ODONTOLOGIA  ESTÈTICA

Estètica dental

L'estètica Dental és la part de l'odontologia que s'encarrega d'estudiar i corregir la forma i disposició de les dents, les genives i el somriure de cada persona.

Cada canvi estètic s'ha de realitzar d'una manera personalitzada, d'acord amb els criteris i desitjos de cada persona expressats en cada cas.

El resultat d'aquests tractaments estètics aporta a la persona una gran seguretat en si mateixa i elimina qualsevol complex estètic referent a la seva boca o al seu somriure.

 

Si creu que el seu somriure necessita algun retoc, vingui i li farem un estudi exhaustiu del seu cas i li explicarem totes les possibilitats i alternatives per millorar la seva imatge en poques sessions de tractament.

Espai Dental

Blanquejament dental

Tècnica que, mentre dorm, li permet obtenir un color més blanc de les seves dents, aconseguint un millor somriure. És un sistema indolor i totalment segur per a les seves dents, ja que no desgasta l'esmalt dental.

Espai Dental

Tractament de lesions erosives

Corregim les erosions, fractures i desgasts que les dents han anat patint al llarg dels anys.

Espai Dental

Carilles de ceràmica

Tractament que aconsegueix en poques hores resoldre els problemes de forma, color, textura i posició de les dents anteriors. Sobre les dents naturals s'adhereix una capa de porcellana, amb la qual aconseguim el color, la mida i la forma que desitgem. És un tractament més conservador que les fundes ja que no és necessari desgastar tant les dents per adaptar els preparats de porcellana.

 
Espai Dental