Massage

U kunt bij Chiropractie Bunnik & Maurik terecht voor een professionele massage.

Massages kunnen een waardevolle aanvulling vormen op een chiropractische behandeling. Beide behandelmethodes kunnen afzonderlijk van elkaar zorgen voor goede resultaten, ze kunnen elkaar ook perfect aanvullen.

Massage heeft als doel de zachte weefsels van het lichaam soepeler te maken en te revalideren. (Spieren, bindweefsel, gewrichtsbanden en pezen).

Massage is niet enkel voor fanatieke sporters of als zeldzame luxe bedoeld. Massage kan zeer effectief zijn om spierspanning, verkramping, pijnklachten en blessures te verlichten.

Uw behandelend chiropractor overlegt voor uw massage met de masseuse en zal haar op de hoogte brengen van uw klachten. Uw massage zal hierop afgestemd worden om een optimaal resultaat te bereiken.

Onze masseuse is Ellis Berger. Zij heeft een diploma van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en volgt zeer regelmatig nascholing om nieuwe technieken te leren. Zij masseert patiënten die bij Chiropractie Bunnik & Maurik komen en mensen die alleen voor massage komen.

U kunt voor een afspraak bellen, sms-sen of een what's app sturen naar:

Massagepraktijk Pro

06 30653447

www.massagepraktijk.pro


45 minuten 55,- euro

60 minuten 70,- euro

90 minuten 100,- euro

Let op: massage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Chiropractie Bunnik

Schoudermantel 2

3981AH Bunnik

06 33343715