Notícies

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

Per acord de la Junta Directiva, es convoca a tots els socis a l'Assemblea General Ordinària que tendrà lloc en el local social el proper diumenge dia 30 de març a les 11 hores (en 1a convocatòria), i a les 11'30 hores (en segona), amb el següent

ORDRE DEL DIA

1. Lectura i aprovació, si cal, de l'acta de la sessió anterior.
2. Liquidació de pressuposts del darrer exercici i estat econòmic.
3. Informe del president sobre l'estat de la Societat i memòria anual.
4. Presentació i aprovació, si cal, del pressuposts per a 2014.
5. Precs i suggeriments.

NOTA: Es preveu donar inici a la reunió en segona convocatòria.

Sóller, 8 de març de 2014
El president, Joan Socías BarcelóENTRANYABLE COPA DE NADAL 2013 EN EL CERCLE SOLLERIC

El dissabte 21 de desembre es celebrà en el local social el tradicional "brindis" nadalenc que cada any reuneix a bon nombre de socis i familiars del Cercle Solleric per a donar inici a les festes. En un ambient animat i agradable que es perllongà al llarg de tot l'horabaixa, els socis brindaren amb cava i dolços oferts per la junta directiva. Els "Molts d'Anys!" del President de la nostra entitat, Joan Socías, s'escoltà amb la força de costum, amb els millors desitjos per a tots.

L'acte també serví per a fer entrega del diploma acreditatiu de Soci Honorari a D. Josep Oliver Oliver "de Ca'n Villón", per haver assolit aquest any que ara acaba, la fita de ser un dels actuals cinc socis més antics del Cercle. L'homenatjat rebé emocionat el guardó de mans de D. Joan Castanyer "de Ca Na Reia", que amb 75 anys d'alta, és el soci més antic de la Societat.


SOCIS GUANYADORS DEL SORTEIG DE LES PANERES DE NADAL 2013

       

Margalida Paris Sastre (Sòcia Local), Damià Ballester Llull (Soci Forani) i Ángel Bauzà Quetglas (Soci Juvenil) han estat els guanyadors de les tres paneres de Nadal que enguany la Societat ha sortejat entre els socis de cada categoría que figuren en els estatuts socials. Enhorabona a tots ells.

La Junta Directiva vol agraïr la col.laboració de totes les empreses solleriques que han col.laborat i patrocinat aquestes paneres. Moltes Gràcies i Molts d'anys!!TONI MOLINO GUANYA EL TORNEIG SOCIAL D'ESCACS 2013 

Toni Molino ha estat el brillant guanyador de la XXIX edició del Torneig Social d'Escacs del Cercle Solleric, la competició local amb més tradició de quantes es celebren al llarg de l'any, que s'ha disputat en el local social al llarg de les darreres setmanes. Molino ha finalitzat invicte el Torneig, i sols ha cedit unes taules davant Abella, precisament a la darrera ronda, suficient per aconseguir el triomf. La segona posició ha estat pel romanès Daniel Cernat. 

Vint i nou anys després de la seva primera victoria en aquesta competició, que va ser l'any 1985, Molino aconsegueix així, per novena vegada, el títol del campió en el Torneig Social, essent el jugador que en més ocasions a revalidat la victoria, seguit per Jesús Abella, el seu gran rival, amb sis títols. 

Aquests dos veterans jugadors es reparteixen gairebé la meitat de victòries del Torneig Social.


TERCERS EN EL CAMPIONAT DE BALEARS DE CLUBS

La Secció de Muntanya del Cercle Solleric aconseguí la tercera posició en el Campionat de Balears de Clubs 2013, en la prova disputada el passat 2 de juny a Sa Fita del Ram (Esporles), prova també puntuable de la Copa Balear de Curses de Muntanya.

La primera plaça fou pel CAMI d'Inca, seguit per Sa Milana Alaró. 

Bona actuació conjunta, idò, dels atletes sollerics.

