Isten hozta * Bine aţi venit * Wellcome

 
    

 M-am născut în Arad, în 1975, aşadar fac parte din generaţia, care rămâne eterna "generaţie de sacrificiu", în ciuda faptului că trebuia să devenim într-adevăr "multilateral dezvoltaţi". Am terminat facultatea de medicină la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, în anul 2000.

În anii de stagiu: am lucrat în Spitalul Clinic Judeţean Arad, şi în Spitalul Clinic de Adulţi Cluj-Napoca, în 2002 am fost un an şi în şomaj, apoi  m-am orientat spre medicina familiei, fiind specialitatea cea mai nouă şi totodată cea mai veche, reinventat de nevoia sistemului ultraspecializat şi ultramodern, care pierde printre date fiinţa umană şi esenţa sintezei. Am lucrat în timpul rezidenţiatului de medicna de familie în Cluj-Napoca, (printre altele) la: Clinica Medicala I., Clinica Chirurgie I., Clinica Pediatrie I. şi Clinica Ginecologie I.

În anii 2005-2006 am urmat cursuri pentru obţinerea competenţei în ultrasonografie generală. Din 2006 lucrez ca medic specialist de medicină de famile în Cluj-Napoca, şi în 2010 am deschis Punctul de lucru în comuna Floreşti.