Ens posem en marxa, de nou!!  
 El C.C. Montmell organitza la tercera Edició de la Xallenge de les comarques de Tarragona Sènior-Masters 30-40-50-60.

 

Tornem a posar-nos en marxa fruit de l'èxit de les dues anteriors edicions. Una primera Xallenge que segons tots els participants va ser un èxit esportiu, participatiu i d'organització i que ha esdevingut un gran referent a Catalunya, ja que es la única volta d’aquesta categoria. En la segona vam tornar a repetir l'èxit i aquesta tercera estem convençuts que serà encara millor.

 

No cal dir que des de l’organització volem impulsar el ciclisme màster a les nostres carreteres perquè pensem que es una bona oportunitat per poder participar competitivament en aquesta categoria de lleure al temps que ens permet mostrar la nostra terra: muntanya, costa, carreteres molt poc transitades aptes gairebé exclusivament per a ciclistes ja que la majoria dels asfalts son nous o de fa pocs anys... Jo mateix entreno diàriament per aquestes carreteres i no he volgut deixar passar l’oportunitat de organitzar aquesta volta per mostrar tots aquets encants que us trobareu.

 

Per tots aquets motius i molts més – que vull que descobriu vosaltres mateixos -  m’agradaria convidar-vos a córrer la nostra volta, que amb tot el seu equip humà us espera per fer-vos passar dos dies de ciclisme de molt alt nivell per les Comarques de Tarragona.

 

Ens veiem el proper 19 de març!
Quim Arroyo.

 

President del club ciclista Montmell.