A nivell individual, la cursa fou guanyada per Toni Roldán (1h.23'04''), seguit per Joan Navarro (Cercle Solleric) a quaranta segons de distancia.EMOTIU ACTE EN EL LOCAL SOCIAL PER LES FESTES PATRONALS 2013

El passat dissabte 24 d'agost, festa patronal de Sóller, la primera planta del local social s'omplí de gom a gom per acollir el tradicional acte d'entrega de trofeus de les diferentes competicions organitzades pel Cercle Solleric al llarg de l'estiu, així com als de la matinal d'escacs i parxís que com cada any es celebra aquest dia a Plaça.

També s'entregaren els diplomes acreditatius de "Esportista Destacat 2013" als membres de cada secció de la nostra entitat que més mèrits han fet al llarg del darrer exercici.

L'entrega fou presidida per Batle de Sóller, Carles Simarro, acompanyat de les Valentes Dones 2013.

Els diplomes entregats enguany foren a:
 
· Equip de Curses de Muntanya del Cercle Solleric (Secció de Muntanya)
· Pedro Nicolau Ros (Entrenador Secció Futbol Femení)
· Miquel Llompart Hernández (Secció de Futbol d'Empreses)
· Pau Morey Senén Miquel A. Hernández Estarellas (Secció d'Atletisme)
· Miquel Arbona Payeras (Secció d'Escacs) 
· Equip Aleví F-7 Círculo Sollerense (Futbol base)

       

       HA MORT BERNAT CABOT, EXPRESIDENT DE LA SOCIETAT (2003-2007)

El passat 22 d'agost moria, a l'edat de 80 anys, Bernat Cabot Seguí, ex-president de la nostra entitat entre 2003-2007. Amb més de 60 anys com a soci del Cercle Solleric, havia format part de la junta directiva que l'any 1974 adquirí en propietat l'actual edifici de la nostra seu social, baix la presidència de D. Rafel Estades, essent directiu fins a l'any 1979, ja en temps de D. Bartomeu Marcús.

El maig de l'any 2002, es va fer càrrec de la Junta Gestora provisional que agafà la gestió de la Societat després de la dimissió de Joan Socías, i ja desde el gener de 2003, per elecció dels socis, fou nomenat President, càrrec que ocupà fins el març de 2007. Baix la seva presidència, a més de mantenir les activitats de costum i les seccions esportives, es recuperà l'edició del butlletí intern "Xiclets", i es preocupà especialment per donar a conèixer el Cercle Solleric a l'exterior. Els darrers temps seguia essent un habitual en el local social. Descansi en Pau.
DINAR DE GERMANOR 2013
DISSABTE 27 D'ABRIL. 13:30 HRS. RESTAURANT "CAMPOSOL"
MENÚ
Aperitiu (Patatilla, olives, ametlles...)
Primer plat: Arròs de peix o entremeses
Segon plat: (A escollir): Paletilla de xot rostida, porcelleta rostida, bacallà amb tumbet o alloli, Dorada a la planxa, Calamar a la planxa, Filet de gall a la mallorquina, entrecot parrilla
Postres: Gató amb gelat
Vins rosat, blanc i negre
Cava "Canals i Nubiola"
Cafè i licors
Preu: 25 €
Tickets fins dia 24 d'abril al local social. Reservat a socis i familiars.
 


LA SOCIETAT EN BONES MANS: L'ASSEMBLEA RATIFICA LA GESTIÓ DE SOCÍAS

El tràmit anual de l'Assemblea General de socis, celebrada el passat diumenge 17 de març de 2013, serví per a ratificar la gestió de l'actual junta directiva. Es tancà l'exercici 2012 amb un balanç econòmic positiu, malgrat els temps de crisi actuals i les darreres inversions per obres i millores que s'han efectuat al local social, demostrant la sostenibilitat del model de gestió que funciona desde fa anys. També es presentà el moviment de socis del darrer any que s'estabilitza en un total de 617 associats (520 numeraris, 87 foranis i 10 juvenils) i que s'espera augmentar. Pel que fa a les previsions per a 2013, s'acordà una continuïtat, amb uns pressuposts totals que sumen 40.053'38 € (12'5 % es destinarà a les seccions esportives), pràcticament coberts amb la concessió del bar i les quotes dels socis que, després de dos anys, augmenten 1 € pels socis numeraris (37 € serà la quota anual) i 0'50 € les demés categories (18'50 € foranis, femenins i juvenils).

