Circuit Gir-O de Curses d'Orientació

El Gir-O   Curses 2015   Reglament   Resultats   Classificacions  Fotografies  Premsa  La Lliga Nord

El Gir-O 2015 s'acabarà a Girona ciutat
El proper dia 25 d'Octubre i dins els actes de les Fires i Festes de Sant Narcís de Girona, els Aligots organitzarem la darrera prova del circuit popular de curses d'orientació Gir-O. Us esperem a tots i totes a les instal·lacions del GEiEG de Palau per a passar un matí diferent en mig de la natura. Comptarà amb la col·laboració del GEiEG i el patrocini de WALA. 


La segona prova del Gir-O serà a Sant Andreu de Salou
El proper diumenge dia 13 de setembre el municipi de Sant Andreu de Salou, entre Caldes de Malavella i Cassà de la Selva, acollirà la segona prova  puntuable pel Circuit Gir-O de curses populars d'orientació organitzat pels Aligots. La prova també serà puntuable pel circuit de la Lliga Nord-O. Us hi esperem!


Exit a la primera prova del Gir-O

Diumenge dia 18 a la zona del Parc de Fontajau ha estat situada la sortides i arribades de les diferents categories de la Cursa d'Orientació de Girona, 1a prova puntuable pel Circuit Gir-O i la Lliga Nord-O. Un total de 318 corredors han pres la sortida en les diferents categories, que anaven de les dues per a iniciats C1 i C2 i les dues per a principiants C3 i C4 que s'acostaven per primera vegada al món de les curses d'orientació o que n'han fet molt poques.

 

El fet que hagi sigut l'arrencada de la temporada 2015 de Curses d'Orientació a Catalunya i que fos la primera prova puntuable per la nova Lliga Nord-O que organitzen els Aligots juntament amb l'UE Vic i el COB ha fet que la categoria C1 estigués repleta de bons corredors i corredores. Tot i això Aligots ha demostrat que corria a casa i en una cursa fàcil tècnicament han pres l'accelerador al màxim i han acabat ocupant els dos podis al complet. En masculí Eloi Marti 47'57", Marc Amat 49'13" i Narcís Pou 49'30" i en femení Marta Planas 1h01'01", Marta Sanchez 1h01'42" i Rose Kowalski 1h06'43".

 

Cal destacar que avui han debutat els companys del nou club de La Garrotxa, els Gastant Keks que s'uneixen així a Aligots, El Sarró i el Grions Orientació GXtrem i sumen ja 4 clubs d'orientació a les comarques gironines.

 

El Cricuit Gir-O farà ara un llarg descans fins al mes de setembre. Però la Lliga Nord-O segueix.

 

Per a més informació podeu consultar:

 

www.aligots.org

www.buscafites.cat

https://sites.google.com/site/lliganord