Coach vakantie Texel

Voor alle mensen met een hond bieden wij deze zomer coaching vakanties op Texel aan. Eén of meerdere dagen helemaal in het teken van uw hond en uw gezin.

Samen ontspannen op Texel, waarbij we u een programma aanbieden met o.a. wandelingen over het eiland en u kunt werken aan uw eigen thema's tezamen met uw hond.

Coaching kan voor iedereen heel waardevol zijn. Het brengt nieuwe inzichten, het brengt inzichten die u al had, maar waar u nog aan wilt werken, naar de oppervlakte.

We hopen u bewust te maken van wat uw dier u spiegelt en wat dat voor u betekend. In een coaching weekend zullen er diverse coaching oefeningen worden aangereikt. Zowel met uw eigen (therapie) hond als met onze honden.


Coaching is ervaringsgericht leren dmv het doen.

Je leert tov jezelf en andere, door activiteiten met de hond uit te voeren en daarna gedachtes, aannames, gedrag, gevoelen en patronen te verwerken mbv de coach. Door het uitvoeren van activiteiten ervaar je direct of indirect de consequenties van je handelen.

Ons uitgangspunt is dat jij de oplossing voor je vragen in je hebt. Het is de taak van de coach om jou te stimuleren om je eigen oplossingen te vinden.

Elke coachingsopdracht kan dus geheel op eigen wijze worden uitgevoerd.

Omdat coaching voor zowel u als uw hond intensief is, bieden we u de mogelijkheid om samen met ons een verfrissende strandwandeling te maken. En bieden we meerdere malen de mogelijkheid om trucs en spelletjes met de honden te doen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om voor de liefhebber een coaching sessie met paarden te doen.

Al met al, een weekend er echt uit zijn, een leer en ontspan vakantie in eigen land met uw hond.

                              Nieuwe inzichten

Inspiratie

Even er uit

Genieten van je hond

Ontwikkeling

Texel


Coach vakantie Texel


Wat verwachten wij van u:

-u regelt zelf vervoer naar en op Texel.

-u regelt zelf uw verblijf plaats op Texel.

 Voor meer info kunt u kijken op vvvtexel; http://www.texel.net/nl/

-u regelt zelf uw ontbijt en avond eten

Wat kunt u van Clinidogs verwachten:

-Wij zorgen voor de lunch, thee, koffie, limonade en versnaperingen.

-Wij bieden u diverse volle dagen aan, waarin vrijblijvend kunt deelnemen aan diverse activiteiten en kunt werken aan door u gestelde doelen.

-Komt u alleen, of met uw hele gezin. Wilt u de dagen opdelen in coaching sessies zowel gezamelijk als ieder gezinslid apart. Alles is mogelijk!

-U kunt zelf de lengte van uw coachvakantie bepalen. Wanneer u uw voorkeur aangeeft, gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

-Clinidogs werkt met diverse gecertificeerde coaches en trainers (o.a. Aangesloten bij KREAC)


Prijs voor coachingsweekend:

Voor info omtrent de prijzen, mail naar Clinidogs. 

Wij verwelkomen je graag op ons fantastische eiland, om tot nieuwe inzichten en samen tot mooie leermomenten te komen!

Comments