Abans es celebrà l'Assemblea Extraordinària per a modificar els dos primers articles dels Estatuts de les Seccions Esportives, que, igualment com es va fer al seu dia amb els Estatuts de la Societat, contemplen a partir d'ara la possibilitat de normalitzar la denominació de "Cercle Solleric". AMORTITZATS LA TOTALITAT DELS TÍTOLS DEL LOCAL SOCIAL

Trenta-nou anys després de la seva emissió, la totalitat dels anomenats "Títols d'Aportació Voluntària" del local social quedaran amortitzats i el seu import retornat als titulars dels mateixos. Els darrers 130 Títols que mancaven pendents d'amortització passaran enguany a la nova situació, després de que al final de l'Assemblea General de socis celebrada el passat diumenge 17 de març, la junta directiva així ho acordàs. Inicialment, per enguany sols estava prevista l'amortització de cent Títols, xifra que anualment se sortejava el mes de març.

Els Títols d'Aportació Voluntària es crearen l'any 1974 com a fòrmula per aconseguir capital pel finançament de la compra i reforma de l'edifici del actual local social, que adquirí en propietat la Societat per 2'5 milions de pessetes. En total es varen emetre quasi 2.000 Títols o accions d'un valor nominal de 1.500 pts. repartits en dues emissions els anys 1974 i 1975, la majoria dels quals foren adquirits per la massa social del Cercle. Cada Títol otorga, encara ara, drets al seu propietari en la presa de decisions que afectin al futur del immoble, apart d'uns interessos (5 % anual) que la Societat ha anat pagant al llarg dels anys, encara que regularment sols desde 1986. Actualment, sigui per donacions o adquisicions, la pròpia Societat és el titular majoritari d'aquests títols.

A partir de l'any 1988 s'inicià el procés d'amortització que, per rigurós sorteig anual, ha finalitzat aquest 2013, just 25 anys després.EMOTIU BRINDIS NADALENC 2012: JOAN ARBONA REP EL DIPLOMA DE SOCI HONORARI

El passat dissabte dia 22 de desembre, es celebrà en el local social el tradicional brindis nadalenc que organitza la Societat per aquestes dates, al que hi assistiren nombrosos socis i directius amb les seves famílies, que ompliren la planta baixa d'un agradable ambient festiu.

Durant l'acte, el soci Nr. 5 del Cercle Solleric, Joan Arbona Horrach, antic membre de la junta directiva i que porta 66 anys d'alta com a soci, va rebre oficialment el diploma acreditatiu de Soci Honorari per la seva antiguitat. La distintinció li fou entregada pel soci més antic de la nostra entitat, el soci Nr. 1, Joan Castanyer Coll ("de ca Na Reia"), que precisament d'aquí pocs dies ja complirà 74 anualitats completes com a membre del Cercle. Abans, el president Joan Socías, en un emotiu parlament propi per a l'ocasió, agraí al guardonat els serveis prestats a la Societat i felicità als presents el Nadal i brindà per l'any nou.  
MOR VICENÇ ESTARELLAS, EX-DIRECTIU I BILLARISTA DEL CERCLE

El passat dia 15 de novembre de 2012 moria, a l'edat de 62 anys, Vicenç Estarellas, soci del Cercle molt conegut, membre de la Secció de Billar i habitual a les tertúlies del local social. Entre 1974 i 1977 s'encarregà, conjuntament amb el seu germà, de l'explotació del Bar de la Societat. En Vicenç, a més, fou membre de la Junta Directiva entre gener de 2003 i febrer de 2005, baix la presidència de Bernat Cabot, on ocupà el càrrec de Vicesecretari. La seva afició billarística, heredada del seu pare, el recordat Jaume "Paleta", el feien ser un jugador fixe a les competicions anuals que organitza la Societat, essent el guanyador del Torneig Lliure de la passada edició celebrada el mes de maig de 2012. Rebin la seva esposa i fills el nostre més sentit condol. En Pau Descansi.


