Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

SORTIDA A LA NEU A L'ESTACIÓ DE FORMIGUERES 06/02/2022

Aquest proper diumenge realitzem la a l'estació de Formigueres!! Us podeu apuntar a la sortida clicant sobre el botó de "INSCRIU-TE A LES SORTIDES AQUÍ!" que trobareu més avall o en el menú "SORTIDES" de la part superior. Us hi esperem!! Salut i neu!

TERCERA SORTIDA DE LA TEMPORADA A L'ESTACIÓ DE FONT ROMEU!!

Aquest proper diumenge realitzem la tercera sortida de la temporada a l'estació de Font Romeu!! Us podeu apuntar a la sortida clicant sobre el botó de "INSCRIU-TE A LES SORTIDES AQUÍ!" que trobareu més avall o en el menú "SORTIDES" de la part superior. Us hi esperem!! Salut i neu!

SEGONA SORTIDA DE LA TEMPORADA A L'ESTACIÓ DE FORMIGUERES!!

Aquest proper diumenge realitzem la segona sortida de la temporada a l'estació de Formigueres!! Us podeu apuntar a la sortida clicant sobre el botó de "INSCRIU-TE A LES SORTIDES AQUÍ!" que trobareu més avall o en el menú "SORTIDES" de la part superior. Us hi esperem!! Salut i neu!

COMENCEM LA TEMPORADA DE SORTIDES A LA NEU!!!

Ja us podeu apuntar a la primera sortida a la neu d'aquesta temporada a l'estació de Porté Puymorens per aquest diumenge dia 16 de Gener!

Cliqueu sobre el botó de les inscripcions i realitzeu la compra de la vostre sortida. Recordeu que si voleu venir en bus heu de comprar el Forfait i el Bus.

IMPORTANT: Llegir la informació continguda dins l'apartat "INFO COVID" del menú superior.