Vox Humana er et kammerkor tilknyttet Universitetet i Oslo
Koret består av 28 sangere som er studenter eller tidligere studenter. Vi har både musikalske og sosiale ambisjoner og korets profil er korkunst i videste forstand, hvor ulike musikksjangere trives i skjønn forening. Koret har egne konsertprosjekter og opptrer ved ulike typer oppdrag. I menyen til venstre finner du plakater, omtaler, bilder og lydspor fra de seneste konsertene. Oppdragene spenner fra jubileer og sermonier til bryllup og julebord. Vi har også et eget opplegg hvor koret inngår i lederutvikling for næringslivet. Dirigent er Dag Jansson, som har ledet koret fra 2006.

I oktober 2011 ga koret ut sin første CD, "Yuletide".
Vår neste utgivelse, oratoriet "Ømhetens tre" for kor og 4 celli av Magnar Åm, kom ut i november 2012.
 
Vox Humana har sine ordinære øvelser Institutt for musikkvitenskap (ZEB-bygget) på Blindern onsdager 18:30-21:00. I tillegg har koret en helgeøvelse i semesteret. Vi legger stor vekt på det sosiale miljøet. Medlemmene trives sammen også når vi ikke synger, enten dette er etter øvelsen, i forbindelse med et oppdrag eller på tur. Bilder, lydeksempler og repertoarliste på dette nettstedet gir et representativt inntrykk av hva og hvem vi er.
 
Vox Humanas hovedrekruttering foregår ved semesterstart, men har av og til også behov for å supplere stemmegruppene ellers i året. Vi har nå ledige plasser for sopran, tenor og bass. Er du interessert, kan du ta kontakt med styreleder eller dirigent.
 
Vi er ute etter et balansert sett av ferdigheter og egenskaper. Opptak skjer på grunnlag av prøvesang og en samtale. Kandidater bør score bra på minst to av tre punkter:

- være en erfaren korsanger
- være en dyktig noteleser med godt gehør
- være motivert og engasjert til å ta del i korets musikalske og sosiale virksomhet 
 
Ta kontakt:
Styret:
tlf. 99 52 68 82
Dirigent:
tlf. 90 84 36 34