 
RECONEIXEMENT ALS ESPORTISTES MÉS DESTACATS DEL CERCLE SOLLERIC

El dia 24 d'agost (festivitat de Sant Bartomeu), en el local social, la Societat va tenir un reconeixement amb els membres de les seccions esportives que individualment més han destacat al llarg del present exercici, ja sigui en la vertent competitiva, organitzativa o tècnica de la pròpia secció.

Enguany els elegits han estat:


- Maribel Camallonga i Aina Maria Estarellas (Secció de Muntanya)
- Sergi Altarriba
(Secció d'Escacs)
- David Taymans
(Futbol d'Empreses)
- Nena Vicens
(Futbol Femení)
- Joan-Jaume Marquès i Felip Morell
(Escola d'Atletisme)

Tots ells, esportistes destacats, varen rebre un diploma de mans del president del Cercle Solleric, Joan Socías, com agraïment i reconeixement als mèrits efectuats al llarg del darrer any.

(Foto gentilesa "Veu de Sóller")LA SOCIETAT ACTUALITZA LA SEVA IMATGE OFICIAL

Des de l'1 de juny, el Cercle Solleric gaudeix d'un disseny renovat de la seva imatge corporativa. El nou escut del Círcul manté els trets identificatius bàsics de la seva història, propis de la Societat durant dècades, amb un toc modern i funcional adequat a les activitats culturals i esportives que desenvolupa la Societat avui dia.

El disseny ha anat a càrrec de Sara Socías (www.sarasocias.com), dissenyadora gràfica titulada que desenvolupa la seva tasca professional en el món de les noves tecnologies. És especialista en imatge corporativa i en el desenvolupament de materials didàctics aplicats a les TIC.

La Societat li agraeix la seva excel·lent tasca, desitjant-li molta sort en la seva trajectòria professional.
LA SECCIÓ DE FUTBOL DEL CERCLE SOLLERIC SERÀ FILIAL DEL CF SÓLLER


El Club de Futbol Sóller, la Unió Esportiva Sollerense i el Cercle Solleric, han tancat un conveni de filiació a partir de la temporada 2012/13 que permetrà als equips de futbol base una major vinculació amb el primer equip de la Vall, que la propera temporada militarà a Tercera Divisió Nacional.

Així, l'acord possibilita que tant Sollerense com Cercle Solleric, es constitueixen en filials del CF Sóller, encara que seguiran mantenguent les seves denominacions pròpies. Actualment, el Cercle Solleric es manté adscrit a la Federació de Futbol de les Illes Balears amb un equip femení a categoria Regional i un equip a categoria Benjamín F-8.FUTBOL FEMENÍ, MUNTANYA, ESCACS I BILLAR: ELS PLATS FORTS DE LA FIRA 2012

El Cercle Solleric, mitjançant les seves seccions esportives, es va fer present un cop més al Programa de Festes que va presentar l'Ajuntament de Sóller, amb l'organització de diverses competicions. El dissabte 5 a les 16:00 hrs. l'equip de futbol femení disputà al Camp d'en Maiol el seu partit de Lliga davant el UD Poblense (1-1) amb trofeu de Fira en joc. El diumenge 6 a partir de les 09:00 hrs. tingué lloc la XIII Cursa de Muntanya "Vall de Sóller" que organitza la Secció de Muntanya, i que va discórrer pels emblemàtics paratges del Barranc de Biniaraix, l'Ofre, Son Torrella, Fornalutx i Sóller. El diumenge 13 de maig a les 10:30 hrs., la "clàssica" Matinal d'Escacs per infants i adults al carrer de sa Lluna. I a les 13:00 hrs. s'entregaren en el local social els trofeus als guanyadors del Torneig de Billar Lliure i d'Escacs, acabant amb el tradicional aperitiu de Sa Fira.L'ASSEMBLEA DE SOCIS APROVA UNÀNIMAMENT LA GESTIÓ ECONÒMICA DE LA JUNTA DIRECTIVA

