Champagneprovning Stockholm, Malmö, Göteborg eller hemma

Champagne provning i Stockholm är uppskattade och välbesökta evenemang och upplevelser. Ofta finns någon vinimportör med i bakgrunden som sponsor och drivkraft för att promota deras utvalda champagner. Dock finns det mer oberoende sommelierer som väljer ut bra champagner från olika importörer och sedan ställer till en riktigt smaksprakande champagneprovning där man köper biljett för att deltaga.

Champagne provning i Göteborg är inte riktigt lika stort och populärt som i Stockholm men trots det så blir det ett antal champagneprovningar även i Göteborg under året. Sök på upplevelser champagneprovning Göteborg om du vill hitta de mest aktuella champagneprovningarna nära Göteborg.

Ett bra alternativ till en Champagneprovning kan t ex vara en vinprovning på ett annat tema. 
Varför inte Rosé vin från tre kontinenter?

Champagneprovning i Malmö är också ett stor och populärt fenomen och det växte i popularitet när upplevelseindustrin slog igenom och sålde mycket presentkort på champagneprovningar.

Champagneprovningar hemma är också riktigt tjusigt och ger flärd till vilken sammankomst eller festbjudning som helst.
Det är inte så svårt att välja ut ett par bra champagner om man köper ett handledningspaket från Grapevine.

 Kräftskiva
Nu drar det ihop sig för planeringen inför årets roligaste sommarfest nämligen Kräftskivan. Det är rätt enkelt att bjuda in till kräftskivan då matförberedelserna
inte är så omfattande som vid andra fester. Istället handlar det om andra festförberedelse så att man har ett uppslag med bra lekar och tävlingar både
för vuxna och barn. Sångblad med snapsvisor är ju naturligtvis också nödvändigt. Dags för några nya lekar inför årets kräftskiva eller några nya tillbehör
för dem som inte äter kräftor. Ta del av Grapevines bästa tips inför kräftskivan.

Nästan hela året och i nästan alla sammanhang fungerar det fint med en rolig tipspromenad som aktivitet på festen. En perfekt bensträckare efter maten eller en lära känna varandra aktivitet där en bra känsla av vårt lag mot deras lag kan uppnås. Välj bland 20 färdiga tipspromenader hos grapevine. Snabb leverans, billigt och jätteroligt.


Champagneprovning: 3 champagner under 300 kr

Ordna champagneprovning med vännerna! Enkelt att genomföra, trevligt och opretentiöst. Njut av champagne tillsammans och lär kanske något nytt! Ett färdigt koncept med allt du behöver och allt du vill veta. Med Grapevines unika provningsblad.
Vinprovning hemma

lekar för vuxna
Sommarquiz
Dags att ladda för - Sommar, sommar, sommar! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Quizet är uppbyggt kring 17 älskade sommarlåtar som sprider sommarkänsla och frågorna är roliga, fyndiga och riktigt, riktigt somriga. Vårt bästa sommarquiz! Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport. 149 kr.
Mer info>>
tipspromenad midsommar
Tipspromenad med Midsommartema
Den härligaste, somrigaste högtiden av alla är midsommar! Med denna kompletta tipspromenad med midsommartema får du alla gäster att komma i rätt stämning och ha roligt tillsammans, samtidigt som du får tid till annat. Du får 22 frågor, facit och svarsformulär som du kan skriva ut direkt. 129 kr.
Mer info>>
sånghäfte midsommar
Sångblad till midsommarfesten
Fina sångblad till midsommarfesten. Skriv ut och sätt ihop till ett fint underlägg till varje plats. Matchande placeringskort medföljer. Sångbladen innehåller traditionella snapsvisor, sommarslagdängor och klassiska svenska visor - allt som behövs för verklig midsommarstämning!
Mer info>>Vinprovning: Prova rosé!
NYHET!
Prova rosévin - med vännerna - hemma! Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt som behövs - värdguide, vinrekommendationer, fina provningsblad, glasmanschetter och vinprovningsguide.Prova 3 roséviner från 3 kontinenter.
Läs mer och beställ vinprovningen här>>

Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten
Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Beställ här>>
Fira 50! Tipspromenad / quiz till 50-årsfesten
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Beställ här>
Fira 60! Tipspromenad / quiz till 60-årsfesten
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen.
Beställ här>>