Barry van Jaarsveld

Mijn naam is Barry van Jaarsveld. Ik ben geboren en getogen in Zuid Afrika.
Na de middelbare school heb ik in Stellenbosch aan de universiteit (http://www.sun.ac.za/) een bachelors degree in human movement science behaald. Na drie jaar gestudeerd te hebben voor fysiotherapeut heb ik de overstap gemaakt naar de USA om verder te studeren en me te bekwamen in de chiropractie. Deze studie duurt 5 jaar. De toelatingseis voor de studie chiropractie aan de Life University is, dat je al een afgeronde bachelors degree in bezit hebt.
Ik ben afgestudeerd aan de Life University, Atlanta - Georgia http://www.life.edu/ ) als chiropractor en sinds 1997 werkzaam als chiropractor in Nederland.
 
Binnen mijn praktijk ligt voor mij de uitdaging van mijn werk als chiropractor in het serieus op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Daar neem ik de tijd voor. 
20 jaar ervaring heeft mij geleerd dat pijnbestrijding meestal niet afdoende is om het probleem te verhelpen, waardoor de pijn terug kan komen. Ik ben om deze reden geen chiropractor die 4 tot 6 mensen per uur ziet, twee a drie vind ik genoeg. Het geeft me de tijd mijn patiënten serieus te nemen. Daar haal ik veel voldoening uit.
                               
Ik behandel jonge mannen en vrouwen die als klein kind al bij mij kwamen in de praktijk. Nu behandel ik hun baby's en kinderen. Prachtig vind ik dat.

De technieken die ik gebruik zijn de zogenaamde 'zachte technieken', d.w.z. subtiele manipulaties.

Ik ben geregistreerd lid van de NCA en SCN.
Comments