Vergoeding

De gegevens voor vergoeding per verzekeraar voor 2018 zijn binnen.
Klik op onderstaande link.


Voor chiropractie betaalt u geen eigen risico. Het wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket. U ontvangt de volledige vergoeding zoals in uw zorgpolis staat vermeld. Bij de meeste verzekeraars is, voordat zij tot vergoeding over gaan, het een vereiste dat de praktijk aangesloten is bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en het SCN (Stichting Chiropractie Nederland). 
Ook dient de chiropractor een AGB code te hebben.
Chiropractie Bunnik voldoet volledig aan deze eisen.

Chiropractie wordt door steeds meer verzekeraars beter vergoed. Wij raden u aan om de voorwaarden die bij uw zorgverzekeraar gelden goed door te lezen.

Onze consultprijzen zijn  75,- euro voor het eerste consult en 58,- euro voor een vervolg consult. Wij nemen voor een eerste consult de dubbele tijd voor u, om ruim tijd te hebben voor goed overleg en onderzoek en brengen die kosten niet in rekening.

Het consult zal de eerste keer c.a. 30 a 40 minuten duren. Goede zorg en kwaliteit staan bij ons zonder twijfel voorop, zodat u bij Chiropractie Bunnik en Zeist West de tijd krijgt die u nodig heeft. De chiropractor zal een uitgebreid gesprek met u hebben over uw medische geschiedenis. Kijk voor meer informatie onder het kopje 'de behandeling'.

Vervolgconsulten zullen c.a. 20 minuten duren. U kunt daarna nog 10 minuten op de massagebank blijven liggen. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. Per consult vragen wij u om 30 minuten in uw agenda te plannen. Kijk voor meer informatie bij 'de behandeling'.

AGB: Bunnik - 90-051334
van Jaarsveld - 90-024457Comments