Bemutatkozás


Cégünk 1990 májusában alakult családi vállalkozásként Pécsi székhellyel, gazdasági, számviteli tanácsadással, könyvszakértéssel, mint fő profillal. A gazdasági váltás, és a jogi környezet teremtette lehetőségeket a különböző nagyvállalatoknál betöltött gazdasági-vezetői, tapasztalatokat - vállalkozásban megjeleníthető közös erővel, és lendülettel kívántuk kamatoztatni.

Cégünk tagja a Magyar Könyvvvizsgálói Kamarának, Társaságunk több tagja Igazságügyi Könyvszakértő, illetve Adótanácsadó. Vállalkozásunk Jogi végzettségű szakemberekkel, munkatársakkal biztosítja a rendkívűl változó gazdaság-jogi környezetben a napra készséget, a munkavégzés sikerét.

Tevékenységünk fő gerincét a gazdasági tanácsadás, könyv- és adószakértés, fizetésképtelenségi (csőd, felszámolás) eljárási tanácsadási feladatok teszik ki. Széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk a mezőgazdaság, a kereskedelem, a víz, és erdőgazdálkodás, az ingatlanfejlesztés, önkormányzati költségvetés területein. Szerteágazó vállalati, intézményi kapcsolataink lehetőséget biztosítanak az összetettebb, illetve különlegesebb szakértelmet megkívánó feladatok elvégzésére is.