La Càtedra UNESCO de sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya juntament amb el cesire*.aulatecaula de recursos de Tecnologia del Departament d'Ensenyament, organitzen un cicle de xerrades amb el tema:
 
Reciclar Ciutat 2012

 
 
És un cicle d’intercanvi i de difusió d’idees i experiències de transformació en els diferents àmbits de la vida quotidiana i especialment es vol incidir i sensibilitzar l'alumnat en continguts transversals entre tecnologia, ciències naturals i ciències socials.
 
  Objectiu  
 
L'objectiu principal de les activitats Reciclar Ciutat és la difusió de bones pràctiques sostenibles i d'experiències aconseguides a nivell internacional pel que fa a la transformació de les ciutats i acostar-les al món de l'educació per fer una explotació didàctica que ajudi a millor la formació de l'alumnat en bones pràctiques sostenibles. 
 
  Objectius específics
  • Afavorir la participació ciutadana.
  • Influir positivament a les persones, promovent la seva inclusió en tasques per la transformació de les ciutats, cap a uns processos més sostenibles.
  • Adreçat als ciutadans en general, especialistes acadèmics, professors, periodistes, polítics i tècnics, però també a nens, alumnes i gent gran.
 
  Càtedra UNESCO de Sostenibilitat: Cicle Xerrades Reciclar Ciutat 2012