Contact & Afspraak

Chiropractie Bunnik

Schoudermantel 2
3981AH Bunnik
06 33343715

Geopend voor behandeling;
maandag 08.30-17.45
dinsdag 08.30-17.45
donderdag 08.30-17.45
vrijdag 08.30-17.45

Wij kunnen helaas niet reageren op de vele sms-jes en mailberichten die wij binnenkrijgen. U kunt onze voicemail inspreken wanneer u teruggebeld wilt worden. Wij nemen contact met u op en staan u graag te woord.


 
U kunt op onderstaande link klikken om een online afspraak te maken. 
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos uit de agenda verwijderd worden. Hierna wordt het volledige consult aan u in rekening gebracht. Ongeacht de reden van de afmelding
Wanneer u een afspraak telefonisch afzegt kan dit op werkdagen tot 24 uur van tevoren kosteloos.
(Dus uiterlijk vrijdag voor de maandag, de telefoon gaat vrijdag om 17.00 uur uit en pas maandag om 08.00 uur weer aan).

U dient te betalen voor de behandeling. We hebben een pinautomaat. Een vervolg consult bedraagt 58,- euro. Een eerste consult 75,- euro.

Voor iedereen die al een keer geweest is, ook al is het lang geleden. Komt u voor een vervolgconsult, voer dan uw persoonlijke code in. Deze heeft u na de eerste boeking gekregen. Met deze code kunt u ook uw afspraken verwijderen. Bewaar hem dus goed. 
Code kwijt?
Klik op vervolg consult en wachtwoord vergeten onder de groene LOGIN button*. U kunt dan een nieuwe log-in code aanvragen. Lukt dat niet, neem dan contact op 0633343715. Wanneer u een boodschap inspreekt sturen we u een code toe.

Een eerste consult is bedoeld voor cliënten die 
nog nooit zijn geweest. Daar nemen we twee keer de tijd van een vervolgconsult voor, om een goede en zorgvuldige intake te af te nemen. Wanneer u al eerder bent geweest en toch een eerste consult boekt (dit gebeurt helaas ongeveer 5 keer per week) dan brengen we u 2 keer  de kosten van een vervolg consult in rekening.


Comments