Welkom op de website van Chiro Heilig Hart!

Welkom op de website van Chiro Heilig-Hart uit Sint-Amandsberg. Elke zondagnamiddag ontvangen wij in onze lokalen in de Engelstraat 94 verschillende jongeren om als vrienden en vriendinnen erop uit te trekken, te spelen en onze jeugd te delen. Heb jij je ooit als eens verveeld op een zondag? Niet langer twijfelen, gewoon eens langskomen! Of de site alvast eens verkennen? 

kalender werkjaar.pdf

BBQ chiro heilig hart

Naar jaarlijkse traditie geven we ook dit jaar terug een overheerlijke bbq met een terugblik op het voorbije kamp en een vooruitblik op het komende jaar.

Deze zal doorgaan op zondag 10 september 2023. Verdere info volgt.

Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt.

Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?

Jawel op zondag 4 december 2022 komt de Sint met zijn Pieten op bezoek in onze chiro. Gelukkig had hij nog een plaatsje in zijn drukke agenda voor een bezoekje aan zijn favoriete chiro die hij niet kon afslaan.

Dus beste kindjes haal jullie puppy-oogjes maar naar boven, want wie weet krijgen jullie wel wat lekkers…

De Sint komt rond 15u en de pieten blijven tot 17u.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwachten om 14u op de chiro. Kleine broertjes en zusjes mogen gerust mee komen. Wel graag een seintje vooraf of jullie spruiten aanwezig zullen zijn!

Wij kijken al vol spanning uit naar het hoog bezoek!

De leiding

Wij starten terug op zondag 4 september!

Hallo iedereen,

wij starten het chirojaar op zondag 12 september met een zeer enthousiaste leidingsploeg!

Ben je nieuw en wil je kennis maken? Kom gerust een kijkje nemen en meespelen met nieuwe vriendjes.

Ben je al jaren lid? Welkom terug!

Wij kijken ernaar uit! Hopelijk tot snel!

Wij gaan nog steeds door !

Hallo iedereen, 

wij geven nog steeds wekelijks chiro. We doen dit volgens de regels die ons zijn opgedragen door stad Gent en chiro nationaal. Hieronder kunnen jullie de regels nog eens bekijken. Wij vragen jullie om ons zeker te contacteren als je kind naar de chiro zou komen, zo kunnen we ons ook beter voorbereiden.


Sinds maandag 1 februari 2021 zijn er nieuwe maatregelen voor het jeugdwerk van kracht. Hieronder vinden jullie een overzicht. Stem ook goed af met jullie stad/gemeente en provincie aangezien zij nog bijkomende maatregelen kunnen opleggen.

Tot wanneer deze maatregelen gelden is afhankelijk van hoe de virologische situatie in ons land verandert.

 

De huidige maatregelen:


Activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar kunnen doorgaan in groepen van max. 10 leden

Leiding behoort niet tot de 10 leden in de groep. Gebruik je gezond verstand bij het bepalen van het aantal leid(st)ers per groep!

Buiten spelen is de norm en verplicht voor +12

Leiding draagt altijd een mondmasker.

Leden +12 dragen altijd een mondmasker.

1 persoon verzamelt en bewaart de aanwezigheidslijsten.

Er wordt aan kinderen en jongeren gevraagd om zich te beperken tot 1 hobby per week. We verwachten niet dat leiding dat gaat controleren, maar vertrouwen erop dat ouders die vraag ter harte nemen.

 

🚫 Overnachtingen blijven afgelast

🚫 Alle evenementen worden geschrapt of uitgesteld.


Daarnaast blijven ook alle huidige maatregelen rond hygiëne, deelnamevoorwaarden en activiteiten van kracht.


Eerste chirozondag 2020-2021!

Beste ouders

Nadat wij de chiro helemaal gedesinfecteerd hebben, hebben wij onze hoofden weer bij elkaar gestoken om dit jaar opnieuw fantastisch te maken. Hopelijk wordt onze werking niet weer stil gezet. We doen er alles aan om volgens de maatregelen onze chiro werking te kunnen verder zetten. Jullie en jullie kinderen hun veiligheid is voor ons dan ook het belangrijkste. Daarom draagt elke leiding, zolang dit moet van de overheid een mondmasker. Zo kunnen we toch nog genieten van elke chiro zondag.

Volgens de regels nu, kunnen we op zondag 13 september opnieuw starten met onze werking. Jullie hebben dan ook de gelegenheid om jullie lieve kindjes in te schrijven. Kan je niet aanwezig zijn op deze eerste dag, dan kan je je kindje nog altijd de weken erna inschrijven.

 

Wij staan al vast te popelen om er terug in te vliegen.

Lieve groetjes 

De leiding

spaghettiverkoop 6 september 2020

Beste ouders

Elk jaar sluiten wij ons chirojaar af met een lekkere barbecue en een leuke dia show. Dit jaar mogen wij door het covid-19 virus geen barbecue organiseren. Wij willen ons als jeugdbeweging aan de maatregels houden en jullie veiligheid op de eerste plaats stellen.

MAAAAR wij hebben heel veel leuke foto’s van jullie sprotjes genomen op ons jaarlijks bivak. En die willen we graag met jullie delen. 

Op 6 september 2020 houden wij een spaghettiverkoop om jullie buikjes en onze kas wat te spijzen. We verkopen in voorverkoop onze lekkerste, verse, door onze eigen bivak koks gemaakte spaghettisaus, 300 gr per persoon aan 5 euro en 1 kg aan 15 euro.      

Levering aan huis voor 2 euro extra. Ophalen kan de zondag bij Nele thuis.

Meer info kunnen jullie lezen bij de brieven verder op de site.

Wij gaan op bivak!

Zoals we gisteren hebben vernomen mogen de chiro-kampen toch door gaan! Wij zijn super blij en zullen ons uiterste best doen om het bivak ook veilig te laten verlopen. We zullen dus veel regeltjes moeten volgen, maar dat doen we met plezier omdat we al onze leden al zo lang hebben moeten missen! We houden jullie op de hoogte!

Wij gaan op bivak van 1 tot 11 juli 2020 dus dit is niet lang meer! 

Open chiro-dag

Wij zoeken nog een paar enthousiaste kinderen om samen met onze vaste chiro-spruiten fantastische zondagmiddagen te beleven.

Kom op 16 februari tussen 14u en 17u een kijkje nemen in de lokalen, de koer, de tuin, ... en laat de kindjes mee spelen en vooral genieten van de spelletjes.

Wij hopen op een grote opkomst met veel enthousiasme!

De chiro-leiding van chiro Heilig Hart

Engelstraat 94, 9040 Sint-Amandsberg

Jaarthemadag 29/09/2019

Zondag 29 september 2019 brengen wij het nieuwe chirojaarthema naar voren. Een reisje rond de wereld, grenzen verleggen, een kijkje nemen bij andere jeugdbewegingen en hun tradities, spelletjes uit andere culturen en natuurlijk niet te vergeten de avonturen van rugzakje Robin!

Wat moet je weten?:

Waar: Chiro lokalen, chiro Heilig Hart

Wanneer: Zondag 29 september om 11u!

Prijskaartje: €6 voor lekkere verse spaghetti en €1 voor het 4-uurtje

Om 11u kan je ook je spruitjes inschrijven en is er de mogelijkheid om een chiro T-shirt van onze chiro aan te kopen hiervoor vragen wij €8.

 

Inschrijvingsgeld voor een volledig jaar is €25 

Bij vragen kan je altijd terecht bij Eline of Jelien