Elevi‎ > ‎

Consiliul școlar al elevilor

C.Ș.E.


Președinte

Anda Merloiu

Vicepreședinți

Antonio Pricop

Beatrice Socaci


Secretar

Andreea FrunzăDepartamente

  • Avocatul elevilor
  • Informare - Comunicare
  • Concursuri școlare și extrașcolare
  • Sport și programe de tineret
  • Cultură, educație și proiecte

Documente operaționale

Agenda de activitate

Alege să fii tu! - inițiator, Eliana Popescu Apreutesei

Proiectul își propune să conștientizeze în rândul liceenilor consecinţele violenţei fizice şi verbale, dar şi cele ale absenteismului.

Perioada de derulare: 2012-2013


LIS - video file - inițiator, Ștefania Cristian

Proiectul își propune promovarea video a ofertei educaționale a Liceului Teoretic Ioan Slavici – Panciu. Prezentarea video a liceului va fi lansată în cadrul festivității ocazionate de Zilele Liceului pe data de 18 ianuarie 2013.

Perioada de derulare: Noiembrie 2012-Ianuarie 2013


PC Wizards Junior - inițiator, Andrei-Cristian Diaconu

Proiectul constă în inițierea unor cursuri de formare pentru elevii claselor a V-a și a VI-a în domeniul editării foto și video. Cursurile se vor face în Laboratorul de informatică AEL, în zilele de sâmbătă şi duminică, iar software-ul folosit va fi Adobe Photoshop CS 3 și Windows Movie Maker. De Zilele Liceului şi în cadrul proiectului  Să ştii mai multe, să fii mai bun!  se vor organiza concursuri  tematice pentru a promova talentele IT ale clubului PC Wizards Junior.

Perioada de derulare: Noiembrie 2012-Aprilie 2013


Descoperă bucuriile Crăciunului - inițiator, Iris Tiron

Proiectul își propune să cultive interesul elevilor de gimnaziu pentru teatru, lectură și poezie prin apel la tradițiile și obiceiurile ce însoțesc marile sărbători creștine.

Perioada de derulare: Noiembrie-Decembrie 2012


Mai mult sport, mai puțină violență - inițiator, Radu Baniță

Proiectul își propune să atragă tinerii de 11-18 ani spre sport. El se vrea o alternativă  la petrecerea timpului liber astfel încât tinerii să nu stea doar în fața calculatorului sau să-și consume timpul liber într-un mod neproductiv. Propunerile noastre se îndreaptă spre tenis de masă și tenis de câmp în ideea ca, în cadrul proiectului Să ştii mai multe, să fii mai bun!  să fie organizate competiții de gen.

Perioada de derulare: Octombrie 2012-Aprilie 2013


LisArt - zilele artei păncene - inițiator, Ștefania Cristian

Proiectul are ca scop promovarea activităţilor culturale iniţiate la nivelul Liceului Teoretic Ioan Slavici – Panciu, în comunitatea locală. Activităţile presupuse de proiect vor viza teatrul, muzica, creația literară, filmul, fotografia și arta plastică.

Perioada de derulare: Ianuarie-Mai 2013


Radio-LIS - inițiator, Anda Merloiu

Proiectul presupune îmbunătățirea constantă a echipamentelor tehnice și a programelor de emisie specifice stației radio cu circuit închis existentă la nivelul liceului. Deasemenea, se va avea în vedere conceperea unei politici de funcționare a Radio-LIS ce să coroboreze așteptările elevilor pe latura divertismentului cu aspectele pragmatice și educative.

Perioada de derulare: 2012-2013