Verkoop betoncentrales & toebehoren

  

Onze doelstelling bestaat erin om innovatief, productief, baanbrekend en kwalitatief te werken. Puttend uit 35 jaar ervaring als mengmeester, onderhoudsverantwoordelijke en betontechnoloog, ontwerpen wij voor onze klanten een betoninstallatie waarbij alle elementen op elkaar afgestemd zijn. Wij verzorgen zowel het bouwtechnische, elektrische als het automatisatie gedeelte. U kan steeds terecht met alle vragen betreffende  uw installatie  en dit 24 op 24 en 7 dagen op 7.
Wij bieden alle types betoncentrales aan van: stationaire, mobiele en mobiele doorstroom mengcentrales.
De voornoemde beton- en mengcentrales zijn uitgerust voor een breed scala van toepassingen, met een outputcapaciteit variërend van 3 m³/u tot meer dan 200 m³ /u.
Iedere betoncentrale wordt op maat gemaakt en komt tegemoet aan de meest simpele of veeleisende vraag van de klant.


 • Planetaire tegenstroom mixer- model RP:
  de  RP maakt het  mogelijk om kwalitatief hoogstaande mengsels te produceren in een minimum van tijd. Dit type is standaard in 7 uitvoeringen en met meerdere losdeuren verkrijgbaar. Speciale maatvoeringen zijn mogelijk op aanvraag. De robuuste menger kan alle natte, droge en speciale betonmengsels aan, alsook zelfverdichtend, ultra-hoge sterkte, en gekleurd beton.
 • Dubbelas mixer- model RT:
  dubbelas mixers zijn ideaal voor de prefab en stortbeton industrieën waar grote volumes met hoge kwaliteit worden geëist. De krachtige dubbelas mixer met tegengesteld draaiende assen kan zowel snel mengen als snel ontladen en laat mengsels met grote granulaten tot 150 mm toe.

 • Panmixer-model R:
  de panmixer met verticale assen zorgt voor de snelle menging van de meeste betonkwaliteiten. De elektrische motor wordt gekenmerkt door een hoog rendement en laag vermogen. De aandrijfkast is speciaal ontworpen voor een evenwichtige verdeling van de kracht aan de verschillende mengarmen en zorgt voor een geluidsarm mengen, zelfs onder zware werkomstandigheden.
 • Andere benodigdheden:
  hulpstofwegers, kleurstof doseer installaties, beton recyclagesystemen, reclaimers, filterpersen, klaartorens, doseerinstallaties voor stal en kunststof vezels, enz...
 • Betontransportsystemen:
  Kubelbanen, betonverdelers, automatische curingsinstallaties, betonsilo's voor de werf en prefab.

 • Vochtbepaling 
  Vochtbeheersing systeem in de menger voor volle en deelmengsels.
  Vochtmeting in grannulaten silo's.

 


If you have a concrete problem, we provide a "concrete" solution


.