FESTA DE LA TARDOR


PROJECTE DE CICLE

 

 

El nostre cicle d'infantil va desenvolupar de la setmana del 13 al 17 de novembre el projecte de la Tardor.

A partir del dilluns 17 fins al dijous 16 de novembre els xiquet havien de portar a l'escola una cistella amb fruits típics de la tardor, per poder muntar una exposició al hall d'infantil amb totes les cistelles dels xiquets.

 

 

 

 

Així que el hall va quedar ambientat en la tardor amb totes les cistelles i amb el mural que havien fet entre tots. La nostra classe va fer la castanyera, els rètols i els animalets, bolets...

 

 

 

El dijous 16 de novembre a les 17 hores els pares van poder passar a vore l'exposició.

També a la classe varen assajar les cançons que el dia de la festa tots cantarien i ballarien al pati.

Van fer a la classe una macedònia de fruites de la tardor (poma, pera, plàtan), vam ser cuiners dels de veres i van pelar i tallar les fruites, també varen fer suc de taronja.

   

Per fí va arribar el DIA DE LA FESTA, el divendres 17 de novembre. Pel matí a la classe esmorzarem fruits de la tardor (magranes, nous, carabasses, moniatos, castanyes, mandarines...) gràcies a la col.laboració de les mares que s'encarregaren de preparar els fruits.

Ademés vam tastar la nostra macedònia !!

                         

Per la vesprada vingué a visitar-nos a classe la castanyera, s'anomenava Rodolfa i ens va contar la seua aventura per arribar des de la muntanya fins al nostre col.le.

 

A continuació eixirem al pati a ballar i cantar les cançons assajades a classe: "La castanyera" i "Bufa, bufava el ventet". Vam passar-ho molt bé ballant amb les mestres i sobretot ams la Castanyera que tenia molta marxa.

 

 

 

Vam fer al taller de plàstica unes caretes d'esquirol, estavem molt bonicos.

 

 

 

Va ser un dia especial i molt divertit!!