Umeå

Personer som diagnostiserats med typ 2-diabetes kan vara känsliga för miljöstress. Enligt forskning redovisas mars 2015 i tidskriften Environmental Health, personer med diabetes måste vara försiktig under värmeböljor.

Utredare vid Umeå universitet i Umeå, Sverige, och Lazio Regional Health Service i Rom, Italien, studerade antalet dödsfall hos personer över 50 års ålder och fortsatte med att titta på de över 50 med hälsoproblem. Den hittades...

personer över 50 år, i allmänhet hade en 22 procent högre risk att dö under värmeböljor än i lägre temperaturer.

Typ 2-diabetiker över 50 hade en 25-procentig ökning av dödsfallen under romar värmeböljor.

Andra hälsoproblem i Rom visade också ökad dödlighet, inklusive en ...

7-procentig ökning av hjärtattack överlevande, till

25 procent hos personer som diagnostiserats med kronisk lungsjukdom.

Av ovanstående uppgifter drogs slutsatsen skyddsåtgärder bör eventuellt berörda huvudsakligen hos känsliga individer snarare än med alla.

En värmevågen är löst definierat som en långvarig period av ovanligt varmt väder, ibland med hög luftfuktighet. Temperaturer som kvalificerar väder som värmebölja är inte exakt definierad, eftersom vissa områden har normalt högre temperaturer än andra. Många meteorologer definiera det som en längre period av temperatur över 95: e percentilen för området. Fukt kan också beaktas i fuktiga områden i vilka fuktigheten håller svett från att avdunsta, orsakar effektivt högre temperatur för människor. Kanske en bra definition kan vara tillräckligt hög värme och luftfuktighet som varar tillräckligt länge för att orsaka hälsoproblem.

Mellan 2006 och 2010 cirka 260 dödsfall per år på grund av värme rapporterades i USA. Världshälsoorganisationen förutspår hälsoproblem på grund av värme kommer att fortsätta att stiga till följd av förändringar i klimat ...

värme kramper i buken eller ben kan börja när du har svettats mycket, nedbrytande kroppen av salt. Sitt ner i en sval plats och drick rikligt med vatten eller en sport dryck tillsammans med en salt mellanmål. Om kramper inte avtar i en timme, kontakta din läkare.

 

samma behandling, liksom fots höjd, gäller för värme synkope, eller matthet. Se omedelbart en läkare för upprepad svimning, bröstsmärtor, förvirring eller kramper.

värmeslag är en medicinsk nödsituation. En person som har förlorat medvetandet på en varm dag, ofta efter långvarig ansträngning, kommer sannolikt att få värmeslag. Hans eller hennes hud kommer att vara varm och torr vid beröring. De måste ses i ett akuten utan dröjsmål.

Att förebygga hälsoproblem, stanna inomhus under varma dagar, drick mycket vatten eller sportdryck, och inte överdriva fysisk aktivitet.

Även hantera din sjukdom kan vara mycket utmanande, är typ 2-diabetes inte ett villkor måste bara leva med. Du kan göra enkla ändringar i din dagliga rutin och lägre både din vikt och ditt blodsocker. Hängning in där, ju längre du gör det, desto lättare blir det

For more information kindly contact Källsortering

Comments