Enviar noticies al blog corporatiu del Club


El Club Tir amb Arc Despí disposa d'un registre de noticies històric dels esdeveniments celebrats dins i fora del Club en el que han participat membres del Club al llarg de la nostra història. 


A fi de garantir la homogeneïtat i el manteniment d'aquest registre històric de noticies, el Club ha habilitat una adreça electrònica per gestionar les noves aportacions que puguin fer els/les socis/es en relació a esdeveniments esportius en que han participat representant al Club Arc Despí.

Us agrairem que els texts / noticies  enviades no continguin ni descripcions, ni imatges ofensives per altres socis/es, ni altres Clubs. Us recomanem la lectura de l'apartat segon del document, que conté algunes recomanacions en relació a la redacció de les noticies. 

El Club es reserva el dret d'admissió i publicació, d'acord amb les limitacions legals que estableixi els serveis web que emmagatzemen aquesta documentació. ( Termes d'ús de l'actual servei )

Recordeu també, que en el cas que hi hagin menors que es puguin identificar, necessitarem disposar de la corresponent autorització de drets d'imatge del tutor/a legal.
Comments