El passat diumenge 25 de març de 2012 es celebrà en el local social una de les assemblees generals ordinàries més tranquil·les dels darrers anys. La poca concurrència de socis a la reunió possiblement facilità que l'ordre del dia es desenvolupàs sense gaire entrebancs. Els socis aprovaren per unanimitat el balanç econòmic de l'entitat del darrer exercici, clarament positiu, i amb un romanent a caixa que permet encarar el futur immediat amb tranquil·litat. Després de presentar la memòria anual i el moviment de socis, s'aprovaren els pressuposts per a 2012, molt semblants al de l'any anterior, entorn als 40.000 €. El torn de precs i suggeriments tancà la reunió.LA "NOVA CARA" DE LA SOCIETATAquest és l'aspecte renovat que presentava la façana del local social un cop finalitzats els treballs de pintura i adob, on també s'ha canviat la canal de la teulada, que es trobava molt deteriorada, i s'han reparat i pintat les persianes.ENTREVISTA

JOAN SOCÍAS: "EL 2011 HA ESTAT UN ANY POSITIU PER A LA SOCIETAT"
 
Joan Socías és el president del Círculo Sollerense que, en quasi 113 anys de història, porta més temps en el càrrec (quasi 17 anys repartits en dues etapes), apart d'altres en que va ser vocal de la junta directiva. Arribats al final de l'any 2011, fa un breu balanç de tota l'activitat esportiva i social de l'entitat dels darrers dotze mesos.

Pregunta.- President, un any més s'acaba. Quina valoració fa del 2011 com a màxim responsable del Círculo Sollerense?
Resposta.- Personalment pens que per a l'entitat ha estat un any positiu. El mes de març iniciàrem, amb molta il.lusió, un nou manament de quatre anys, per a continuar la tasca de modernització que iniciàrem l'any 2007. La Societat ha seguit amb el seu "dia a dia" habitual, i conservam una important i fidel massa social, que no és gens fàcil en els temps que estam. El nombre d'activitats organitzades es manté, tant al local social com a fora, i la participació és notable a totes elles, ja sigui un grup reunint-se per a fer un joc de taula o una tertúlia, o participant d'un dia d'excursió o d'un cap de setmana plegats. Estic molt content de la resposta dels socis.

P.- I les seccions esportives?
R.- Gaudeixen de bona salut, cada una amb la seva vida pròpia, però integrades a la Societat, que és el que volem, i que poc a poc vagin agafant més protagonisme dins l'entitat. El Futbol Femení finalitzà la temporada 2010/2011 obtinguent el Premi a l'Esportivitat de la seva categoria. Els atletes han tengut recentment un reconeixement oficial del municipi pels 30 anys de Cursa Popular. Hem incorporat una nova secció com és Muntanya i Senderisme de la que esperam molt, tenim Futbol masculí que juga els campionats d'Empresa, la Secció d'Escacs sempre activa, escoletes d'atletisme i escacs per a nins en edat escolar... En una paraula,  aquest és el camí del futur.
 
P.- Quin moment destacaria dels viscuts al llarg del darrer any?                    
R.- Sens dubte l'homenatge que férem el mes de desembre als cinc socis més antics i a la sòcia femenina més veterana. Va ser un acte senzill però per a mi molt emotiu.
 
