Startpagina‎ > ‎

Archief

Een laatste groet aan Southend Road, Penrith.
Penrith is een klein stadje aan de M6, de snelweg van Lancaster naar Carlisle. Ik had nog nooit van Penrith gehoord tot dat ik een paar keer iets las over het terrein van de plaatselijke.. lees verderFC Sibiu.

FC Sibiu live from Parc Hotel

 
Hans stuurde mij een link naar een mooi filmpje uit 2006.  In dat jaar bezocht hij Roemenië en kon hij het stadion "Stadionul Municipal" van FC Sibiu vincken vanuit zijn hotelkamer. Dus lekker voetbal kijken zonder de vervelende aanwezigheid van stewards of puisterige pubers.Phoenix92 forum.
Phoenix92 is een Nederlandstalig forum over het Engelse voetbal. Je vindt er verslagen van tripjes naar Engeland, de diverse leagues worden er besproken en veel leden hebben een favoriete club in Engeland. Het forum is open voor iedereen die zich eerst registreert. Let op dat voor je account daadwerkelijk functioneert moet deze eerst worden goedgekeurd door de admins. lees verder

Protect the Racecourse.
The Racecourse Ground is het fantastische stadion van Wrexham. Helaas dreigt de sloophamer voor the Racecourse. Er kan echter een petitie getekend worden voor het behoud van het stadion. Er zijn nu 8.500 handtekeningen verzameld. Het doel is om er 10.500 te verzamelen, toevallig ook de capaciteit van het stadion. Deze handtekeningen zijn voor de lente nodig...
lees verder en zet je handtekening!Watergatehopper.
De Watergatehopper is een goede bekende van C&U. Hij is in de loop der jaren al al heel wat keertjes met ons op pad geweest. Ook is hij regelmatig bij Cambuur op de tribune te vinden. Robert heeft ons goede voorbeeld gevolgd en heeft sinds kort weer een webstek die te vinden is onder deze link. Deze hoppende Snitser heeft eerder een site gehad maar die ligt er al tijdje onaangeroerd bij.

31 wedstrijden in 31 dagen.
Thomas Rensen uit Rotterdam gaat gek doen. Hij is van plan om vanaf 31 maart 2011 een maand lang elke dag een voetbalwedstrijd te gaan zien ergens in Europa. Hij zoekt nog hulp in de vorm van fans waarmee hij de wedstrijden kan bezoeken, lees meer onder deze link. Wij zijn bang dat het voetbal Thomas na deze maand de neus uitkomt. Maar wij gaan zijn avonturen zeker volgen!

Blije mensen
tijdens ons bezoek aan Mönchengladbach. De locals waren helemaal happy omdat ze twee uurtjes top of the league waren en de mannetjes uit Nürnburg waren lekker een dagje weg naar het warme westen. Sjaak had ook de dag van zijn leven want behalve het Borussia Park werd ook de Koel in Venlo gevinckt. Lees hier hoe ons dagje 1.Bundesliga verliep en bekijk ook eens de filmpies.

Nieuw boek Tom Bodde is uit!
Tom Bodde heeft een tweede boek geschreven. Het bevat wederom een serie verhalen over zijn avonturen rond voetbalwedstrijden in met name Europa. Jan Mulder heeft op 1 mei het eerste exemplaar in ontvangst genomen tijdens een bijeenkomst in Veendam. "De Voetbalhel" is onder andere te verkrijgen via bol.com maar ook in de betere boekhandel. Zijn eerste boek "Confetti, bier en staanplaatsen" was het eerste Nederlandstalige boek over groundhoppen en verdiend alleen al daarom waardering. Hoewel er wel wat viel aan te merken op "Confetti..." zijn we erg benieuwd naar het nieuwe boek.

Italia Tour september 2009.
Deze tour ging via Florence, Pisa, Livorno en eindigde in Viareggio. Check de pica's en video! 

Record gate op Church Road.
Hayes & Yeading was "Pheonix Club 2009/10" en daar hing uiteraard een wedstrijdbezoek aan vast. Met negen man gingen we naar Church Road voor de fixture Hayes & Yeading - Luton Town.... lees verder
 


Na het doorslaande succes van de Paastrip in 2009 ging Hugo dit jaar voor zijn tweede Paastrip. Op goede vrijdag werd het een dubbel in League One. Om 15:00 uur stond Carlisle United - Bristol Rovers op het programma, na afloop gelijk door want om 19:45 uur was het Tranmere Rovers - Norwich City. Op de zaterdag wederom een dubbel met Silsden - Atherton LR en als afsluiter het doelpuntenfestijn bij Burnley - Manchester City.Union Solingen speelde ooit mee in de 2.Bundesliga, inmiddels is de club afgezakt naar de Niederrheinliga (6). Het stadion staat op de nominatie om gesloopt te worden en KFC Uerdingen kwam op bezoek. C&U was present en kwam met een volle maag terug. klik hier


Three days of Tennent´s
Cheese & Union is weer eens naar Schotland geweest. Het werd een heerlijk lang weekend cultuur snuiven, integreren met de lokale bevolking, veel wandelen, Belgen, foute vrouwen en slecht eten. Er werden ook nog twee wedstrijden bezocht bij Dundee en Celtic, beide waren mooie ervaringen. Constante factor tijdens het weekend waren de heerlijke pints van Tennent´s die her en der getapt werden. We doen nog wel de groeten aan de charmante vrouwen in Baird´s Bar waar we zeker eens terugkeren.

De grote Europese bijeenkomst der slechte muziek, beter bekend als Eurovisie Songfestival, zorgde voor een onverwachte vinck. Door het festival was de Esprit Arena tijdelijk niet beschikbaar voor Fortuna Düsseldorf. Cheese & Union ging naar Düsseldorf om het tijdelijke stadion te checken.  Klik hier voor het verslag in tekst en foto's.

DFB-Pokal der Männer.
De 1e ronde van de DFB Pokal staat elk seizoen garant voor mooie affiches en verrassende uitslagen.Vorig seizoen ging C&U nog een gezamenlijk weekend naar de voormalige DDR om het allemaal mee te maken. Dit seizoen gingen we gescheiden en bleven we dichter bij huis. We bezochten Rot Weiss Essen, Vfb Oldenburg, Eintracht Trier en Germania Windeck. Maar ook dit seizoen waren we getuige van stunts en leuke potjes in misschien wel het mooiste bekertoernooi van Europa. De Watergatehopper volgde ons goede voorbeeld en was aanwezig in Saarbrücken.

“Aal tesaumen” voor Eendracht Aalst is het motto van de inzamelingsactie die supporters van Eendracht Aalst zijn begonnen.
De club komt ruim € 300.000,- te kort op het lopende seizoen en de licentie voor 2e Klasse komt zo in gevaar. Omdat wij net als Eendracht van de uien zijn willen we graag aandacht schenken aan deze actie. Meer informatie is te vinden op de website van de actie.
Wij zijn overigens op zondag 4 december in Aalst voor de wedstrijd tegen Antwerp.
Comments