Αρχική σελίδα

Με ιδιαίτερη χαρά, σας  προσκαλούμε στο  1ο  Ετήσιο Συνέδριο Χημείας στην Εκπαίδευση, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο προς τους καθηγητές Χημείας της Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, αλλά και σε χημικούς,  οι οποίοι απασχολούνται σε άλλους τομείς εργασίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, από τις 8:30-13:30 στο Αμφιθέατρο 1 (Κτήριο "Τάσσος Παπαδόπουλος"), Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει κοντά τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της Χημείας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τόσο με τους διδάσκοντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και με διάφορα τμήματα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στα οποία η Χημεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής τους εργασίας. Απώτερος δε στόχος είναι η ενίσχυση και αναβάθμιση του μαθήματος της Χημείας για τη βελτίωση της παρεχόμενης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τόπο μας.


Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Σύνδεσμο Χημικών Καθηγητών Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ., την Παγκύπρια Ένωση Επιστημόνων Χημικών και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.