P.- Les darreres setmanes de l'any s'ha vist bastant de moviment en el local social, amb algunes obres. En què han consistit?
R.- S'han fet alguns adobs a la façana, pintura i persianes, a més de canviar la canal. Era necessari. A part s'ha instal.lat l'aire acondicionat (fred/calent) a la planta baixa i al bar, una antiga aspiració que ara serà realitat gràcies a un acord entre el concessionari del bar i la Societat, i on tots hi sortim guanyant. Estic segur que a partir d'ara ens trobarem millor.
 
P.- Hi ha més projectes de millora en preparació?
R.- Projectes en tenim molts, els recursos (com tothom ara mateix) són pocs, encara que l'economia de l'entitat està sanejada. Farem el que puguem, segons les necessitats i el que convengui més a la Societat. Puc dir amb orgull que la Junta Directiva fa feina amb la idea de fer sempre el millor pels socis i el seu benestar. Que ningú ho dubti.

P.- Finalment, un desitj per a l'any 2012...
R.- Pareixerà un tòpic, però desitj el millor a tots els socis del Cercle Solleric i a les seves famílies. Salut...  i Bon Any Nou a tots!HOMENATGE ALS NOUS SOCIS HONORARIS
 
El passat dissabte 17 de desembre, es celebrà en el local social, l'acte d'entrega d'un diploma a cada un dels cinc socis més antics del Círculo Sollerense, que a partir d'ara tendran la consideració de "Socis Honoraris", talment com es contempla en els Estatuts de la Societat. També, per iniciativa de la Junta Directiva, es féu un reconeixement a la sòcia femenina més veterana. En el preludi, el president Joan Socías presentà als homenatjats com "un exemple per a tots", i els donà les gràcies per la fidelitat a l'entitat que han demostrat al llarg dels anys. Socías tengué unes paraules de record per a Toni-Josep Rullan (Soci Nº. 5), el qual havia finat pocs dies abans de l'acte i no va poder rebre la distinció, que serà entregada pòstumament a la seva família. L'entrega comptà amb bona presència de socis, directius i familiars, i finalitzà amb el tradicional "brindis" nadalenc.

Els socis més antics reberen els seus diplomes

 
DIPLOMES ENTREGATS

Reconeixement a la Sòcia Femenina més Veterana: Dª. Maria Dolores Bolaño Montejo (Alta des de 13/04/1975)
Soci Honorari: D. Antoni-Josep Rullan Colom (E.P.D)
Soci Honorari: D. Joan Mayol Servera (Actual soci Nº.4. Alta des de 01/01/1943)
Soci Honorari: D. Jaume Coll Trias (Actual soci Nº. 3. Alta des de 18/07/1940)
Soci Honorari: D. Bartomeu Bernat Palou (Actual soci Nº 2. Alta des de 07/01/1940)
Soci Honorari: D. Joan Castanyer Coll (Actual soci Nº. 1. Alta des de 07/01/1939)
 

 
L'ESCOLA D'ATLETISME DEBUTA EN COMPETICIÓ FEDERADA

Les atletes del Círculo Sollerense Silvia Peñas i Clara Coll van participar el passat dissabte 3 de desembre en el 3r Control Federat. L'acte, organitzat per la Federació d'Atletisme, es va celebrar a les pistes de Magaluf.

Les dues varen participar a la prova de 1.000 metres obtenint la 9a i 10a posició respectivament i es començaren a familiaritzar amb aquest tipus de competicions. La seva participació va suposar el debut d'atletes de l'Escola d'Atletisme en proves oficials.

Enhorabona a les dues!
EL CÍRCULO SOLLERENSE, MILLOR CLUB DE LA VALL AL CAMPIONAT DE BALEARS DE CURSES PER MUNTANYA 2011

Els atletes de muntanya del Círculo Sollerense han aconseguit el vuitè lloc (1662 punts) en la classificació per clubs del Campionat de Balears 2011 de Curses de Muntanya en la "Mancor Xtrem-Massanella", disputada el diumenge 30 d'octubre, essent, dels tres clubs sollerics que hi participaren, el millor classificat.

