder met behendigheid. Vervolgens kijken we of de gezondheid, het uiterlijk en het karakter goed genoeg is om door te geven aan eventuele nakomelingen. Dan kan er pas over een nestje nagedacht worden.

Het begin

Sinds 1986 hebben wij een of meerdere Labradors in huis. We zijn begonnen met Adaja van het Bos Beerschoten (Daja), een hele lieve zwarte met een topkarakter en een enorme will to please. Helemaal zoals het karakter van een Labrador moet zijn. Daja is in goede gezondheid  ruim 14 jaar geworden en heeft tot op laatste dag lekker in het bos gewandeld en in de vijvers gezwommen.


Start van de kennel

In 1995 hebben wij een tweede hond uitgezocht: Southhoods Regals Dazzling Daryl. In eerste instantie aangeschaft omdat onze Daja wat ouder begon te worden: de oude hond zou daar wat actiever van worden en kon meehelpen opvoeden (dat deed ze ook echt) en het verlies zou minder erg zijn als Daja zou overlijden. Daja werd daar zo actief van dat ze het nog zes jaar heeft volgehouden!

Daryl heeft  een paar jaar geshowd, ondertussen behendigheid wedstrijden gelopen en ze heeft twee keer een nestje gehad. Kleine nestjes dat wel, maar het is toch het begin van onze kennel. Daryl is op 13-jarige leeftijd overleden maar heeft een eigen rubriek op deze website gekregen als starter van onze kennel.

Kijk rustig rond en geniet mee van onze Labradors! Als er wat leuks te melden is komt dat onder nieuws en verder plaatsen we vooral foto’s. Vragen of reacties kunt u ons doorgeven via contact, het contactformulier is ook meteen ons gastenboek.

Sonja en Cor Kalee