En la prova individual, la sort no acompanyà els nostres corredors. Josep Jansà, el millor, entrà en el lloc 29è, Bernat Artigues el 52è, Joan Navarro el 66è, d'un total de 249 finalistes. Pel que fa a les fèmines, la més destacada fou Maribel Camallonga (187a de la general i 11a en la classificació femenina).


 
TONI SUÑER, NOU SELECCIONADOR BALEAR DE CURSES DE MUNTANYA I NOU ÀRBITRE ESTATAL

Toni Suñer Rullán, vocal de la Secció de Muntanya a la junta directiva del Círculo Sollerense, ha estat elegit per la Federació Balear de Muntanya, a través del Comité de Curses, com a nou seleccionador balear de l'especialitat. El nou seleccionador, tècnic esportiu en Mitja muntanya, compta amb molta experiència en el món de les curses de muntanya, ja sigui com atleta practicant o com a coordinador de curses. Actualment també és el responsable de les relacions federatives de la Secció de Muntanya del Círculo Sollerense. A la vegada, i segons s'ha fet públic aquests dies, Suñer serà el primer àrbitre de Curses de Muntanya de les Illes Balears amb llicència FEDME (Federació espanyola), després de finalitzar amb èxit la seva formació.
Enhorabona!LES ESCOLES D'ESCACS I ATLETISME EN MARXA
 
La primera setmana d'octubre iniciaren el curs les escoles esportives municipals que són responsabilitat de la nostra Societat. Escacs i Atletisme, dirigides respectivament per Sergi Altarriba i Joan Marquès, compten enguany amb una bona inscripció de nins i nines en edat escolarPUJADA AL CASTELL D'ALARÓ
 
El passat 1 d'octubre es va celebrar la XI Pujada al castell d'Alaró. El guanyador de la cursa va ser l'atleta de la secció de Muntanya del Círculo Sollerense Joan Navarro.
 

 
PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA WEB
 
El passat dissabte dia 13 d'agost de 2011, en un senzill acte celebrat a la Sala de Lectura del local social, es va presentar oficialment aquesta plana web www.circulosollerense.com.

Amb la presència de directius, socis i premsa local, el creador i dissenyador de la nova web, Manel García, explicà els continguts i el funcionament d'aquest espai que a partir d'ara recollirà totes les activitats, vida social i esportiva de la nostra entitat. García destacà el format clar i senzill dels continguts, amb la pretensió de que segui un servei útil i pràctic, i especialment proper als socis i a totes les seccions integrades al Cercle Solleric.
 


TERRA DE MICOS

Des del 22 de juliol al 7 d'agost s'ha celebrat la Primera mostra de teatre amateur de Sóller: TERRA DE MICOS, coorganitzada pel Grup de teatre Nova Terra.

El programa ofert a la mostra ha estat el següent:

22 de juliol: Tic-Tac (El Suïcida) (producció pròpia). Nova Terra (Sóller)
23 de juliol: Papallonàrium (producció pròpia). Teatrí Teatre (Sóller)
24 de juliol: Tres Txèkhov (Anton Txèkhov). UOM Teatre (Palma)
29 de juliol: Assassinats (Edgar Allan Poe). Mademico Teatre (Sóller)
30 de juliol: La importància de ser Frank (Oscar Wilde). Lacom.Unitat (Palma)
31 de juliol: Míting (Miquel Àngel Moyà). Xamo Xamo (Binissalem)
5 d'agost: Besos (Carles Alberola). Mai som tots Teatre (Felanitx)
6 d'agost: Guerres perdudes (producció pròpia). Desórdenes (Barcelona)
7 d'agost: Sense el pa davall el braç (producció pròpia). Sense pa (Palma)

Per saber més sobre les activitats actuals i futures del Grup de teatre Nova Terra, podeu consultar la seva plana web.
Comments